2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم  شما موقع تخمک کشی چند تا تخمک داشتی؟؟

من بار اول 9 تا داشتم که 6 تاش جنین شد . بار دوم با مصرف چیزهای اشتباه مثل سیاه دانه و اینها خرابکاری کردم🙈 7 تا تخمک داشتم که فقط دوتاش را انتقال دادن الان منتظرم ببینم اراده خدا چی هست

خدا با ما است ❤❤
سلام  اره امروز اومد بالاخره میگه تو داری خودتو لوس میکنی..از صبح شش تا سرم بهم زدن .میگم اگه ...

عزیزم چقدر ت تو فکرت بودم

ایشاله عروسی داداشت با نینی میرقصییییییی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم مگه داروهای هورمونی واسه ۲ هفته نیست فقط؟؟ 

من از 21 ام سیکل رفتم سونو و بعد روز اول پریودی بهشون اطلاع دادم و از روز سوم داروها شروع شد و روز 12 ام تخمک کشی یا همون پانکچر شدم از فرداش هم شیاف پرژسترون و سه روز بعد هم انتقال جنین . همین چند روز هم مقدار هورمون که میزنیم کم نیست 

خدا با ما است ❤❤
سلام رویا جون.شما بهترین انشالله؟من خونریزیم تموم شد ولی لکه ببنی قهوه ای نزدیک به سیاه دارم نمدونم ...

عزیزممم

شما که بارداری انرژی مثبت بفرست به جنین قشنگت

خیلیها اینجا بودن خون داشتن و الان ماههای بالا هستن یه سلامتی.

💙💙

عزیزم مگه داروهای هورمونی واسه ۲ هفته نیست فقط؟؟ 

چرا برای دو هفته است ولی انقدر قویه که من تا یک سال بعد پانکچر پزیودم لک شده بود خونریزی نداشتم انقدز دارو عطاری خوردم که بعد یک سال کمی بهتر شدم 

چرا اشتباه؟ یعنی سیاه دونه خراب کرد؟! 

منم با خوردن گرمیجات سایز فولی هام خیلی کم شد....با اینکه طبعم بلغمی (سرد و ترم )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من بار اول 9 تا داشتم که 6 تاش جنین شد . بار دوم با مصرف چیزهای اشتباه مثل سیاه دانه و اینها خرابکار ...

مرسی عزیزم 

انشالله که به مراد دلت میرسی همین ماه 

یه سوال اون ۶ تا جنین رو تو چند مرحله بهت انتقال دادن؟؟ باقی مانده ها رو فریز نکردن؟؟