2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

سلام وا یعنی چی من رفتم بیمارستان همونجا دکتر برام سونو واژینال نوشت ودلیل خونریزی معلوم شد که هماتون بوده.اول ازم پرسید چیزی مثل چرخکرده ازت نیومد گفتم نه فقط خون و لخته بعد سونو نوشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته پیش رفتم یک دکتر دیگه... گفت برو همونجایی که آی وی اف کردی. من پرونده ای ازت ندارم نمیتونم تجوی ...

مطب همون دکتری که برات انتقال داده رو پیدا کن برو پیشش.منم همینکارو کردم بیمارستان و مرکزا چون گروهی کار میکنن آدم اذیت میشه بعد مثبت شدن دیگه باید بری مطب.

رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو ...

ای بابا. صد رحمت به دکترای ناشی اینجا.

انقدر خوب برخورد میکنن آدم شک میکنه به راحت گیریشون.

من که یکی از ساک ها دفرمه شده بود ، دکتره حتی نگفت استراحت مطلق ، فقط گفت اون یکی جنینت داره تمام تالششو میکنه بمونه ، تو هم رعایت کن که پیروز بشه تو این گیرو کش ،

رویا جان دقیقا هفته چندی؟

منم خونریزی داشتم ، دکتر گفت اگر کمه و لکه دیرتر برو سونو.

اگر نه زودتر برو که خیالت راحت بشه ، ولی نترسی اگر قلب تشکیل نشده بود و ......

منم به زعم خودم ۶هفته و ۶ روز بودم.اما سونو گفت ۶هفته و یک روزی.

حتی با اینکه همه گفتن توی خون و لک هم سونوی واژینال میکنن ، اما برای من احتیاطا، شکمی انجام داد.و هم قلب رو دید هم اون ساک چروک شده رو.

نگران نباش.منم جز لخته ، همه اینایی که تو داشتی رو داشتم.حتی خیلی زودتر ، قبل مثبت شدن.

برو یک دکتر معمولی یا درمانگاهی چیزی بگو سونو بنویسه ، برو یک دکتر خوب برات انجام بده.

احتمالا هماتومه و باید استراحت کنی. شایدم آمپول و شیاف اضافه کنی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام دوست عزیز  الان داشتم تو گوگل درباره جنین پلاستوسیت میخوندم که نوشته بود اکثر جنینایی که ...

ممنون عزیزم چشم انشالله یه وقت بگیرم برم پیش دکترم ببینم نظر ایشون چیه

دفعه قبلی هم بلاست کردن ولی خوب و رشد کردن و. دوتا. بلاست انتقال دادن ولی منفی شدم

اینبار خیلی امیدوار بودم اما به رشد. هم نرسیدن و همون اول از بین رفتن 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
وا یعنی چی ذوب شدنو از بین رفتن...کدوم بیمارستانین؟؟؟اینا دیگه کین😮😮😮

عزیزم انتقالام تو بیمارستان گاندیه

ولی جنینامو جابجا کردم از ابن سینا آورم گاندی

حکمتی داشته حتما 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
ممنون عزیزم چشم انشالله یه وقت بگیرم برم پیش دکترم ببینم نظر ایشون چیه دفعه قبلی هم بلاست کردن ولی ...

واقعا نمیدونم چی بگم عزیزم 

فقط از خدا میخوام دلتو شاد کنه 

میگن جنین پلاست درصد موفقیتش بالاست حالا چرا این اتفاق برای شما افتاده رو نمیدونم 

انشالله هرچی هست زود معلوم شه و نی نی تپل مپلی زودی بیاد تو دلت 

خداجونم شکرت       
عزیزم انتقالام تو بیمارستان گاندیه ولی جنینامو جابجا کردم از ابن سینا آورم گاندی حکمتی داشته حتما& ...

بیمارستان و جنین شناس کارش اینه، چون این برای خودم پیش اومده، دکتر وقتی میخواست  برام جنین فریز کنه گفت از الان بهت بگم 30درصد ممکنه از بین برن تو ذوب شدن و برنگردن اگه راضی هستی فرم و امضا کن هم به خودم گفت هم شوهرم

ممنون عزیزم چشم انشالله یه وقت بگیرم برم پیش دکترم ببینم نظر ایشون چیه دفعه قبلی هم بلاست کردن ولی ...

این سری بلاست نکن به نظرم یا دوروزه انتقال بده یا کامپکت، ببین انا سری دومش بلاست بود منقی شد سری اخر کامپکت بودن، بعضی جنین ها رحم مادرشون بهترین جاست برای رشد، دکترم میگفت من دو روزه انتقال میدم چون بهترین محیط محیط رحم هست تا انکوباتور، حالا این سری یا دو روزه انتقال بده یا کامپکت روزه 

بعد چه علائمی داشتید? وقتی مثبت شدید گفتند برید پیش دکتر زنانتون?

فقط دردهاى پريودى داشتم مثل هميشه مخصوصا كمردرد

و شديدا از روز دوم انتقال تا همين الان همش سردمه در صورتى كه اصلا سرمايى نبودم

اين ٥شنبه بهم همون مركزى كه انجام دادم وقت سونو داد و گفت بعد از اين بهتون دكتر معرفى مى كنم كه برى زير نظر دكتر زنان

چون اينجا اين كارهارو مركز مخصوص فقط براى همين مساله انجام مى ده و تيمى كار مى كنن 

اينجورى نيست كه بخوام مطب دكترى برم اصلا چنين چيزى نداره

اما آلمان كه اومده بودم دكترش مطب خصوصى داشت و تنها خودش بود و يه همراه دكتر ديگه

خانمهای عزیز، ما باید این واقعیت رو بپذیریم، اگر رحم مادر کاملا سالم باشه، جنین صد در صد سالم باشه، اسپرم هم صد در صد سالم باشه نهایتا 30تا 35%، احتمال موفقیت تو هر بار ای وی اف هست، اگر این واقعیت رو بپذیریم کمتر اذیت میشیم