2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست
عزیزم بعضیا عوارضشون دیرتر خودشو نشون میده.... انتقال ندادی که؟ رژیمتو ادامه دادی؟

نه انتقال ندادم. چه رژیمی باید ادامه می دادم؟ دکتر فقط یه سری قرص تقویتی برام نوشت و گفت خشکبار زیاد بخور. همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل منه داروهات بجز استرس كالم از ايمنيت مگه مشكل داشت كه پردنيزولون داده؟

اره عزیزم.اخه قرص سومی رونمیدونم چیه.پردنیزولون چند تا میخوری؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دلم آشوبه فکر میکردم من که مشکلی ندارم داروهام کمه ، دور از جون همه خانمهای اینجا زن خیلی موجود مظلو ...

سلام

دوست من این حرفت ناشکری بزرگیه....حتی در اوج ناراحتیت به این موضوع فکر نکن و حتی یک لحظه هم به زبان شوخی حواست باشه جلو شوهرت نگی...

یک لحظه یک صدم لحظه به این فکر کن چرا وقتی تو مریض میشی شوهرت باید خرجت کنه خب بره براش بهتره چرا باید نق نوق تو رو تحمل کنه .........

الان باید اونو کنار خودت داشته باشی......سریع اینکار رو کن.......

لعنت به شیطون بگو و یا علی بگو و پاشو زندگی ادامه داره اما با ناراحتی به دهن خودت نگذرونش

شکر کن خدا رو چون ناشکری کردی...........خواهر من  یادت باشه تو بچه میخواهی پس هیچ منتی بر همسرت نزار

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
فقط مشکل ایمنی انعقادی داری؟ آندومتریوز نداری؟ پرولاکتین ت بالا نیست؟ ویتامین D3 کم نیست? خیلی ه ...

اندومتریم اندازه اش نرماله هر سری تو سونو ها میگه. پرولاکتینم یه سری بالا بود قرص خوردم الان خوبه.ویتامین D هم یه خورده پایین بود که قرص میخوردم

سلام آنا جون...عزیزم میشه ی راهنمایی منو کنی...من شبا ک میخوابم چون ب پهلو میخوابم تمام وزنم میفته ب پهلو و استخوان لگنم تا ران و زانوهام درد میگیره جوری ک چند بار از خواب بیدار میشم و راه میرم و بعد دوباره میخوابم بالشت هم میزارم فایده ای نداره ب نظرت چیکار کنم؟ از این بالشتهای بارداری بگیرم ب نظرت اونا تاثیر داره

عزیزم انصاف داشته باش خیلی زوده برا داشتن علایم....

خوبی عزیزم ؟ میگم این کیست ک رفع بشه تو ی ماه ک ال دی میخورم با خون پریودی رفع میشه ؟ من اون ماه ک ال دی خوردم و روز اول پری سونو شدم و بازم کیست بودش ممکنه ک کیست بعد از روز اول پری دفع بشه مثلا روز دوم یا سوم پری با خون پریودی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها شما راهکاری دارید برای اینکه ورم شکم کمتر شه؟ من فکر می کردم شاید شکمم اب اورده اما الان علائمشو خوندم خدا رو شکر ندارم. نه حالت تهوع دارم نه حجم ادرارم کم شده نه معذرت می خوام یبوست دارم. ولی خوب شکمم مثه وقتی زیاد غذا می خوردم انگار ورم کرده و کمی درد می کنه.

چکار کنم؟ من برای عصری بلیط گرفتن برم شهرستان سال پدرم.

می ترسم رفتنم پشیمونم کنه. نکنه بدتر شم؟ یا خطرناک باشه؟ هرچند به دکترم تلفنی گفتم گفت نگران نباش

اره عزیزم حرفات کاملا درسته، چون من یه تاپیک رو خونده بودم، استارتر اون تاپیک اسمش فک کنم سیندرلام ب ...

خدا رو شکر ..بخدا من کشیدم که میگم .ناامیدی و گریه و زجه فقط فقط مریضمون میکنه و از زندگی عقب تر میفتیم ..

پس وقتی اون راه جواب نمیده چرا چند بار اون راه رو بریم ..

یه بارم یه راه دیگه رو انتخاب کنیم ..یه بارم شاد باشیم .همش خدا رو شکر کنیم ..

از ته دل شاد باشیم و حس خوب داشته  باشیم بخدا به ارزومون نزدیکتر میشیم ..

فقط از خود خدا بخوایم ..که کمکمون کنه ...

انشااالله که خدا به تک تکمون توان و صبر و ارامش بده تا بتونیم این راه رو تا اخرش بریم و نتیجه اش خوشحالی هممون باشه ...

.خدا رو قسم میدم به بزرگی خودش به کرم و بخشایندیش که همگی طعم مادر شدن رو به زودی زود بچشیم ...

بچه ها شما راهکاری دارید برای اینکه ورم شکم کمتر شه؟ من فکر می کردم شاید شکمم اب اورده اما الان علائ ...

عزیزم من زیاد از هایپر شدن سر در نمیارم ...انشاالله که نشدی ..

خدا رحمتش کنه و روحش شاد باشه ..

دل منم میگه هانا دخمل داره😊😉 هی خواستم بگم ترسیدم فکرش مشغول بشه

نه عزيزم چرا فكرم مشغول شه؟

من بعد از اين همه انتظار و سختى هايى كه تو اين راه كشيدم ديگه خدا شاهده ١٪؜ هم برام جنسيتش فرقى نداره فقط از خدا مى خوام براى هممون سالم باشه🙏🏼🌸💕

راضیم درد اب کشیدنو از بدن تحمل کنم ولی خوب بشم فقط تو سونویی که کردن سرشب ۱۰۰۰ سی سی اب دیدن تو لگ ...

انشاالله که زود زود خوب میشی ..با مامان شدنت همه اینا یادت میره عزیزم ..

منم سوزش سر معده داشتم ..انا جون .گفتن خوراکی بذارید دمت دست هر گاهی بخورید .گرسنه نمونید.بعد غذا هم ...

ممنونم عزیزم ولی مشکل من خیلی شدید شده دیگه به این روشها جواب نمیده.راستش من هم تا الان با همین کارها سعی کردم ناراحتیم رو کمتر کنم و دارو نخورم ولی الان دیگه خیلی حاد شده.باز هم ممنونم