2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام آنا جون ... من پنج هفته و شش روز بودم ..رفتم ..سونو .. گفت یه ساک میبینم ..ولی قلب رو هفته بع ...

عزيزم قلب ربطي ب لك نداره، يكي رو ميبيني هيچ لك بيني نداره قلب تشكيل نشده يكي رو ميبيني تو درياي خون قلب هم عين ساعت ميزنه، بهش فكر نكن، ٥هفته خيلي زود بوده طبيعيه، ميري قلبم ميبيني استرس سمّه، ببين وقتي خدا بهت اين نعمتو داده ناشكريه بشيني به لون چيزا فك كني، خوشحال باش فقط، تازه امشبم شب عيد به اين بزرگيه بزار نيني هم حالشو ببره

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام تورک آنای عزیزززز،من قبلاً تو تاپیک ها بودم و از وقتی باردار شدم و استراحت مطلق و استرس و بعدهم ...

فدات عزیزم.....

خدا دردونه تورو هم حفظ کنه و دومیو رو هوا بهت بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

سلام لاله جون ، خدا رو شكر كه به سلامت پسرت رو در آغوش گرفتي ، ان شا الله قدمش پر از خير و بركت باشه براتون و اين روزهاي خوش قسمت همه دوستان بشه .

سلاممم

دوستای گلم کسایی که منفی شدن براشون از خدای متعال بزرگ میخوام بزودی دامنشون سبز بشه انشالله🌹🤲

انشالله اونایی که تو صف ازمایشش با بتای تپل خوشحالمون کنن 🤲🌹

مادرای عزیز انشالله بارداری بی خطری داشته باشید و بخیر خوشی بغل بگیرید🌹🤲

اکسایی میخوان پانکچر کنن انشالله کلی جنین تپل براشون تشکل بشه و موفق باشن 🌹🤲

به امید روزی هممون دامنمون سبز بشه 🤲☘️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من پی سی ا هم نبودم بعد از کورتاژ شدم . ببخشید شما الان تو اقدامین ؟

این ماه ان شاالله انتقال دارم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
یعنی امشب دو تا با هم بذارم؟؟؟ میترسم اینجوری اصلا مگه جا میشه؟

سلام نه دوتا با هم نذار نگران نباش منم منم ۶ هفته و ۵ روزم بوپ یه دفعه به عالمه خون روشن دیدم بعد خون تیره وبعدش لخته سیاه که رفتم بیمارستان دیگه سونو کردن گفتن هماتومه بهم یه آمپول زد و من که روزی سه تا شیاف میذاشتم دوتا گذاشتم هر ۱۲ ساعت و استراحت مطلق شدم وبعد یه هفته پیش دکتر خودم رفتم گفت همه چیز خوبه و دوتا شیافو ادامه بده الانم ۹ هفته و ۵ روزمه تازه لکم قط شده

انشالله شما هم خوش خبر باشی و همه چی به خوبی پیش بره و یه بتا تپل در انتظارت باشه حموم رو که نگو 😁 ...

😂😂😂😂😂 محشر بود تشریح مگسها . یعنی بهمون بگن با سر راه برید امکان گرفتنش بیشتر میشه هم دریغ نمی کنیم 😂😂😂 خدایا شکرتتتتتتت که دل تک تک ما را با فیض و رحمتت شاد می کنی💃💃💃💃💃

من درد سینم مال پرژسترون هست چون از دو روز از قبل از انتقال شیاف را شروع کردم دقت کردم حالتهای پریودی , درد سینه حتی حالت تهوع هم یکم داشتم 

خدا با ما است ❤❤
من خونریزی دارم😭 درد ندارم اما خون رقیقی ازم خارج میشه فردا هم تعطیله.... شیاف شبی یکی داشتم.... ...

منم دقيقا مثل توبودم رفتم مركز اسپرينوانوكساموقطع كرد شياف اضافه كرد

سارا جون نترس عزیزم...بهتر که اونجایی...تحت نظری...سرم برات خوبه...نگران نباش...نهایت تا فردا بیشتر ...

تی تی جونم شماهم حالت تهوع شدید داشتید؟

من خیلی حالم بده...مرگو دارم با چشمام میبینم...درد و تهوع و استفراغ جونمو گرفته

تا چند روز این وضعه؟

خیلی بی قرارم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خیلی داغونم 😢😢😢 اصلا بهتر نشدم

الهی بمیییرم.اخه چرااااا.هنوزم بستری هستی؟درد داری یا تهوع؟نتونستی دوغ و ژله اینا بخوری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی بمیییرم.اخه چرااااا.هنوزم بستری هستی؟درد داری یا تهوع؟نتونستی دوغ و ژله اینا بخوری؟

خدانکنه گلم

اره بستریم

فقط سرم میزنن بهم

هیچی هم نمیتونم بخورم.همه رو بالا میارم 

خیلی وضعیت بدی دارم 😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚