2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046830 بازدید | 684554 پست
من دیدم بعضیا نتونسته بودن همشو گونال بگیرن نصفشو سینال گرفتن نصفشو گونال از دکترت بپرس ببین نظرش چ ...

سه شنبه باید برام با دکتر خودم ویزیت بشم دکتر عارفی که اصلا جواب نمی داد 5دقیقه هم وقت نذاشت  بهش گفتم پردینوزولون می خورم معده درد شدید گرفتم اصلا انگار نشنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه الی ده روز نهایت دو هفته.....

سلام آنا جون ...

من پنج هفته و شش روز بودم ..رفتم ..سونو ..

گفت یه ساک میبینم ..ولی قلب رو هفته بعد شنبه بیا ..

یعنی هفته بعد برم قلب تشکیل میشه یا دیرتر برم ،؟؟؟

بعد گفتم لک دارم ..سه تاشیاف خارجی با یک عدد امپول پرژسترون داد ..گفت انوکسا و اسپرین دو قطع کن ..

حالا سوالام اینه ..خیلی ها میگن انوکسا رو قطع نکن.چون من مشکل انعقادی دارم  ..

بعضی ها میگن ..اسپرینم قطع نکن..

حالا چیکار کنم ..به نظرتون ..

قرص دوفاستون هم نداد گفت همون امپول بسه ..

ایا قرص دوفاستون خودم بخرم ..بخورم ..

یه سوال دیگه ..یعنی میشه با وجود لک ..قلب تشکیل نشه ..خدای ناکرده...

من حوصلم نشد بخونم تاپیک راجع ب چیه دوستان

عزیزم این تایپک درمورد ناباروری،میکرو،آی یو آی.مراحل درمان،داروها،تغذیه،کلا هرچیزی مربوط به عمل هست

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر زنانی که دخترم رو دنیا آورد میگفت ال یاسین دکتر خیلی خوبیه اگه تونستی برو پیشش ولی دیگه این سین ...

اره خیلی دکتره خوبیه ولی همه رو ویزیت نمیکنه

من هر سری میرم بیمارستان اونجان ولی کیس هایه خاص رو ویزیت میکنن

@***Banooye_mehr***   عزیزم قرار بود آز بتاتو تکرار کنی.بیا ببینم چی شد.ان شاالله که بتات رفته بالا و خیالت راحت شده

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@لاله_سرخ     عزیزم تبریک میگم.قدم نی نی کوچولو سرشار از عشق و برکت و خوشی باشه.امیدوارم همیشه در کنار هم حال‌دلتون خوب باشه.و خدا برای همدیگه حفظتون کنه.ان شاالله قسمت تک تک منتظرا بشه این حس

اره خیلی دکتره خوبیه ولی همه رو ویزیت نمیکنه من هر سری میرم بیمارستان اونجان ولی کیس هایه خاص رو وی ...

تقریبا دورمون با هم هست انشالله برای هر دو مون همه چیز خوب پیش بره  برات دعا میکنم شما هم برای من دعا کن لطفا