2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
یعنی خوردن ال دی رو تخمکا تاثیر داره ما که سیکلمون آنتاگونیسته بدون ال دی چی پس. .؟

عزیزم بستگی به شرایط داره.....

شاید برات این سیکل بدون ال دی مناسبتر بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه ی  خواهرای گلم🍀😍🍃 از اونجایی که من مسافرت بودم و هستم همچنان🤗 خیلی عقب موندم ا ...

فدات عزیزم شکر خوبیم....

ممنون که به یادمون بودی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا انقدر دارو خریدم قیمت یادم نمیمونه ولی ابووست حدودا ۳۰۰،۴۰۰بود رویال ژلی ۱۰۰  پودر اینفو ...

ببخشید اینو فولیک رو فقط برا پانکچر میخوردید، اخه من برا انتقال دوم هم گفته اگه میتونی ادامه اش بده

یک سئوال هرکس نی نی دار شده لک و خونریزی توی 14 روز انتظار داشته? چرا من هیچی ندارم 😒

نه عزیزم همه نداشتن....

خون ریزی من تبدیل شده به خون و لخته😔 دنیا اونقدرا هم که همه میگن بد نیست.... فقط روی خوشش رو به ما ...

عزیزم عیبی نداره.....

برا بعضیا اینطوری شده ولی اتفاق بدی نیفتاده.....

بچه ها وز ۱۲ پریمه این وضعیت کیت تخمکه یعنی چی؟!اینکه دو خط نشده هیچ ولی چرا خط اولش کمرنگه پریروزم ...

شرمنده من از کیت تخمکگذاری سر در نمیارم.....

روز هفتم انتقال هستم بنظرتون با کباب سماق بخورم یا نه?

بخور عزیزم نوش جونت.....

ممنونم امیداورم همونی بسه که شما گفتین.علایم بارداری از کی شروع میشه؟من فقط یکم دهنم تلخ وبدمزه است ...

از هفته پنج با شش تازه شاید شروع بشه.....

اولین علامت همون بتای تپله....

مگه بعد پانکچر نباید حموم رفت؟؟ منهمون غروب بعد عمل اومدم خونه؛ رفتم یه ساعت نشستم تو حموم؛خودمو سا ...

موردی نداره عزیزم.....

عزیزم من الان به این پست رسیدم.. اگه هنوز موفق نشدی من میتونم برات بفرستم..ایشالا فردا تهرانم.🍃🍀

ممنون عزیزم خداروشکر همینجا پیدا کردم البته با واسطه

خدایا شکرت😙
سلام خوبی عزیزم  من یه سوال دارم  یه خانمی که تو اون مرکزی که من رفتم ایشونم اومده بودسه ...

عزیزم اگه آز رو مرکز ناباروری زاده باشه میشه بهش اعتبار کرد غیر اون باشه نه....

ببين رويا منم فكرم به سونوى ٥شنبه با توجه به حرفها دوستان مى ره اما راستش تا مى خوام منفى فكر كنم ا ...

رفتم کلینیک قبول نکرد سونو انجام بده... میگه کاری از دست ما برنمیاد.... صبر کن خونریزیت کم که شد برو بیرون سونوی شکمی انجام بده.... گفتم خب اگه کم نشد چی؟؟؟

گفت بعدش تیتر بتا انجام بده به ما خبر بده تا ختم بارداری برات اعلام کنیم😡

یه مشت احمقن....

تا وقتی بخوان ازت پول بگیرن حواسشون هست خرشون که از پل میگذره دیگه تحویل نمیگیرن