2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
گلم یعنی من که میخوام لین پریودم نرم انتقال ماه بعدی برم.تو همین ماه پری شدم روز ۲۱پری هماهنگ بشم بر ...

میگذارید ۲۱ روز از پری بگذره. میرید خراش. پریود بعد براتون انتقال میدن

نزدیک آزاد شدنه هروقت هردو خط همرنگ بشن اگه اشتباه نکنم تا ۳۶ ساعت بعدش آزاد میشه

جالبه پس تخمک دارم

یه ساول دیگه ببخشید

ممکنه کیست مثبت بشه اما تخمک نباشه

میخوام ببینم آیا هورمونهام تنظیمه  و کیفیت تخمکم خوب نیست یا هورمونهام مشکل دارن؟

چون کیت بالا رفتن هورمون رو نشون میده بر اساس اون میگه روز تخمک گذاری کیه

برا اون میپرسم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم لک سیاه دارم.... هر بار که تو جام از این پهلو به اون پهلو میشم یا بلند میشم برم دستشویی میگم الا ...

الان درد هم دارین ؟ویار چطور؟این خون سیاه من زنگ زدم مشاوره بیمارستان گفت باقی مانده خون پشت جفت هست نگرانی نداره.نمدونم دیگه بخدا.انشالله که سما بهتر باشین.سما هنوز اسپرین میخورین؟

جالبه پس تخمک دارم یه ساول دیگه ببخشید ممکنه کیست مثبت بشه اما تخمک نباشه میخوام ببینم آیا هورمون ...

گلم با کیست کیت تخمک گذاری مثبت نمیشه خیالت راحت، یه سونو بری بیرون متوجه میشی فولیکول سایز چندن

تا میتونید چیزاهای گرمی نخورید.میگن خوب نیست.

عزیزم همچین قانونی وجود نداره!!!!!

بستگی به بدن و طبع داره....

من چون طبعم سرد بود تا ماه سوم بارداریم لب به سردی نزدم....

تنها سردی که نتونستم حذف کنم مرغ و ماهی بود که اونارم با ادویه جات ملایم اصلاحش کردم.....

از ماه سوم که دیدم طبعم اصلاح شده دیگه سردی و گرمی رو ترکیبی خوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گلم با کیست کیت تخمک گذاری مثبت نمیشه خیالت راحت، یه سونو بری بیرون متوجه میشی فولیکول سایز چندن

کیست ندارم توضیحش مفصله

ماه بعد ظاهرا باید برم ای وی اف

می۷وام این ماه که عکس رنگی گرفتم امتحان کنم برا باردارق موفق

چون باردار میشم اما رشد نمیکنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خانم ها لاله جون از خودش خبر نداد؟اگه خبری شد من را صدا کنید. ممنون میشم

فک کنم گفت نی نی دار شده

مرجان جون سونو رفتی واسه قلب؟

عزیزم من دو بار رفتم سونو.یکی ۶ هفته و یک روز . قلب تشکیل شده بود ضربانش ۱۳۶ .هماتومم داشتم.

یکی هم ۸ هفته چون خونریزی داشتم که گفت هماتوم هنوز هست.صربانش ۱۷۷

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
 ممنونم عزیزم ان شاالله که به سلامت گلت روبغل بگیری🤗 توی آب قلم چی بریزیم پس🤔هویج وجعفری نری ...

عزیزم هویج سوپ و خورشت و.... ضرر نداره...

ابنطوری باشه تبریزیا باید فقط سقط کنن چون اصلیترین خورشتشون خورشت هویجه.....

آب هویج خوب نیست عزیزم.....

تو غذا پخته شدش موردی نداره.....

جعفری تو غذاهایب مثل سوپ و قورمه و.... موردی نداره....

اینکه بشینی کلی جعفری بخوری ضرر داره....

نه جعفری سوپ و....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هویج سوپ و خورشت و.... ضرر نداره... ابنطوری باشه تبریزیا باید فقط سقط کنن چون اصلیترین خورشتش ...

آنا جون من استرادیول خارجی گرفتم دکتر گفت سه تا بهور سه تا واژینال بزار به نطرت اثرش بیشتره

خدایا شکرت😙