2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
من سونوم خوب بود زود پانكچر شدم ولي چون هايپرشدم 3ماه بعد انتقال دادم تيرپرونده تشكيل دادم مرداد پان ...

ادمك جون شمام پري درم بعد پانكچره عقب انداختي؟ و اينكه گريد نينيا آ بود؟ برا من دوتا دونا فريز كردن يعني الان دوتا فقط انتقال ميدن؟ شما چن سالتونه؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم  میشه هایپر شدن رو توضیح بدی و در ضمن هایپر شدن همیشه خوب میشه؟؟  چند تا جنی ...

من خیلی خفیف بود هایپریم.

فقط یک کم تنگی نفس و سرگیجه داشتم.

البته رژیمشم رعایت کردم.

کلا وقتی تعداد تخمک ها از یه حدی بالاتر بره میگن هایپر و انتقال چند ماه عقب میفته.

چون تخمدان ها به داروها زیاد جواب داده و زیاد تحریک شده.

برای من ۳ تا انتقال دادن.

دو تاش گرفت اما یکیش رشد نکرد و الان فقط یکیه،

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من خیلی خفیف بود هایپریم. فقط یک کم تنگی نفس و سرگیجه داشتم. البته رژیمشم رعایت کردم. کلا وقتی تع ...

به سلامتی خدا حفظش کنه برات 

به سلامتی این دوران رو طی کنی و زایمان راحت و خوبی داشته باشی 

برای منم دعا کنید

٢٧سالمه  مشکل قلب دارم نارسایی گفتن تنها راه رحم اجاره ای ک اونم اووووه نمیشه طرفش رفت گفتم ...

عزيزم من اصلا براى پانكچر بيهوش نشدم و كاملا متوجه بودم و مى ديدم چطور با دستگاه فوليكولها رو مى كشن

شما هم مى تونى بدون بيهوشى پانكچرو انجام بدى ايشالا خدا همراهته و بهت كمك مى كنه 🙏🏼💕🌸فقط نااميد نشو چون با نااميدى هستش كه شكست رو قبول كردى

انشاالله قسمت همتون شه فدات،فريز بود مشكلمونم خودم ك خداروشكر مشكلي نداشتم فقط يخورده pcoبودم ،شوهرم ...

خدا نی نی نازتو حفظ کنه ، نمیدونی چقدر خوشحال میشم میبینم بچه ها مثبت میشن ، بنظرم جنین فریز بهتر جواب میده ، به دکترم گفتم گفت هیچ فرقی نداره بستگی به کیفیت تخمک داره توکل بخدا واسه ماهم دعا کن عزیزم 🌷🌷

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊