2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046709 بازدید | 684539 پست
نرگسی جان برا شما هم هیسترو تاثیری داشت؟نتیجه گرفتین؟شما هم سپتوم داشتی

عزیزم من پولیپ داشتم که باید  برمیداشتم .عمل راحتی بود بعدشم اصلا اذیت نشدم 

من هنوز به انتقال نرسیدم ولی ان شالله که موثر بوده باشه🙏

ممنونم مهربون زیبا ، ان شاالله بهترینا رو خدا بهت بده ، ممنونم از حرفای قشنگت عزیزم

خواهش ميكنم عزيزم از خدا ميخوام به زودي با بتاي تپلت خوشحالمون كني،، حتما از امشب تا فردا و پس فردا خيلي استراحت كن تا خيال خودتو راحت كني و واس خودت جاي امّا و اگر نزاري، بيشتر به خاطر جو رواني و احساسي قضيه، و احتياط و احتمال، وگرنه كه شكّي نيست در اينكه فعاليتهاي اجباريه امروزي كه گذشته اي بسا خير بزرگي درش بوده كه مثلا يكيش اينكه خونرساني به رحمت بيشتر و بهتر صورت گرفته مثلا و هزار و يك خير كه ما خبر نداريم، حالا فردا پس فردا رو حسابي دراز كش بمون جبرانش كن فكرت راحت شه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای میکروانجکشن چیه؟ پانکچر چیه؟سینال؟......😢😢😢 من فقط میخوام مامان بشم اینا رو هیچکدوم نرفتم ک

انگار باید بیخیال بشم فک نکنم عمرم ب اینهمه قد بده

ولی ارزو میکنم همتون صاحب اولاد سالم و صالح بشیدو ب مراد دلتون برسین و مزد دوندگیا و زحمتاتونو از خدا بگیرین😘😘😘😘

خدا کنه برا لانه گزینی باشه خیلی میترسم دل ندارم بی بی بزنم به نظرتون فردا به مرکز زنگ بزنم بگم چو ...

بنظرم اصلا بی بی نزن از ریخت هرچی بی بی چک هست متنفرم . آره حتما زنگ بزن بپرس که خودت آروم بشی . چقدر امد? 

خدا با ما است ❤❤
عزیزم .همسر من نمیتونست .نه نخواد.میگفت اگه بد بزنم و بلایی سرت بیاد چی ..واسه همین ..حاضر بود هزینه ...

پیشنهاد خوبی بود باید بهش بگم بیاد مطب آموزش بدن بهش چون بنظر منم سخته هر روز بری مطب چون اولشه میگه هر روز میبرمت ولی بلاخره اونم خسته میشه

منم مثل شما دوست ندارم به کسی بگم حتی مادرمم نمیدونه .تصمیم گرفتیم اگه خدا خواست ومثبت شد تا تشکیل قلب به کسی نگیم

عزززززیزم نگران نباش تا جایی که تو تاپیک دیدم اکثر دوستان خونریزی داشتن .پس شما هم ان شالله به خیری این مراحلی میگذرونی گلم .با توکل به خدا

مرسی از راهنمایی خوبت😘

گلم چندساعت پیش زنگ زدم داروخونه گفت اولا داروهای یخچالی رو اصلا عوض نمیکنیم بعدش دوز مدادی ها 450 و ...

انشالله که خیر باشه

ولی معمولا با سونو دوم باز دارو میدن

آنا جان هم جواب داد که سه تا رو با هم بزنی 

صفحه ش رو برات یه جا گفتم ببین.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم ..حتمان مامان شدی .با این علائمی که داری ..روز چند انتقالی گلم ؟؟

من به شمارش خودم 9 ام هستم ولی فرشته آسمونی که یکروز زودتر از من انتقال داده گفت اون نهم هست .من یک چیزی بین هشتم و نهم 😂😂 اصلا ایندفعه حتی دلم نمی خواد برم آزمایش بدم .ولی چون دوشنبه باید دوباره برم کلاس و دوشنبه آزمایشم هست با خودم سرجنگم که جمعه برم پیش دکتر زنانم آزمایش بدم یا نه . کاشکی دیگه آزمایش نبود 😭😭😭

خدا با ما است ❤❤
واااای میکروانجکشن چیه؟ پانکچر چیه؟سینال؟......😢😢😢 من فقط میخوام مامان بشم اینا رو هیچکدوم نرفتم ...

عزیزم سلام خوش آمدی .آخه دختر خوب این چه آیدی هست? این چه روحیه ای هست? من اگر قرار بود مامانم اینقدر زود نامید بشه از همه چیز اصلا بدنیا نمی آمدم . ما هیچ کدوم بلد نبودم ( البته من که هنوزم بلد نیستم) ولی یک امید و یک ایمان می برتت جلو . قوت میگیری .حتی اگر بیفتی دوباره با انگیزه بیشتر بلند میشی . ازت قشنگم یک تقاضا دارم اول از همه آیدیت را عوض کن . عینک خوش بینی هم بزن بیا اینجا کلی خانم گل هستن که واقعا جنگجو و مبارز هستند و راهنماییت می کنند ❤

خدا با ما است ❤❤
يعني بعد از پانكچر  شما پري شدي و دو سيكل يعد دارن اين استروژنو چك ميكنن؟

نه گلم مال قبل پانچکربود  فعلا پریود نشدم تازه امروز پروستروژن رو قطع کردم تازه ۱۴روز از پانکچرم میگذره ! زمانی که وارد سیکل میشی داروهای تحریک کننده تخمکها میزنی شروع میکنن به چک کردن اسنروژن ! شاید روش درمان اینحا با ایران فرق میکنه گلم بهش فکرنکن به دکترت اعتماد کن

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه گلم مال قبل پانچکربود  فعلا پریود نشدم تازه امروز پروستروژن رو قطع کردم تازه ۱۴روز از پ ...

مرسي از توضيح خوبت، متوجه شدم، اينجا هم چك ميكنن يه بار و بالا باشه انتقال نميدن منتظر ميشن پري بشي، پريود بشي فرتي ميره پايين اصلا نگران نباش

...
بله عزیزم. یک ساک بود با ضربان قلب ضعیف و یک ساک دیگه بدون ضربان.... انشالله درست میشه

رویا جان مبارک باشه 

ضربان قلبش انشالله قوی و پرقدرت ۱۲۰سال بتپه دوستم.🌺

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
من به شمارش خودم 9 ام هستم ولی فرشته آسمونی که یکروز زودتر از من انتقال داده گفت اون نهم هست .من یک ...

عزیزممممم انشالله با خبراییی خوش بیاییی دعاگوهستمم🤲🤲🤲🌹☘️

عزیزم سلام خوش آمدی .آخه دختر خوب این چه آیدی هست? این چه روحیه ای هست? من اگر قرار بود مامانم اینقد ...

سـلام عزیزم ممنونم

اوووه انقد افتادم و ب زور و با امید واهی بلندشدم و باز زمین خوردم ک خسته شدم بخدا حس میکنم قاچاقی زنده ام کم اوردم ی ادم ی امید کوچیک ی روزنه ی میلی متری نباید ببینه تاامیدوار بشه تو تموم بچگی و نوجونی و جوونیم هرچی خواستم بهش نرسیدم بچه اخرین خواسته ام بودالحمدلله ک لایق اونم نبودم مگه ی ادم چقد ظرفیت داره😭😭😭😭😭

مرسي از توضيح خوبت، متوجه شدم، اينجا هم چك ميكنن يه بار و بالا باشه انتقال نميدن منتظر ميشن پري بشي، ...

خداکنه عزیزمم این چیزا دهنمو سلبیس کرده نه مغز گذاشته 😆

سـلام عزیزم ممنونم اوووه انقد افتادم و ب زور و با امید واهی بلندشدم و باز زمین خوردم ک خسته شدم بخد ...

گلممم لایقشو داری هرچی منفی فکرکنی خودت رو بیشتر داغون میکنی ما تمام تلاشمون رو میکنمم و باید قوی باشیمم👍💪🏻