2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
ايشالا تك تكتون مثل سرى ماها كه پشت هم تاپيك رو پر از موج مثبت و شاد كرده بوديم خوش خبر باشين و دل ه ...

(الهی آمین)ممنون هانا جان

انشالله شما هم فردا تپش قلب جانِ جانان رو میشنویی و ته دلت قرص میشه❤

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خدا را شکر کمرم خوب شد . ببین اصلا نمیشه فهمید کدوم مال علائم هست کدوم مال داروها . منم سردردم م ...

خوب من اونو اصلا ندارم

انگار نه انگار که باید سه روز پیش پریود میشدم و الان نه دردی نه ورمی ...هیچی

فکر کنم کم کم بپرسیم کی شصت پاش تیر میکشید و بتاش مثبت شد😂😂😂

سلام دوستان خوبم  امروز دکتر بودم واسه سیکل انتقال سه ماه دارم به خانم دکتر ه میگم من عکس رنگی ...

خراش رو با هیسترو مگه نداده؟

استرس ندارم بیشتر ذوق دارم تا حالا ازمایش بتا برای بارداری ندادم 😎❤ (یه بار برای هیستروسکوپی گرفتن ...

مثبتی مامان مهربون❤🌸❤اونقدر موج مثبتی و مهربون و قوی که نی نی بهت چسبیده و ذوق داره که مامانش شدی😍😍😍❤❤❤

استرس ندارم بیشتر ذوق دارم تا حالا ازمایش بتا برای بارداری ندادم 😎❤ (یه بار برای هیستروسکوپی گرفتن ...

فردا منتظر خبر بارداریت هستیم ،اون روزی که گفتی فقط یک جنین داری واقعااااا از عمق دلم واست  دعا کردم 

(الهی آمین)ممنون هانا جان انشالله شما هم فردا تپش قلب جانِ جانان رو میشنویی و ته دلت قرص میشه❤

مرسى عزيزدلم  از خودت و تك تك دوستانى كه براى فردام دعاى زيبا داشتن🙏🏼🌸دلم به دعاهاى تك تكتون خوشه ايشالا حال خوب نصيب تك تكمون

ببخشيد جواب تك تك رو ندادم نخواستم كه تاپيك صفحه هاش زياد بشه

روى ماه تك تكتونو مى بوسم و مى خوام بدونين هر روز به ياد تك تكتونم و از ته قلب از  خدا مى خوام كه دل همه منتظرهارو پر از آرامش كنه و هممون باردارى راحت و پر از آرامشى داشته باشيم🙏🏼🌸💕

سیکلم کنسل شد یه کم حالم گرفته س اما به فال نیک گرفتم دوستان هیسترو چند پری انجام میدن چقدر هزینه ش ...

هیسترو تشخیصی حدودا بین روزای17 تا23پریودی  انجام میشه اکثر دکترا  19 پری هیسترومیکنن 

بیمارستانهای دولتی حدود ۱۵۰ میگیرن

بیمارستان خصوصی بین2میلیون تا ۲میلیون نیم میگیرن

امروز زدم ۳تاش هم هاله پررنگ افتاد .وای خدایا شکرت .چهار سال بود منتظر بودم 

مباركه عزيزم😍👏🏽

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام بچه ها من امروز رفتم سونو ۱۸ تا تخمک داشتم اندازه هاشونم ۱۰ و ۱۱ بود دکترم بهم بازم دارو داد که ...

گوشت مرغ ماهی آب فراوون...سفیده تخم مرغ و ژله بخور...هایپر نمیشی عزیزم... اکثرا بالای 20 هایپره

انشالله خدا به حق امام غریب  تو این غربت یه دلخوشی سفت و سخت بهت بده

دعات اشكمو در آورد چون با تمام وجود حسش كردم 

الهى براى تك تكمون و همه منتظرها آرامش خاطر و دلگرمى به زودى زود مهمون دلامون بشه🙏🏼🌸💕

فردا ازمايش داري😍👏🏽 واي عزيزم ايشالا كه مامان شدي😚

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم