2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046836 بازدید | 684554 پست
عه.... تویی.... یا الله.... بفرما تو دم در بده

خخخخخخ. واقعا میشناسی یا محض شوخی گفتین؟ سری قبل خرداد ماه انتقال داشتم امروز دیدم دوستایی ک اون موقع با من انتقال داده بودن و‌مثبت شدن خدا رو شکر به سلامتی بارداریشون رو دارن سپری می کنن. خدا برای ما هم مصلحت بدونه و همه مون مادر بشیم

عزیزم من هم شنبه باید آزمایش بدم دعا کنید آزمایش منم مثل شما ها مثبت بشه و مامان بشیم. خدا دل همه مو ...

حاجت روابشیی عزیزمممم امیدوارم ++++++++با خبرای ننه شدنت بیای 🤲🌹🍀🥰

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعات اشكمو در آورد چون با تمام وجود حسش كردم  الهى براى تك تكمون و همه منتظرها آرامش خاطر و دل ...

هانا جون فردا سونوي قلب داري😍👏🏽

عزيزم مطمئن باش كه تالاپ تولوپ قلب نازشو ميشنوي

اون لحظه براي ما هم دعا كن♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سیکلم کنسل شد یه کم حالم گرفته س اما به فال نیک گرفتم دوستان هیسترو چند پری انجام میدن چقدر هزینه ش ...

عزیزم انشاالله که خیر ..هیسترو واسه همینه .رحم رو بررسی میکنن اگه مشکلی داشته باشه رفعش میکنن .

خیلی ها بعد هیسترو باردار شدن ..

مثلا خودم من مثبت شدم ..بعد هیسترو .هر چند گفت رحمت سالمه هیچ مشکلی نداشت و فقط خراش داد..

فکر کنم حدود وسط سیکل مثلا 17یا18سیکلت ..بعد چند روز کمی لک بینی داری..سر وقت خودت عادت میشی و تغییر نمیکنه ..

مال من چون تو مرکز ناباوری بود 50هزار شد .ولی فکر کنم آزاد دو میلیون هفتصد باید باشه ..مونده جا میخوای عمل کنی..

انشاالله که صد در صد برات خیر بوده و اینبار مامانی گلم ..😘😘

پس همه چی میشه حورد کمپوت که کسی نیست درست کنه شوهرمم بلد نیس میوه هم یخچالی معده ام درد میگیره .. ...

خرمالو هم خوبه عزیزم بخور . من از روز اول دارم انار می خورم الان توی تاپیک قبلی داشتم می خوندم یکی از خانمها نوشته بود اصلا انار نخورید ولی اینجا آنا جون و چندتا از عزیزان که مامان هستند گفتند خوردن 

خدا با ما است ❤❤
سلام عزیزم واقعا آدم دیوونه میشه از دستشون دقیقا همون کاری که جلیلیان بامن کرد ، هرچی میگفتم هیچ ازم ...

دکتر من هر چی میگفتم ازمایش بنویس میگفت از شوهرته ..ولی من گوش ندادم رفتم تهران .پیش سه تا فوق متخصص .پیش رزاقی و...کلی ازمایش دادم ..که خدا رو شکر همه چیز خوب بود .فقط یه کم انعقادی مشکل داشتم که انوکسا داد بهم ..اونوقت هی میگفت این ازمایشات رو کی براتون مینویسه میرید انجام میدید .خیلی تخصصی هست ..

منم چند ماه کارم رو خودم انداختم عقب ..تا بفمهم مشکل کجاست ..از دکترا باشه که اگه بدونن هم نمیگن تا چند سال بعد ..البته دکتر خوب هم هست ولی خیلی خیلی کمه..

انشاالله برای شما هم خیر باشه در هر مرحله ای هستی .به زودی مامان بشی گلم .

عزیزم بزن تو اینترنت امیر شریفی و قانون جذب میاره .هم تو اینستاگرام ... https://t.me/joinchat/AAAAA ...

سلام،منم از کانال و دوره ایشون استفاده کردم و نتیجه داد شما هم از دوره استفاده کردین؟و اینکه طبیعی باردار شدین یا با میکرو؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
گوشت مرغ ماهی آب فراوون...سفیده تخم مرغ و ژله بخور...هایپر نمیشی عزیزم... اکثرا بالای 20 هایپره

عهههه ژله هم تو رژیم قبل هایپری هست؟؟!

حالم از سفیده بهم خورد یه چیز جدید دیدم چشمام برق زد😍

سلام،منم از کانال و دوره ایشون استفاده کردم و نتیجه داد شما هم از دوره استفاده کردین؟و اینکه طبیعی ب ...

عزیزم مبارکت باشه .انشاالله سالم بیاد بغلت گلم ..

برای منم دعا کن ..اول راهم ..

اره من از روز اول انتقال شانسی رفتم تو کانالش .یکی دو تا ویس ها شو گوش دادم خیلی به دلم نشست ..بعد شد کار هر روز منم .اصلا یادم رفت منفی فکر کنم .انقدر گوش میدادم که ش ارژ گوشیم تموم میشد ..سه روز اخر انتقال دوره ماه اولش رو خریدم ..ولی هنوز نتونستم همشو بخرم ..انشاالله پول دست بیاد حتمان میخرم ..

چون اصلا افکارم رو عوض کرد .همش بدبین بودم .ولی الان همش امیدوارم ..شکرگذارم ..

انشاالله یه جذب خونه بزنم .که بچمون تو خونه خودمون بدنیا بیاد ...یکی هم هر چه زودتر طلاهام که دزدیده شدن بهم برگردانده بشه .دزد دستگیر شده .چون پول یه خونه اس .پول..پول طلاها ..

انشاالله که شما هم هر چی از خدا میخواین رو بهتون بده ..