2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
اگه روز پنج عادت هستی درسته و خوبه مال منم روز شش پنج بود با استرادیول تا روز انتقال رفت بالا. بسلا ...

عزیزم مرسی جواب دادی خیالم راحت شد  مهربون خانم دعا کن  لطفا.  انشالله نینی سالم بیاد تو بغلت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو عزیز دلی ..ای جانم ..تازه مامان شدی ..انشاالله که نی نی هات به دلت حسابی چسبیدن و الان شدی مامان ...

عزیزمی مهربون ، آخه من اصلا استراحت نداشتم ، همش راه رفتم و کار کردم ، مادرمو بردم دکتر و کارای خونه خودمو کردم چون هیچکس نمیدونه انتقال داشتم

نگرانم که استراحت نکردنم مشکلی نداشته باشه

چرا انتقالت عقب افتاده؟! 

بخاطر استروژن بالا گفتن ریسک نمیکنیم و بهتره عقب بندازیم تا پریود بشی

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
هر کسی روش خودش میزنه من برای پانکچر میرفتم یه کلینیک ولی پرستارا هی عوض میشدن ..هر کدوم یه جور میزد ...

پس نحوهی زدنش اشتباه نبود یعنی؟ فکرم درگیر اینه،ماشالله هر روز یه چیز هست فکر درگیر بشه بهش😢😢

خودمم خیلی دوست دارم تو خونه بزنم ولی همسرم میگه من دلشو ندارم ونمیتونم واین حرفا😐میگه حاضرم هر روز ببرمت مطب ولی خودم نمیتونم .حتی موقع تزریق نیومد بالاببینه😂😂😂  از بی مسیولیتی نه ها از دل نازکی😄

ممنون گلم ان شالله برام دعا کن 😘

برای بارداری بایذ تقریبا یک و نیم باشه، اره من چهار بودم یکی دوماه لووتروکسین خوردم اومد پایین 

بمن گفت ۲.۵ 

هنوز داروها رو نگرفتم نمیدونم نوشته یا نه 

ولی گفت باید مشاوره غدد بری، نامه داد براش تا تایید کنه 

تیروئید منم ۳ هستش ولی دکتر اجازه بارداری داد  قرص تیروئید میخورم شنبه تا سه شنبه نصف قرص چهار ...

عزیزممممم، پس زیادم مهم نیست 

ان شاءالله شمام زودی باردار شی   

من چند وقته بدنم گر میگیره و خیلی گرمیم میشه، البته گرمی هم زیاد میخورم آزمایشام برا پرولاکتین مال ۱۰ ماه پیشه، دکتر نگفت تکرار کنم 

بنظرت لازمه؟ امکان داره مشکلی باشه؟ 

عزیزمی مهربون ، آخه من اصلا استراحت نداشتم ، همش راه رفتم و کار کردم ، مادرمو بردم دکتر و کارای خونه ...

عزیزم نگران نباش توکل به خدا کن دکترای اینجا میگن باید زندگی عادی رو پیش ببری مثلا میگن خیلیا میترسن از پیاده روی و کار کردن اشتباهه وقتی مشکل رحم و جنین نباشه هیچی نمیشه بستگی به بدن فرد داره !کار سنگین فقط انجام نده گلم ! اینحا بعد انتقال سریع میرن سرکار با اتوبوس میرن میان ! 

مهم خداست که بخواد گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه عزیزم. من دوست داشتم ۴۰ روز بعد انتقال برم اما خونریزی داشتم مجبور شدم زودتر برم.... سونوی شکمی ا ...

روياجان هنوز لك ميبيني؟من هنوز لك قهوه اي دارم اعصابم خيلي بهم ريخته

من خرداد انجام دادم تو بیمارستان خصوصی که خراش داشتم و یه سپتوم که دکتر برش داشت شد دومیلیون و سیصد

شیما جان لطف میکنی بهم راجب سپتوم بگی؟من امروز متوجهش شدم.بعدش انتقال دادین نتیجه گرفتین؟بار چندمتون بود؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من خرداد انجام دادم تو بیمارستان خصوصی که خراش داشتم و یه سپتوم که دکتر برش داشت شد دومیلیون و سیصد

شیما جان سپتوم با پلیپ یا میوم فرق داره؟

درد داشت؟با بیهوشی انجام دادن؟

ممنونم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
هر کسی روش خودش میزنه من برای پانکچر میرفتم یه کلینیک ولی پرستارا هی عوض میشدن ..هر کدوم یه جور میزد ...

سلام

ببخشید میشه به من بگید طریقه تزریق سینال اف رو 

اگر بگید توضیح تو کدوم صفحه هست میخونم

مممنون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،