2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046901 بازدید | 684563 پست
داره سقط میشه مرینا مثل مرغی که سرش رو میبرن خون فواره میزنه ... به حدی درد دارم که آرزوی مرگ میکنم ...

عزیزم اینجوری نگو خدابزرگه.ازکجامیدونی سقطه.کاش ی دکتر میرفتی.انشالله ک چیزی نمیشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان هایپر میگن هایپر تو سن های کم رخ میده مثلا من که ۳۶ دارم احتمال قوی هایپر نمی شم درسته؟؟

بستگی ب ذخیره تخمدان داره و اینکه پلی کیستیک باشی،ذخیره تخمدانی میدونی چنده؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

[QUOTE=75743502]به نظرم قبول کن بعدا می گی نباشه و کردی مطمئن باش اگه نکنی بعدا پشیمون می شی  خودت چندتا تخمک ...[/QUOTE اخر اینماه قراره شروع کنم فکر کنم راه سختی باشه دکتر میگه تایین جنسیت بعد تشکیل جنین از هر تعداد تخمک بدست امده است یعنی امکان داره همه اسپرما دختر  یا همه پسر باشه اما واسه من چون ضعیف بیشتر دختر پس ۱۰تا ۱۵ درصد شانس دارم چون دوتا دختر دارم نمیخوام پس این یعنی یه راه بیخودی

ممنون عزیزم  یعنی اگه تخمک ها کم باشه با دارو می تونن زیاد کنن؟

خواهش میکنم دوستم 

با اولین سونو دکتر متوجه میشه فولیکول داری بعد دارو میده و سونوهای بعدی فولیکول ها بزرگتر میشن 

عزیزم خدا بهت صبر بده چند هفته بودی؟

هفته۶ بود بخاطر امپول هپارین .چون دکترم ارمایش انعقادی برام ننوشته بود وامپول را تجویز کرد.با دومین امپول به خون ریری افتادم وقلب کوچولوش ایستاد. خدایا داغونم.تورا خدا خانمها خیلی به دکترتون سفارش کنید تا حواسشون باشه.شلوغی کارشون باعث بیتوجهی نشه

تو چه مرحله ای بودی؟ قلب داشت؟ منم دارم سقط میکنم.... خدا این درد رو نصیب گرگ بیابون نکنه.... همش م ...

هفته ۶ بودم همه چی خوب بود .ولی نمدونم چرا خدا  با دل من اینکار کرد.کاش بمیرم.نه انشالله که برای شما میمونه عزیزم.قلبش برا ت بزنه الهی.فقط ارومش داشته باش.