2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046666 بازدید | 684535 پست
عزیزم پرپر جون نمیدونم تخمدانش مشکل داشت با نه ولی لاپرا مرد و بعدش طبیعی باردار شد.... آندومتریوز ...

پس کوتر تخمدان و اندومتریوز هر دوتاش یه بحث جدا هست.ببین من تو رحمم چقدر مشکل دارم خدا

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
چند وقت پیش عمل کردی هزینه اش چقدر شد؟پیش همون خزعلی میکرو شدین

نه خز علي فقط عمل اندو ميكنه، كارش فقط همونه، ميكرو رو اناجون با دكتري به ب اسم طرازي انجام داده

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم بعد عکس رنگی خیلی درد شدیدی داشتم.شما هم مشکل اندومتریوز داری

والا بررسی نشدم

من از اول که مشکل برام پیش اومد اولویتم با انعقادی بود و بعدش با رحمم

چون مشکل دیگه ندارم

حتی ناخواسته هم باردار میشم

ولی بتام بالا نمیره

که این میشه مشکل لانه گزینی و یا عدم خونرسانی به جنین

از بس مطالعه کردم اگه نگم دکتر ولی یه پا مامای حسابی شدم دیگه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
بچه ها واسه امپول پروژسترون من سرنگم معمولی بود یعنی همونکه داروخونه داد ، روزای اول درد میگرفت ولی ...

من دیگه عضله ام جا نداره.... پرستار هر جا رو لمس میکنه مثل سنگ سفت شده.... از بس سفت شده. سرنگ رو با زور فشار میده بره داخل وقتی هم سوزن رو در میاره بیشتر محتویات آمپول میاد بیرون . اصلا تو عضله نمیمونه... ماشاژ و گرم کردن هم فایده نداره

سلام عزیزم ازت بی نهایت ممنونم که منو راهنمایی کردی تا بیام این تایپیک واقعا خوب راهنمایی میکنن و بس ...

خواهش ميكنم عزيزم، به زودي همه ش حل ميشه به ياري خدا، جا واسه غصه خوردن نداره خوشگل خانوم، التماس دعا دارم، منم خسته ام و درمونده

...
من از اول یعنی دوران مجردی درد داشتم و کارم به بیمارستان میکشید..... بعد ازدواجم بهتر نشدم..... طف ...

انشالله دردای منم تموم بشه بخدا من خیلی زیاد درد میکشم چند ساله که اینطوری هستم وقتی بیرون میخوام پری بشم انقدر درد زیاد هست که همه چیرو ول میکنم برمیگردم خونه

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
واقعا حرفی که لایق محبت های شما باشه پیدا نمیکنم فقط میتونم بگم خدا اندازه دل مهربونت بهت روزی بده

افسون چه خبر دكتر رفتي

نتايج ازمايشاتتون چي شد

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
وای منم بعد عکس رنگی خیلی درد شدیدی داشتم.شما هم مشکل اندومتریوز داری

تا چند روز درد داشتی؟؟من همون روز که وحشتناک بودم

تمام بدنم میلرزید

کمر درد شدید

عین پریود مجردیام

همه جمع شدن دورم

البته بعد زایمانم این دردا تقریبا از بین رفتن و متوجه نمیشم وقتی پریود میشم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
واقعا یعنی مشکلتون اندومتریوز بود کهivfشدین؟یعنی چون ذخیره خیلی بالا رفته میخواد تخمک هارو بسوزونه؟م ...

عزیزم منم از وقتی یادم میاد بهم میگفتن pco هستم... با کلی دارو اگه به زور فولی ۶ یا ۷ میداشتم.... کوتر انجام دادم ۱۸۰ درجه اوضاعم تغییر کرد

انشالله دردای منم تموم بشه بخدا من خیلی زیاد درد میکشم چند ساله که اینطوری هستم وقتی بیرون میخوام پر ...

وای مثل من دقیقا

قبل زایمانم اینجوری بودم

اورژانس اومد وسط خیابون بردم بیمارستان

عزیزم شما فشارت هم توی پریود میوفتاد؟؟بدنت نمیلرزید تو اول پریود؟ بعد از تموم شدن پریود و وسطای دور ...

فشار نمیدونم.فقط سرگیجه شدید دارم و چشمام سیاهی میره تا وقتی که پری بیاد درد دارم ولی وقتی خونریزی کردم تقریبا بهتر میشه مشکلم اینه که من 4.5روز قبل این که پری بشم دردام شروع میشه

سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

لاله جون تبریک میگم خوش قدم و نامدار باشه گل پسرت

خدایا شکرت😙
من دیگه عضله ام جا نداره.... پرستار هر جا رو لمس میکنه مثل سنگ سفت شده.... از بس سفت شده. سرنگ رو با ...

اگه برات ضرر نداره اروم راه برو

فعالیت کمک میکنه یکم بهتر شه اوضات

والا بررسی نشدم من از اول که مشکل برام پیش اومد اولویتم با انعقادی بود و بعدش با رحمم چون مشکل دیگ ...

چند ساله اقدام هستی.خب راه حلی واسه مشکلتون نیست