2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
گلم از ته دلم از خدا میخوام به تموم استرس و نگرانی هات پایانی خوش بده ، خیلی خوب میفهمتت امثال ماها ...

ممنون عزیزم .همچنین بهترین ها رو از خدا برات میخوام ..❤❤

از دیشب همش میگم خدا خودت کمک کن چیزی بهشون نشه ..اره زلزله خیلی بد میشه .پارسال که اومد شهر ما هم ...من تا سه چهار ماه اونقدر ترسیده بودم ..از هر تکونی وحشت داشتم .اخه من خیلی ترسو شدم .مخصوصان از وقتی دزد خونمون رو زد .تمام زندگیمون رو برد ..از سایه خودم هم میترسم تا الان خوب نشدم .ترس در حد وحشت دارم .دست خودم نیست ..خدا کنه زود خوب بشم چون خیلی جاها زندگیم رو مختل میکنه ..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااای خیللللی بد بود منم همش تواین فکرم اخه این ماه انتقالم خدا واقعا کمکمون کنه چون اگه تکونی چیزی ...

بله عزیزم همه چیز دست خداست ، انشاله دیگه چنین اتفاقهایی هرگز اتفاق نیفته ، کم استرس این ای وی اف رو داشتیم این زلزله ناوقت هم اومد روش

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
یعنی چی؟ مگه میشه؟ برو یک دکتر دیگه عزیزم  بیخود میگن اینا

هفته پیش رفتم یک دکتر دیگه... گفت برو همونجایی که آی وی اف کردی. من پرونده ای ازت ندارم نمیتونم تجویزی بکنم.

خدا هیچ کس رو محتاج بنده هاش نکنه

عزیزم اگه آز رو مرکز ناباروری زاده باشه میشه بهش اعتبار کرد غیر اون باشه نه....

سلام عزیزم . میگم من اون ماه از روز هفتم پریودم ال دی خوردم و دقیق سه روز بعد از قطع ال دی پریود شدم .این ماه هم از روز اول پریودم ال دی خوردم بازم سه روز بعدش پریود میشم یا دیرتر ؟ مثلا چون این بار از روز اول پریود خوردم ال دی دیرتر پرزود میشم یا اینکه فرقی نمیکنه ؟ مثلا اون دفعه ک از روز هفتم پری ال دی خوردم و ۲۱ عدد خوردم ک میشد ۲۸ روز و سه روز بعدش پری شدم . این ماه از روز اول پری خوردم و ۲۱ عدد بخورم میشه ۲۱ روز ‌. منظورم اینه ک ال دی خوردن ربط داره ک چ موقع از پری بخوری ک زودتر یا دیرتر پری بشی یا اینکه فرقی نداره از چندم پری بخوری ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام .سونو چند هفتگی رفتین؟ایا خونریزی هم دارین؟

5هفته و دو روزم بود گفت دوتا ساكه سمت چپي نامنظمه حالا نميدونم نامنظم يعني چي!خونريزي داشتم رفتم سونو ولي از فرداش ديگه نداشتم

دوستان برای انجام سونوی غربالگری ، سن بارداری رو باید با توجه به سونو حساب کرد یا پریود؟

مثلا من ۲۱ ام رفتم سونو گفت ۸ هفته ، اما طبق پریود که ۲۴ ام بوده ، ۳ روز مونده تا ۸ هفته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
از هفته پنج با شش تازه شاید شروع بشه..... اولین علامت همون بتای تپله....

سلام انا خانم .من خوریزیم از دیروز قطع شده دیگه اصلا حتی لکه بینی هم ندارم.ایا این میتونه نشونه خوبی باشه؟درد چیزی هم ندارم.

5هفته و دو روزم بود گفت دوتا ساكه سمت چپي نامنظمه حالا نميدونم نامنظم يعني چي!خونريزي داشتم رفتم سون ...

سلام من هم مثل شما ۵ هفته دارم وخون ریزی کردم رفتم سونو گفت یکم شکل ساک تغییر کرده وبهم امپول پروژسترون داد روزی ۲تا والان خونریزیم کلا قطع شده نمدونم خوب هست یانه علائم ویار هم ندارم.دکتر به شما گفت احتمال سقط هست؟بمن گفتن.نمدونم الان سقط شده یانه خیلی نگرانم بامیکرو باردارشدم.

سلام دوستان

کسی تا حالا بعد از عمل پانکچر تجربه تیر کشیدن در قسمت زیر شکم رو داره؟

البته من یک هفته از تاریخ عملم می گذره دقیقا. همون موقع اصلا درد نداشتم اما الان دو سه روزه زیر دلم درد می کنه و بعضی وقتا تیر می کشه.

سلام من هم مثل شما ۵ هفته دارم وخون ریزی کردم رفتم سونو گفت یکم شکل ساک تغییر کرده وبهم امپول پروژست ...

سلام عزيزم ن بمن نگفت سقط فقط گفت دوتا ساكه يدونش نامنظمه انوكسا واسپرينو قطع كن شياف اضافه كن منم كلا يك روز خونريزي داشتم خداروشكرالان اصلا ندارم گفتن دوهفته ديگه بياواسه قلب

آناجون و بقیه ، یه سوال دیگه ، 

زنگ زدم مرکز ابن سینا ، گفت تا ۱۲ هفته باید شیاف و آمپول رو به همون قوت خود ادامه بدم. با اینکه دو روزه خونریزی و لکم خوب شده. ضرر نداره ادامه بدم؟ 

و اینکه گفت بعد از ۱۲ هفته آروم آروم کم کن البته با نظر پزشک. چه جوری یعنی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار