2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من هر چی میگفتم ازمایش بنویس میگفت از شوهرته ..ولی من گوش ندادم رفتم تهران .پیش سه تا فوق متخصص ...

ممنون عزیزدلم انشاله باهمه دوستان🍃🍃🍃

شاید باورت نشه منم باردار نمیشدم دکتر مثلا پیش بهترین متخصص میرفتم کلللی بهم دارو میداد بعداز چندماه خودم شوهرمو بردم دکتر دیدم مشکل از شوهرمه ، تا الانم هشتاد درصد راه رو خودم با پرس و جو و تجربه بدست اوردم ، حالا به این دکترم که تحت نظرشم گفتم کاش واسم ایمنی انعقادی مینوشتی گفت ما به خانمهایی که سقط داشتن دارو انعقادی میدیم کلا ، به هرحال ما خودمون باید کلی از دکترها خواهش کنیم همه چی رو چک کن به اونها باشه یه گونی دارو میدن فقط همین

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خخخخخخ. واقعا میشناسی یا محض شوخی گفتین؟ سری قبل خرداد ماه انتقال داشتم امروز دیدم دوستایی ک اون موق ...

انشالله وقت شما هم به زودی میرسه

مامامینوشی رو از آنا جون شنیده بودم. تو پستای اون خوندم

هیسترو چیه؟درد داره؟کدوم مرحله از میکرو باید انجام داد

هیسترو با بیهوشی هست قبل وارد شدن به سیکل برای برسی رحم که پولیپ یا موانع دیگه ایی نداشته باشه برای لانه گزینی جنین و خراش دادن رحم برای بهتر لانه گزینی 

درد که اصلا نداره.

اواسط پریود یک ربع بیهوش میشی میای خونه 

ممکن یکم زیر دلت درد بگیره در حد پریود .

همین.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم من هم شنبه باید آزمایش بدم دعا کنید آزمایش منم مثل شما ها مثبت بشه و مامان بشیم. خدا دل همه مو ...

انشالله که خوش خبر باشی👍🌺

دوستان من قبلا با اکانت های دیگه ای میومدم توی این تبادل نظر.  یعنی این سومین اکانتمه چون هر دف ...

چرا با ما قهر میکنی دختر...

بیا کم نیار ، اینجا کلی تجربه درست و ناب یاد میگیری و اطلاعات پزشکی و درمانت به روز میشه

نظرات دکترهای مختلف رو میشنوی که هیچ جا نمیتونی این همه اطلاعات یک جا بدست بیاری

که البته به لطف آنا جان و بقیه دوستان اینجا یه تایپینگ موفقِ و تا الان سرپاست.

انشالله همین سری خدا بهت نی نی های خوشگل میده و اسمت رو از دلشکسته به دلشاد تغییر میدی❤👍

پس همه چی میشه حورد کمپوت که کسی نیست درست کنه شوهرمم بلد نیس میوه هم یخچالی معده ام درد میگیره .. ...

خودت نشسته میوه هات رو پوست بگیر به همسر با نظارت از راه دور یاد بده درست کنه دوتایی بخورید حالش رو ببرید

همسر جان من هم به لطف ای وی اف الان کلی غذا بلده درست کنه که اصلا فکرش رو نمیکرد.