2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
هانا جون یعنی استرادیول نداشتی؟؟ضخامت اندومتر بدون استرادیول به حد مناسب میرسه؟

عزيزم هيچى نداشتم 

چون من هيچوقت مشكل ضخامت آندومتر نداشتم و ٥ روز قبل انتقال ضخامت آندومترم ١١ بود 

كه به دكتر گفتم خوب تا ٥ روز ديگه بالاتر مى ره كه

گفت وقتى فوليكول آزاد مى شه و پروژسترون تو بدن مى ره بالا ديگه ضخامت آندومتر تغيير زيادى نمى تونه كنه كه اين حرفش خيلى برام جالب بود و اصلا نمى دونستم گفت اصلا نگران اين ٥ روز نباش چون ما همه چى رو در نظر مى گيريم كه روز انتقال و تعيين مى كنيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا پن بهت نداده ک طبق واحدش بزنی راحتتره اونجوری.سینال رو فک کنم بین ساعت 4 تا6 عصر باید زده بشن ...

گلم الان زنگ زدم داروخونه گفتم عصر بیام داروهانو با قلم سینال اف عوض کن گفت تو نسخه ات حتما خود خانم دکتر نوشته ویال چون ماهم قلم داریم هم ویال ، نگاه نسخه کردم دیدم درسته نوشته ویال سینال اف ، حالا دیگه نمیدونم دلیلش چی بوده

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم الان زنگ زدم داروخونه گفتم عصر بیام داروهانو با قلم سینال اف عوض کن گفت تو نسخه ات حتما خود خانم ...

چی بگم والا.آخه وقتی دز دارو زیاده برا اینکه اذیت نشی پن میدن.خیره انشالله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من بلد نیستم با نی نی سایت کار کنم.پیام های یک نفررو میخوام بخونم چجور میشه همه پیاماشو اورد.مشکل مش ...

عزیزم کنار کلید بروزرسانی ، اونجا که نوشته شماره صفحه عدد ۸۰۰ رو بزن و کلید برو رو بزن .شاید پیدا کنیش

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نیکی جان میانگین پ ر ی و د هات کی هست مثلا بیشتر وقتا ۲۵ روزه میشی.! اون رو مبنا قرار بده و از تو ...

طبیعی پریود نمیشم اصن

برا اون نمیدونم

اون ترشحاتم ندارم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم متاسفم..... بلزم جای شکر داره قبل انتقال معلوم شده به درد نمیخورن.... ایشالله به زودی پانکچر ...

آنا جون ممنونم از دلگرمیت الهی آمین 

بله خودمم اولش خیلی خودمو باختم اما الان با پذیرفتن حکمت و صلاح خدا باهاش کنار اومدم

ممنون از پاسخت عزیزم برای فردا با دکترم وقت گرفتم بنظرتون امکان داره سیکل پانکچر از همین پریود. شروع بشه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
روز ۲۱ سیکل پریود. دوره قبل از انتقال

گلم یعنی من که میخوام لین پریودم نرم انتقال ماه بعدی برم.تو همین ماه پری شدم روز ۲۱پری هماهنگ بشم برا خراش و هیسترو بعدش که پری شدم برم انتقال.درسته؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

این کیت تخمک گذاری امروزمه

روز ۱۴ پری

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
منم ٥٦ بودم  نميدوني چقدر خارج از رنج بود؟ والا خراشو نميدونم افسون يه سوال بپرس ببين كي ميدو ...

عشقم بچه ها جواب دادن ماه قبل انتقال یعنی قبل اینکه پری بشی بری برا انتقال.سی دی نارکرامو ببین عکسشو میتونی پیدا کنی تو پیاما بهت نوشتم که عکسشو گذاشتم ولی زیاد هارج از رنج نبوذن لب مرزه.عزیزم ولی دو تا پردون...گفت بخورم اون یکی قرصم نشون میگم بهت عصر قرصامو گرفتم.فدات شم.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

کی تخمک ازاد میشه به نظرتون؟؟

من آرزوم بود هیچکس ندونه.... اما مجبور بودم بیام مشهد و جایی جز خونه بابام نداشتم برای موندن

اشکال نداره عزیزم دیگه این راه این مشکلات هم داره سعی کن به حرفای کسی گوش. نکنی و. بگو. من. پزشک دارم و اون تشخیص میده

من اردیبهشت با دکتر نصر پانکچر شدم یه بار قبل از شروع سیکل سونو شدم تا وضعیت رحم و تخمدانها بررسی ب ...

ممنونم عزیزم محبت کردی. پاسخ دادی

به سلامتی باردار هم هستی تبریک میگم عزیزم 

من برای فردا وقت گرفتم از منشی برم ببینم همین ماه میشه سیکلم رو شروع کنه❤️

دوستان من یه سوال داشتم بنظرتون حالا که سه بار د.طرازی منفی شدم البته همه کاری واسم کرد، ایندفعه با نصر انتقال بدم فقط یه بسته جنین دارم

کسی تاحالا تست اپکا داده؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت