2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
ممنون عزیزم از حرفهای خوبت ، راستش انقدر امروز اذیت شدم از ساعت دو تومطب یه لنگه پا وایسادم تا ده شب ...

دختر خب استرس رو از خودت دور کن این چه روحیه از اول کار داری خدا بزرگه توکل کن ببین بچه های اینجا چقدر تلاش میکنن بازم اگه به در بسته بخورن دوباره از نو شروع میکنن توکل کن چله بگیر سعی کن خودت رو بکاری مشغول کنی که تو فکر نباشی ان شالله یه تخمکای خب جنینای تپل ومپل داری وهمین ها میشن چراغ خونت عزیز دلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خب استرس رو از خودت دور کن این چه روحیه از اول کار داری خدا بزرگه توکل کن ببین بچه های اینجا چق ...

اره نمیدونم چم شده این چند روزه خیلی روحیه ام خرابه ، کلی روزشماری میکردم که وارد سیکل شم هاا ولی یهو پنچر شدم 😣

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خداروشکر که شماها اینجا هستید وگرنه من و همسرم مدتهاست ازهم دوریم بخاطر اینکه من خیلی حساس شدم اونم ...

آخى گناه داره 

حرفهاى عامانوئل عالى بودن واقعا بايد هر لحظه شكرگزار بود🙏🏼🌸

باور كن تو مدتى كه منتظر بودم با اينكه تو دلم آشوب بود اما هيچوقت سعى نكردم روحيه همسرمو كم كنم همش بهش روحيه مى دادم با اينكه دو بار هم منفى شدم و دلم پر از غم بود اما باز مى گفتم اشكال نداره غصه نخور خدا بزرگه اينقدر تلاش مى كنيم تا بشه

مى دونم برات سخت بود پذيرشش اما عزيزم اول همسرت بعد بچه 

خلاصه بچه هامون هم يه روزى بزرگ مى شن مى رن دنبال زندگى خودشون و باز همه ماها جفتها هستيم كه بايد تا آخر براى هم بمونيم

زندگى رو سخت نگير اينم يه بخشى از زندگى براى ماهاست كه مطمين باش زودى مى گذره 

میدونم و خوشحالم که احتمالش برام کمه ولی معمولا کسی که ذخیره تخمدانش دور و بر 1 و نیم باشه تعدا د زی ...

نه بابا كيفيت به اين چيزا نيس يكي ميبيني ٢٠ تا داره كيفيت كم يكي سه تا داره كيفيت عالي، ولش كن جزئياتو، فقط خداااا

با يك دونه هم ميده چون فقطططططط دست قدرت خودشه

...
دلم آشوبه فکر میکردم من که مشکلی ندارم داروهام کمه ، دور از جون همه خانمهای اینجا زن خیلی موجود مظلو ...

عزیزم ناامید نباش ..منم اولش وقتی کلی بهم امپول دادن .شوکه شدم .گفتم این همه ..کلی گریه کردم ..ولی از امپول ها فیلم گرفتم گفتم نی نی نمیدونم دختری یا پسر ولی بدون مامانت از امپول وحشت داشت .داره .ولی بخاطر تو تحمل میکنه و به عشق در آغوش کشیدنت همه رو به جون میخره..

تو هم اگه اینطور نگاه کنی ..درد کمتری رو احساس میکنی .با عشق و امید میری جلو ..سخته میدونم چون کشیدم ..ولی میشه ...

منم مشکل از همسرم بود و هر روز دکترا بودم .و همسرم طول این هشت سال شاید به تعداد انگشتان یه دستم دکترا نبود..هر روز از دکترا .مریضا .ادمهای اطراف کلی حرف شنیدم .قلبم هزار تکه شد ..ولی عشق مادر شدن خیلی قویه ..انقدر که همه اینا رو به جون بخره..

عزیزم .خواهرم..دوستم..امپولا و داروها رو وقتی نگاه میکنی بگو نی نی به عشق تو اینا که چیزی نیست هر کاری میکنم ...

اونوقته که اصلا اذیت نمیشی..

یه نصحیت این راه ..هم تلاش زیاد میخواد هم توکل ..

هم امید ..اگه امید نباشه ..انگار رو تردمیل داری میدویی.تلاش میکنی ولی به جایی نمیرسی.خودت تجربه دوستان رو بخون اونایی که همش منفی فکر کردن ..اخرش متفی شدن ..

ولی اونایی که مثبت تر بودن و فکرای خوب میکردن و توکل نمیگم همشون ولی اکثران مثبت شدن ..

منم خودم خیلی تلاش میکردم خیلی ..ولی منفی میشد چون همشم میگفتم چرا من ..چرا ..چرا ...همش گریه .ناله.شکایت از زمین و زمان...

اینبار فقط دلیل مثبت شدنم حس خوب و شکرخدا گفتن هر لحظه ام  بود ..چون دیدم دفعات قبل اینهمه گریه کردم و ناامید بودم چیزی درست نشد ..فقط چشمام ضعیف شد و صورتم از حرص زیاد لاغر..

موفق باشی.عزیزم.انشاالله با انرژی زیاد بری جلو و به زودی زود بیای اینجا خبر مامان شدنت رو بدی .🐣🐤🐥

آخى گناه داره  حرفهاى عامانوئل عالى بودن واقعا بايد هر لحظه شكرگزار بود🙏🏼🌸 باور كن تو مدتى ...

😘😘🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹🌼🌼🌼🌼

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره نمیدونم چم شده این چند روزه خیلی روحیه ام خرابه ، کلی روزشماری میکردم که وارد سیکل شم هاا ولی یه ...

اشکال نداره گلم خیلی سخته وقتی به حجم داروها نگاه میکنی ادم کل روحیه شو میبازه اما به این فک کنم تو داری هر لحظه به مامان شدن نزدیک میشی  هر روز که بگذره تو وجودت با هر امپولی که بزنی مادر شدن حس میکنی سعی کن این روزا با شوهرت ارومتر باشی باهم پارک برین یه سینمایی جایی برین به این فک کن که دونفرهاتون قراره با وجود یه فرشته کوچولو تموم شه به یه زندگی سه نفره تبدیل شه 

سلام خانوما .من امروز روز ۱۵ انتقالم بود ازمایش دادم عدد بتا شد ۳۶۶۲.به نظرتون لازمه دوباره ازمایش ب ...

عزیزم مبارکت باشه .انشاالله که بسلامتی و سالم بغلش کنی ..🍀🍀🌷🌷🌷🌷🌷🌷

فکر نکنم لازم باشه تکرار کنی .بوی چند قولویی میده بتات ..😉😂😂

عزیزم ناامید نباش ..منم اولش وقتی کلی بهم امپول دادن .شوکه شدم .گفتم این همه ..کلی گریه کردم ..ولی ا ...

اره عزیزم حرفات کاملا درسته، چون من یه تاپیک رو خونده بودم، استارتر اون تاپیک اسمش فک کنم سیندرلام بود، انقدر از اول تا آخرش امیدوار بود که اخرم نتیجه گرفت، تازه شرایطش بنده خدا خیلی بد بود، آندومتریوز گريد 4 که کل رحم و تخمدان و لوله ها رو درگیر کرده بود و عمل کرد و فقط یه جنین براش تشکیل شده بود ولی همش میگفت یکی یه دونه ی مامانه،اخرم همون نشسته تو دلش

عزیزم ناامید نباش ..منم اولش وقتی کلی بهم امپول دادن .شوکه شدم .گفتم این همه ..کلی گریه کردم ..ولی ا ...

چقدر خوبه که شماها حال همدیگرو درک میکنید ، بله شاید ماها فرسنگها از هم دور باشیم ولی هممون یه هدف مشترک داریم طبیعیه که ادمها گاهی برای رسیدن به هدفهاشون کم میارن ، منم هرشب میگم چرا من؟؟؟ خدا فقط دیوار من کوتاه بود؟؟ ببین فلانی با من حامله شد الان بچه اش دوسالشه ؟؟ میدونم گاهی ناشکری میکنم ولی منم یه زنم که بشدت محتاج بغل کشیدن نوزادشه ، میدونی هرشب من با این رویا چقدر اشک میریزم؟؟؟ مثل همین حالا، مدتهاست دیگه از خدا هیچی نمیخوام هرچی خودش بخواد 😔بخواد میده نخواد نمیده

چقدر خوبه که شماها حال همدیگرو درک میکنید ، بله شاید ماها فرسنگها از هم دور باشیم ولی هممون یه هدف م ...

الهی عزیزم خدا بهترین وقشنگترین هارو واست رقم بزن دامنت رو به همین زودیها سبز کنه ومعجزه قشنگشو نصیبت کنه تنها کاری که میتونم و لایق باشم واست انجام بدم دعا کردن دوست عزیزم