2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

لاله جان قدم نو رسیده مبارک

حسابی سرگرم باش که الان الحمدالله بعد کلی سختی وسط بهشتی

خدا رو شکر که خوبید عزیز دل😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم ببین هر ژن اگه اشتباه نکنم دو تا الل داره که از هر والد یکیو میگیره.... اگه یه دونش جهش داشته ...

برا من هیترو هس پس یکم خفیفه و با دارو قابل حل......خدایاااا دلمو اروم کن تا بپذیرمو دلم ارومشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدای من نمیدونم چی بگم انقد که ناراحتم هفته چندم قلبش وایستاده یه سونو دیگه میرفتی خدااااااا & ...

هفته ۱۰

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم خیلی ناراحت شدم..... ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه.... عزیزم امیدوارم راحتترین سقط رو د ...

ممنون نه هردو اُ مثبت هستیم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم من ای اس آرم بالا بود که هم میتونه نشونه غلظت خون باشه هم نشونه وجود التهاب باشه که میتونه از ...

آنا جون امروز رفتم مرکز دکتر خودم نبود با یه دکتر دیگه مشورت کردم وازمایشای قبلمو نشونش دادم .گفت این آز جزو ازمایشهای قبل بارداری نیست ومشکلی ایجاد نمیکنه تو درمان ولی اگه دوست داری برو پیش مشاور خون اونم خیالتو راحت کنه .ولی مشاور خون نبود وگفتن سه شنبه .

منم دوشنبه داروهام شروع میشه .دیگه کاری از دستم برنمیاد سپردم به خدا .

فقط یه سوال قبل انتقال هپارین تزریق کردین .یا از شروع سیکل ؟

که اگه قبل انتقال باشه پس فرصت دارم ،بازم پیگیری کنم بنظرتون؟

سلام چند روز بعد از قطع ال دي پريود ميشم؟

سه الی ده روز نهایت دو هفته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 عزیزم اگه تونستی راجب آز و سونو منم نظر بده لطفا

عزیزم جوابتو دادم.....

من چون پستارو به ترتیب میخونم برا همین احتمالاپستت رو دیرتر دیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر گفت اندومتریوزت یه مشکله و pcoبودنت هم یه مشکل.گفت pcoشدید داری خیلی حالم به هم ریخته است

سلام 

خوش اومدی 

همه ی صحبت های niva جون که برات نوشته درسته.

حتما باید عمل کنی،

فکر نکن اسم عمل میاد الان باید بترسی و چه و چه...

نه اصلا

خدا رو شکر علم پیشرفت کرده و با روش لاپراسکوپی عملت میکنن(تو گوگل بزن عمل لاپراسکوپی برات توضیحات مفصلی میاره )

بعد از اون تازه ببین چه اوضاع خوبی بدست میاری

اصلا نگران  ذخیرت نباش چون کم نیست

اما به این نکته اصرار دارم حتما و حتما دکتر متخصص و کاربلدی رو برای عملت انتخاب کن چون به شدت مهمِ آسیب نزنه و تمام چسبندگی های خارجی رو از بین ببره پس تحقیق کن بقیه ش دیگه نگرانی نداره 

و درباره همسرت هم خیلی ها بودن با مکمل درمانی و تغذبه درست (مزاج شناسی) و کیسه اب یخ و ورزش و زالو انداختن اوضاع رو روبراه کردن و باردار شدن اون هم طبیعی.

اگر مشکل خودت رو حل کنی با میکرو کردن دیگه ضعف اسپرم همسر اهمیت نداره

ولی تو این مدت که خودت مشغول درمان میشی رو همسر هم کار کن 

تایپینگ رو از اول بخون کلی چیز یاد میگیری.

نگران نباش اینجا همه باید مامان بشن👍🌺

سلام خانوما خوبين؟من امروز كل بدنموصورتم دون دون قرمز شده ميخاره بنظرتون چيه؟واسه جنين ضررنداره؟؟؟

احتمالا به چیزی حساسیت دادی به دکترت بگو نیاز باشه دارو میده.....

بچه ها من کاچی هم خوردم خودمو تقویت میکنم استراحتم هستم ولی هنوز درد پریودی دارم وقتی میخندم یا تکو ...

نیکی جون عکس رنگی همینه..یه چندروزی طول میکشه تا بهتر بشی...حتمااااااا انتی بیوتیکاتو بخور...ایشالله تا دو روز دیگه بهتر میشی...به بدنت فشار اومده

عزیزم والا من از تقاطع ولیعصر جمهوری که بورس تجهیزات پزشکی هست خریدم..... از یکی از مغازه ها بپرسی ...

آنا همین سرنگهای معمولی هم سوزنشون بلنده به نظرم

از ایناهم برای پروژسترون بلندتره؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم والا من از تقاطع ولیعصر جمهوری که بورس تجهیزات پزشکی هست خریدم..... از یکی از مغازه ها بپرسی ...

یادتون نمیاد نیدل شماره چند بود؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام خانوما خوبين؟من امروز كل بدنموصورتم دون دون قرمز شده ميخاره بنظرتون چيه؟واسه جنين ضررنداره؟؟؟

ببین چی خوردی (بادمجان،گوجه،فلفل،...)

یا دارو جدید؟!

به یه چیز حساسیت دادی 

اول فکر کن بعد به دکترت زنگ بزن چون ازت همین سئوال رو میپرسه

سلام دوستان لطفا اگه مقدوره راهنماییم کنید.اینجا کسی با رحم اجاره ای مادر شده؟شرایطش چطوره و چقد هزی ...

عزیزم موقع بارداری دومم یکی بود رحم اجاره ای گرفته بود.....

فکر کنم میگفت چهل داده بهش.....

البته خوب هزینه های بارداری و ویزیتا و....هم باهاش بود.....

عزیزم نه قبلش فکر کنم تعهد محضری و دادگاهی و این چیزا و مراحل حقوقیشو میرن.....

یعنی به اسم شما شناسنامه میدن حالا چه مراحل قانونی ای باید بگذرونین نمیدونم ولی بچه شماست عزیزم.....

حالا برا شیردهی هم بخوایی میتونی باهاش قرارداد ببندی....

ولی یادمه اون خانوم میگفت نمیخوام شیر بده چون بچم وابستگی پیدا میکنه یا یه چیزی تو این مایه ها گفت.....

برا من هیترو هس پس یکم خفیفه و با دارو قابل حل......خدایاااا دلمو اروم کن تا بپذیرمو دلم ارومشه

مال منم همین بود و با دارو راحت کنترل شد....

تازه من پای وانمم جهش داشت و مشکلم بیشتر بود.....

اصلا به خودت استرس نده....