2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست

من دفعه قبل که انتقال دادم دو بار خیلی ورجه ووجه کردم یکبارش یک سفر کوتاه رفتم که مجبور شدم 4 ساعت روی یک نیمکت سرد بشینم و شبش وحشتناک سردم شد و میلرزیدم .یکبار هم رفتم خونه دوستم رفتیم باهم خرید اون روز هم شدید سردم شد و لرز کردم . ولی ایندفعه تا امروز که روز 9 ام هست بیرون نرفتم ولی الان دست و پاهام با اینکه جوراب هم پوشیدم یخ کرده . چکار کنم? نکنه مثل اوندفعه بشه?

خدا با ما است ❤❤
هر سه رو تو یه سرنگ میکنی و میزنی.... پودر و آب داره؟ مثلا نگفته یه پودر و دو آب و..... ببین صفحه ...

خدا خیرت بده گفتی بهش👍😊😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی از همین الان رژیمو شروع کن.... آب زیاد... سفیده تخم مرغ آب پز... گوشت و مرغ و ماهی....

ممنون از راهنماییت آنا جون 

رژیم از روز قبل از داروها شروع کردم

فقط یه سوال من از دیشب همش سردرد وحالت تهوع دارم .تهوع خیلی زیاده تا اب لیمو نخورم خوب نمیشه،از عوارض آمپوله؟

سلام،  امروز منم رفتم پرونده تشکیل دادم واسه میکروانجکشن.  دکتر گفت یکم تیروئیدت بالا است ...

برای بارداری بایذ تقریبا یک و نیم باشه، اره من چهار بودم یکی دوماه لووتروکسین خوردم اومد پایین 

خانمها روزی سه تا سینال اف زیرجلدی بازو نوشته ، سه تا روباهم بزنم؟؟ اگه هر سه رو جدا بزنم اینطور که ...

صفحه ۶۶۶۲ انا جوابت رو داده دیگه نمیخواد پن بگیری...

از 6 تا جنین دوتاش را با گرید آ انتقال دادن که نگرفت . بقیه جنینهام را هم چون تقاضای فریز نکرده بودم ...

ای واااااای🤐😢

من دفعه قبل که انتقال دادم دو بار خیلی ورجه ووجه کردم یکبارش یک سفر کوتاه رفتم که مجبور شدم 4 ساعت ر ...

نه انشالله که همه چی خوب پیش میره

هانا جان هم از سرمای عجیبی که گرفته میگفت و الان هم خدا رو هزار مرتبه شکر بارداره

من هم روزهای اول خیلی سردم میشد اما الان کلا هر روز یه شکل جدیدم🤔

گلم یه سوال منم خواستم سیاه دونه بخورم، به نطرت نخورم؟ شما چقدر قبل از تخمک کشی خوردی؟ 

من از روزی که جواب آزمایشم منفی شد . هرکس هرکاری را کرده بود منم شروع کردم آزمایشم فکر کنم توی شهریور منفی شد . روغن سله دانه می مالیدم . هرروز یک قاشق سبیاه دونه و عسل می خوردم .کپسول ژل رویال . پیاده روی . ویتامین e .d . کیوتین هر از گاهی فکر کنم این کارها برای قبل از انتقال هست نه قبل از پانکچر .البته آنا جون و عزیزان دیگه بهتر اطلاع دارند . 

خدا با ما است ❤❤
من دفعه قبل که انتقال دادم دو بار خیلی ورجه ووجه کردم یکبارش یک سفر کوتاه رفتم که مجبور شدم 4 ساعت ر ...

نگران نباش ايشالا خوش خبرى برامون🙏🏼😍😍

به فال نيك بگير

منم بينهايت سرد شدم  از روز دوم انتقال تا همين الان

سلام،  امروز منم رفتم پرونده تشکیل دادم واسه میکروانجکشن.  دکتر گفت یکم تیروئیدت بالا است ...

تیروئید منم ۳ هستش ولی دکتر اجازه بارداری داد 

قرص تیروئید میخورم شنبه تا سه شنبه نصف قرص چهارشنبه تا جمعه کامل 

دکترم گفت وقتی داروهای انتقال جنین بهت دادن برعکسش کن یعنی شنبه تا سه شنبه کامل بقیه نصف 

نگران نباش میاد پایین 

سری پیش برای من ۳ و خورده ای بود انتقال دادم مثبتم شد 😗😗😗😗😗😗🤔😗😗

خداجونم شکرت       
منظورم همینه.... تنها چیزی که این وسط برامون مهم نیست جنسیتشه.... فقط سالم بمونه و سالم به دنبا بیاد ...

رويا رفتى سونو؟؟؟؟زودى بيا بهمون خبر بده

حتما خوش خبرى برامون عزيزم🙏🏼🌸💕

من یک دختر می خوام  از طریق رژیم رفتم دفعه پیش که سقط شد اونم دختر بود  کلا از سمت ما بی ...

انشالله این سری همونی میشه که میخوای😘😘😘😘

راستی بچه دارین؟ فقط واسه تعیین جنسیت میکرو میکنین؟؟؟

خداجونم شکرت