2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیبی چکم مثبت شده .سه تا از دیروز زدم ستاشونم مثبته .فردا ازمایش دارم . امکان داره الان باردار بشم&n ...

امکان داره؟؟؟؟؟؟ 

یعنی واقعا الان داری به امکانش فکر میکنی؟؟؟؟؟😄😍😍😍

بله امکان داره چجورم

عکس میفرستادی خب؟ 

روز چند بی بی زدی؟

امکان داره؟؟؟؟؟؟  یعنی واقعا الان داری به امکانش فکر میکنی؟؟؟؟؟😄😍😍😍 بله امکان داره چجورم ...

امروز زدم ۳تاش هم هاله پررنگ افتاد .وای خدایا شکرت .چهار سال بود منتظر بودم 

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
بیبی چکم مثبت شده .سه تا از دیروز زدم ستاشونم مثبته .فردا ازمایش دارم . امکان داره الان باردار بشم&n ...

به به اولین مثبتی مون اومد

خدایا شکرت

با همین فرمون بریم جلو به ترتیب مامان شدیم رفته...

((انشالله))

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
اتفاقا داشتم با همسرم درباره این موضوع حرف میزدیم گفت خیلی زود جنین با شرایط دلخواه شما رو میسازن بب ...

واقعا خدا را شکر که خداوند این حکمتش را به بشر میده که تکنولوژی پیشرفت کنه تا مثل ماها بچه دار بشن .در نظر بگیر یک زن 30, 40 سال پیش هیچ راهی نداشته 

خدا با ما است ❤❤
واقعا خدا را شکر که خداوند این حکمتش را به بشر میده که تکنولوژی پیشرفت کنه تا مثل ماها بچه دار بشن . ...

اره واقعا

تازه حتی نمیدونستن بچه شون چیه؟

الان هزارتا غربالگری داریم و ازمایش...

واقعا خدایا شکرت که تو این زمونه هستیم نه ۴۰سال پیش.

کمرت خوب شد؟

من قِر جدید گرفتم سرم از درد داره منفجر میشه این رو دیگه کجای دلم بزارم😂

نه منظورم اینه چند روز بعد انتقال بی بی زدی؟  اصلا شما میکرو کردی ؟ یا طبیعی باردار شدی؟

رویا جون میکروییِ 

هم دوره منه

من و میوووو و عامانوئیل و فرشته اسمونی پشت هم منتظر ازمایش هستیم اختلاف روزهامون یکی ، دو روزه

انشالله بچه ها همه شون خوش خبر بیان🙏🙏🙏

من هم همینطور🙏

اره واقعا تازه حتی نمیدونستن بچه شون چیه؟ الان هزارتا غربالگری داریم و ازمایش... واقعا خدایا شکرت ...

آره خدا را شکر کمرم خوب شد . ببین اصلا نمیشه فهمید کدوم مال علائم هست کدوم مال داروها . منم سردردم میاد و میره ولی نفخ ندارم . فقط هر از گاهی درد پریودی خیلی شدید میاد و میره

خدا با ما است ❤❤