2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

من امروز روز ششم بود رفتم سونوگرافی 4تا فولیکول 7بود با یکی 11بقیه گفت ریزه دارو بهم گونال 450 داد با گنادوتروپین4تا  با ویتامین ب6و آمپول ب12  حالا من از اون سینال 900که گرفته بودم یه 225واحد زدم امروز گفت میتونی بقیه اونو استفاده کنی یا گونال بگیری  منم رفتم  گونال گرفتم اشتباه کردم به نظرتون؟ 

آنا جون ولی من با ذخیره ۱.۵ هایپر شدم، خیلی بد، تازه ۱۰ تا تخمک هم بیشتر نداشتم که ۶ تاش فقط جنین شد ...

عزیزم همونطور که گفتم نزدیک صفره نه صفر مطلق و بالاخره نوادری هم پیدا میشن اماحدسم اینه شما شاید ۱/۵ ذخیره واقعیت نبوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولین سونو بعد انتقال هست . برای دیدن ساک حاملگی.... دکتر گفته بود منتظر نباش تو این سونو قلب دیده ب ...

ایشالله میشه عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما جدیدا کسی هیسترو انجام داده؟میدونید هزینش چقدره؟

من خرداد انجام دادم تو بیمارستان خصوصی که خراش داشتم و یه سپتوم که دکتر برش داشت شد دومیلیون و سیصد

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام من یه سوال فوری دارم آمپول سینال اف 8 تا گرفتم 120 بابیمه درسته؟؟؟؟ آخه داروخونه گفت اگر تام ...

عزیزم من دوشنبه ۱۰تا سینال اف گرفتم با بیمه تامین اجتماعی شد ۱۴۰هزار

دوستان من دیروز اولین آمپولمو تو مرکز زدم .هیچی حس نکردم 

امروز دومی رو رفتم مطب برام زد ولی خیلی درد داشت .میگفت باید حالت چرخشی باشی .با فاصله یه انگشت هز نافم سوزنو فرو کرد بعد انگار یکمی زد وبعد سوزنو حالت چرخشی برد به طرف دیگه وبقیه شو خالی کرد .نافم تیر میکشید دوبار داد زدم .اینهمه درد داره واقعا؟همش فکرم مشغوله نکنه اشتباه زده .اخه بهش گفتم دیروز تو مرکز زدن اثلن چیزی حس نکردم گفت دراصل باید چرخشی بزنی زیر جلدی .اشتباه زده بنظرتون؟

سلام عزیزم.... خدا رو شکر خونریزی کمتر شده ولی قطع نشده... اینقدر تو سونو فشارم دادن خدا کنه دوباره ...

عزیز دلم خداروشکر ، توکلت بخدا باشه مثل همیشه و مطمئن باش امام رضا قربونش برم هوای این نی نی ها رو داره ... خیالم ازت راحته رویا جان میدونم که خودت حواست هست به اینکه خدا بهترینها رو برات میخواد پس ارام باش و شاد...

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
گلم ان شالله که تخمک و جنین ها خوبی واست تشکیل شه و فرزندای سالم وصالح نصیبت شه  ببخشی گلم شما ...

ممنون عزیزم امیدوارم زودتر بیای خبر مادر شدنتو بگی و ماهم خوشحال کنی . وقتی که مطمین شدم که باید ای وی اف کنم بدون هیچ تردیدی دکتر فرزانه چوبساز رو انتخاب کردم .. همه کارههای ویزیت و سونو رو خودش از کرمانشاه انجام میده واسه پاکچر و انتقال باید برم تهران بیمارستان گاندی خود دکتر چوبساز انجام میده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊