2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
پرولاکتین چند هزار نشونه غده اس نمیدونم عددش چنده که این فکرو کردی ضمنا اگه بالا باشه یه آزمایشگاه ...

دوستی جان اگر منظورت منم 

که الان یک سالِ از قضیه پرولاکتین بالام میگذره و با دارو حل شده 

اینو برای دوستمون نوشتم که رفته تو اینترت خونده و نگران شده.

☺👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دیدی ... حالا ضررش برای کیه... باید بخوری  این تشخیص رو دکتر نسبت به بدن شما داده به بعضی ه ...

نمیشه وقتی پریود شدم برم بگم ال دی خوردم خب از کجا میفهمند؟

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان و بویژه آنا جون یه سوال داشتم لک بینی لانه گزینی قهوه ایه یا قرمز? من قهوه ای داشتم و خ ...

چه جالب دو مرحله ایی تا حالا نشنیده بودم چرا این کار رو کردن؟

چند سالتونِ ؟

والا رنگش مهم نیست اینجا همه جورش بوده😊

قرمز، قهوه ایی ، رگه مانند،خون روان 

به فال نیک بگیر و به خوشحالیت ادامه بده انشالله که مامان شدی عزیزم👍

من میگم چون قطع کردم ..حالا یه دفه شروع کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

نه یکباره باید قظع میکردیش نه یکباره باید شروعش کنی .چون هورمون ها ر به هم میریزه.

به نظر من حتما زنگ بزن از دکترت بپرس.امابه خودت استرس وارد نکن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
نه یکباره باید قظع میکردیش نه یکباره باید شروعش کنی .چون هورمون ها ر به هم میریزه. به نظر من حتما ز ...

ابن سینا که دکتر جواب نمیده

زنگ زدم پاسخگویی..اول که دعوا کرد ..بعدشم گفت حالا شروع کن خیلی سرسری جواب داد😟

نمیشه وقتی پریود شدم برم بگم ال دی خوردم خب از کجا میفهمند؟

کی رو میخوای گول بزنی

بله میشه شاید اصلا هم نفهمن اما ممکن همون ال دی نخوردنت  روی( ای یو ای ت) تاثیر بزاره و خدای نکرده مامان نشی اون وقت از کجا میخوای بفهمی که نخوردن ال دی بوده که رحم رو آماده نکرده یا مشکل جدیدی پیش اومده و باید برسی بشه.

ازمایش هات رو کامل کن 

تا حالا باردار نشدی؟

سقط نداشتی؟

ابن سینا که دکتر جواب نمیده زنگ زدم پاسخگویی..اول که دعوا کرد ..بعدشم گفت حالا شروع کن خیلی سرسری ج ...

توکل کن بخدا .از روزی یه دونه شروه کن تاکم کم به تعدادی که باید بخوری برسونی.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
کی رو میخوای گول بزنی بله میشه شاید اصلا هم نفهمن اما ممکن همون ال دی نخوردنت  روی( ای یو ای ت ...

یه بار باردار شدم ولی سقط شد هفت ماه پیش

ازمایش هامم یک ماه دیگه کامل میشن.شوهرم از دستم عصبانیه نمیدونم چرا این حماقت رو کردم.😞

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
سارا جون منم انقد تو نت گشتم دیشب، دیدم نوشته پرولاکتین انقد بالا باشه یعنی تومور در غده ی تیرویید😂 ...

تو نت هرچی سرچ کنیم اخرش به سرطان منتهی میشه ...دوراز جونت گلم...وای چی میشه حرف مامانت درست از اب دربیاد 💃😍😍💃

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلامم عزیزم چطور شدی بهتری ؟؟ از پریود خبری نیست ؟ قربونت مهربونمم انشالله با دعای شما حتما نتیجه م ...

سلام عشقم

اره خیلی بهترم.خداکنه اون حال بد برنگرده دوباره

دکتر گفت دیروز بازم امپول زدیم ۴ تا . پریود میشی چند روز دیگه...

ای جان ...مطمئن باش نتیجه میگیری و قلقلی میشی تا اخر سال 😍😍😍

الهام جون نگذر از شکم من ..نی نی های من نیومده منو قلمبه کردن 😁کی میخاد اینارو اب کنه...😬

شکر عزیرم ظاهرا خوبم

ای وای الان خوندم چی شده.بیشتر مراقب خودت باش گلم...نگران نباش .خداروشکر که خوبی..اگه خدانکرده اتفاقی افتاده بود خودشو نشون میداد.خداروشکر سفت چسبیده به مامانش نی نی گلتون😍😍