2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم.... ایشالله داری انتقال میدی؟

سلام به همه دوستان و تبریک به همه مامانای جدید

آنا جون یه سوال داشتم 

من شدیدا رفلاکس دارم و احساس ترش کردن و سوزش شدید معده.به شدت هم هضم غذا و تخلیه معده ام کند شده طوریکه مدام احساس سنگینی معده دارم و اصلا نمیتونم غذا بخورم.امروز یه دکتر برام پتتوپرازول تجویز کرد میخواستم بپرسم شما تجربه ای تو مصرف این دارو در بارداری دارین؟چون فکر میکنم گروه c هست.و دیگه اینکه من چون لووتیروکسین هم ناشتا مصرف میکنم و این قرص رو هم باید ناشتا مصرف کنم،چطوری زمانشون رو تنظیم کنم.ممنونم عزیزم.

دوستان دیگه هم اگه تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام به همگی

هانا جون میشه درمورده سیکل نچرال توضیح بدی؟ یعنی شما استرادیول نداشتی؟

من از وقتی داروهای هورمونی گرفتم سینه هام پره کیست شدن می خوام بدونم نچرال یعنی بدون استرادیول

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی هانا جون میشه درمورده سیکل نچرال توضیح بدی؟ یعنی شما استرادیول نداشتی؟ من از وقتی دار ...

عزيزم سيكل نچرال به اين شكله كه روز اول پريود به مركز بايد خبر بدى و معمولا روز دهم تا دوازدهم سيكل بهت وقت سونو مى دن تا فوليكولى كه رشد كرده به طور طبيعى و بدون هيچ دارويى رو اندازه بگيرن وقتى از نظرشون سايزش اوكى بود كه اين سرى آخر براى من ٢١ بود بهم آمپول ovitrelle دادن براى آزاد سازى فوليكول كه بزنم چون با اين كار پروژسترون تو بدن بالا مى ره و بعد از دو روز گفتن روزى ٣ تا شياف ١٠٠ استفاده كنم و بعد از ١ هفته بعد از سونو يعنى روز ١٩ سيكلم برام جنينمو انتقال دادن

الهی عزیزم خدا بهترین وقشنگترین هارو واست رقم بزن دامنت رو به همین زودیها سبز کنه ومعجزه قشنگشو نصیب ...

قربونت برم مهربون امیدوارم شما و هرکس که حالش مثل منه انتظارش به سر برسه ، همین دیشب خواب دیدم یه بچه خیلللی زیبا و تپل بغلمه یعنی کل شب توی خوابم بود صبح بیدار شدم دیدم کلی حالم بهتره ، امیدوارم حداقل این یکی تعبیر شه 😍😍😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سویق هم خیلی خوبه که من به عطاریه گفتم گفت خودت درست کن بهتره  که ارد سبوس دار مثلا سنگگ رو دو ...

درناز جون ممنون بابت اطلاعاتی ک دادی عزیزم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه عزيزم چرا فكرم مشغول شه؟ من بعد از اين همه انتظار و سختى هايى كه تو اين راه كشيدم ديگه خدا ...

منظورم همینه.... تنها چیزی که این وسط برامون مهم نیست جنسیتشه.... فقط سالم بمونه و سالم به دنبا بیاد

گفتم اگه بگم حدسم چیه از این خلسه و شادی بارداری به سمت جنسیت ذهنت منحرف میشه😁

سلام دوستان شیاف پروژسترون را میشه رکتال استفاده کرد؟؟؟؟؟لطفا اونهایی که مامان شدن بگن از چه روشی ا ...

آره عزیزم اوناییکه واژینال مشکل داشتن رکتال مصرف میکردن البته بهتره با دکترتم مشورت کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
تبسم نازنين روحيه ت حساس شده براهمين اين حال اومده سراغت البته حق داري سخته همه اينجا درك ميكنن ولي ...

عزیزم قربونت برم انقدر خوب مرهم میزنی به جون آدم ، بله روحیه ام خیلی حساس شده دیروزم ساعتها تو سرنا توی مطب بودم بعدش اون یه گونی دارو رو دیدم کلا خودمو باختم ، وقتی اومدم اتاق دکتر بهم دستورشو بده چندنفر گفتن وااااای چ خبره داروخونه رو آوردی؟؟ چندنفرهم ترحم کردن اون لحظه با اون حال نزارم خیلی خودمو کنترل کردم نزنم زیر گریه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام ساراجون خوبي؟ در حال درد سينه ي سرماخوردگي، منشي دكتر هم گيجم كرد اميدوارم بتونم پيداش كنم از ا ...

اي واي عزيزم خيلي بده😪 ايشالا زودتر خوب شي

چرا چي شده مگه؟

راستي الان تو چه مرحله اي؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آره اینجوری ام خوبه.... منم یه مقداری خودم درست کرده بودم اما چون به رسیده نبود دمنوشش ترش میشد

اها فهميدم اگه باردار نبودي با عسل ميخوردي خوب ميشد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اولین سونو بعد انتقال هست . برای دیدن ساک حاملگی.... دکتر گفته بود منتظر نباش تو این سونو قلب دیده ب ...

ايشالاكه خوش خبري عزيزم

😍♥️

اره عزیزم.اخه قرص سومی رونمیدونم چیه.پردنیزولون چند تا میخوری؟

سي دي چندت مشكل داشت؟

روزي ٢ تا

عزیزم قربونت برم انقدر خوب مرهم میزنی به جون آدم ، بله روحیه ام خیلی حساس شده دیروزم ساعتها تو سرنا ...

عزیزم چرا بهت زیاد دارو دادن؟