2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
سلام عزیزم ازمایش بتات تکرار کردی

اره عزيزم،سه سري تكرار كردم،كلي بهم استرس وارد شد اين هفته،تازه رسيده به ٨٠٠.دكترم گفت برو سونو واژينال براي اطمينان از اينكه خارج رحمي نباشه،ولي امروز از يزد زنگ زدن گفتن تا چهل روز نرو،يعني اين هفته به اندازه هفتاد سال پير شدم،اول از نگراني بتام كه پايين بود،حالا هم اين،پناه ميبرم بخدا

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیز دلم من تا دو ماه قطع شدن کامل لک بینبم طول کشید.... چرا به خودت استرس میدی..... بگو مگه آنا د ...

ممنونم انا خانم.خدا حفظتون کنه برای همه.دل اشوبم اروم گرفت.فقط نگران اینکه ویارم رفته هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم الان زنگ زدم داروخونه گفتم عصر بیام داروهانو با قلم سینال اف عوض کن گفت تو نسخه ات حتما خود خانم ...

فکر کنم اینا با قلم فرق میکنه چون غلظتش و تنظیم میکنی مثلا تو هر جعبه سینال اف ی پودر با ی آب مقطر هست ولی دکتر من گفت ۲ تا پودر و با ی آب مقطر قاطی کنم و تزریق کنم ولی اون آمادست زنگ بزن از دکترت بپرس چطور باید استفاده کنی

خدا جونم شکرت...
سلام خانم هاي عزيز اول از همه عذرخواهي ميكنم كه خيلي سوال هام زياده اگر ممكنه راهنمايي كنيد منو م ...

عزیزم سونو میشی و احتمالا با توجه به سونو دز داروهات نیاز باشه کم یا زیاد میشه یا عوض میشه یا همچنان ادامه میدی....

به همسرت نیازی نیست....

بعدش احتمالا دو سه روز بعد مجدد سونو بشی....

شایزم زودتر....

بسته به پاسخ بدنت داره....

سرم معمولا دو سه روز قبل انتقاله مگر اینکه دکترت بخواد زودتر بزنی.....

همسرتو برا روز پانکچر نیاز داری که دو سه روز قبلش حتما باید تخلیه اسپرم داشته باشه که روز پانکچر بتونه نمونه بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانم هاي عزيز اول از همه عذرخواهي ميكنم كه خيلي سوال هام زياده اگر ممكنه راهنمايي كنيد منو م ...

والا من انار زیاد میخوردم چون مشکل انعقادیم داشتم....

بستگی داره بهت بسازه یا نه....

من چون طبعم سرد بود انار شیرین میخوردم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم لطف کردی😘 فکر کن امروز فقط درحال پختن قلم وگرفتن ابش بودم  چون همش خونده بودم س ...

عزیزم به خدا همون تغذیه عادیت خوبه این قوانین من در آوردی چیه که جز استرس چیزی نداره....

فقط ادویه جات تند و چیزای قاعده آور نباید خورد همین.....

دختر جونااات قرص سومی چیه  همون اخری برا چیه

والا من نتونستم بخونم....

خودت میدونی چیه؟

والاتو خصوصیا که همه رو حساب میکنن..... حتی تو هزینه ها بگردی و دقت کنی شاید داروهای همسایه بغلیم ت ...

سلام اناجون حالتون خوبه؟

ميگن نينياي پوسته شون كلفت بوده هيچنگ كردن قبل از فريز، حالا اين چيه؟؟چي ميشه؟ چيكار كنم؟

...
سلام دوستان  من امروز وارد سیکل شدم .از امروز تا ۵روز بهم روزی دوتا سینال اف داده .دوتا پودر + ...

عزیزم توروخدا نگو کمه میزنی مثل سارا خودتو داغون میکنیا....

لاله جون با ذخیره ۵ همین دز گونال داشت بازم هایپر شد ولی شکر خدا با رعایت رژیم عوارضش گریبانگیرش نشد....

پس کم نیست برا پلی کیستیک....

سلام دوستان  من امروز وارد سیکل شدم .از امروز تا ۵روز بهم روزی دوتا سینال اف داده .دوتا پودر + ...

راستی از همین الان رژیمو شروع کن....

آب زیاد...

سفیده تخم مرغ آب پز...

گوشت و مرغ و ماهی....

راستی روزای اول شما همش به پشت میخوابیدید..یا پهلو هم موردی نداره؟

هز جور راحتی فقط رو شکم نخواب....