2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
عزیزم نه من تخمدانم مشکلی از نظر آندومتریوز نداشت..... لگنم شدیدا درگیر بود و چسبندگی داشت.... ذخی ...

یعنی قبل عمل دو بار میکرو کردی و بخاطر اندومتریوز منفی شد؟؟عمل کردی و بعدش دوباره میکرو کردی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
نه عزیزم یه کوچولو کبودی که طبیعیه ، ولی اصلا درد نداشتم الان ۴ روز گذشته کبودیهامم از بین رفته

خدا رو شکر پس دیگه نرم دنبال سوزن بلند بگردم، با همون میزنم، اخه خیلی خسته و گشادم😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ذخیره پایین و بالا هیچ کدوم خوب نیست..... اعتدال بهترین حالته.....

حالا شما دو تا بچه داری.انشالله خدا براتون حفظ کنه جنسیتشون چی هست

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
وای نگو وقتی پریود میشم بخدا از درد میخوام سرم رو بکوبم به دیوار.البته من زمان مجردی هم درد داشتم ول ...

من از اول یعنی دوران مجردی درد داشتم و کارم به بیمارستان میکشید.....

بعد ازدواجم بهتر نشدم.....

طفلک همسرم اسیرم بود خدارو شکر بهتر شدم....

ایشالله تو هم بهتر میشی...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا شما دو تا بچه داری.انشالله خدا براتون حفظ کنه جنسیتشون چی هست

عزیزم شما فشارت هم توی پریود میوفتاد؟؟بدنت نمیلرزید تو اول پریود؟

بعد از تموم شدن پریود و وسطای دوره هم درد پری داشتی؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عه پس علامت اندومتریوز اینههههه من تقریبا همه و دارم اگه باردار نشدم فک کنم خودشون برام چک کنن دی ...

عزیزم اگه علایمشو داری حتما برو کلینیک یه چک کنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فقط نتیجه مرکز ناباروریو قبول دارم.... چون به خاطر مرکز غیر ناباروری حتی خیلی معتبر دو سال دنبال ...

منم همین طور چون اطلاعات کافی نداشتم و 4سال الکی فقط رفتم مطب پیش دکتر زنان اونم هی بهم لتروزول وhmgو خیلی از قرص های دیگه میداد که واقعا خسته شدم بعد 4سال تو تبریز رفتم مرکز ناباروری که گفت پرولاکتینت بالاست و مشکلات دیگه نوشت واسهiuiکه نرفتم.بعد همون مرکز ناباروری آز گرفت از همسرم که تحرکش خیلی پایین بود حدود 3ماه پیش.الانم تحت نظر مرکز ناباروری شیراز هستم که اونم جواب آز رو اینطور زده

عزیزم اگه علایمشو داری حتما برو کلینیک یه چک کنن....

تحت نطر هستم

فعلا عکس رنگی و آز اسپرم شوهرمو دادم

ببینم فازشون چیه بهشون میگم

اگه توجه کنن

چون مرکز دولتی میرم و خیلی شلوغه

از خونمون هم تا اونجا کلی راهه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
یعنی همسرتون مشکل داشت؟پس بخاطر اندومتریوز میکرو نکردی؟کدوم شهر انتقال دادی

نه عزیزم مشکل ما با همسرم شروع شد...

بعد دو بار منفی دیگه پیگیر تک تک موارد شدیم و همه موانع رو شده رو از سر راه برداشتیم و مجدد میکرو کردم و مامان شدم....

مراحل درمانم صفحه اول هست.....

آيسا سلام خوبي؟ جواب سوالاتو گرفتي؟ اينجا تاپيك خيلي مفيديه، دوستان عالي راهنمايي ميكنن، خداروش ...

سلام عزیزم ازت بی نهایت ممنونم که منو راهنمایی کردی تا بیام این تایپیک واقعا خوب راهنمایی میکنن و بسیار با حوصله و مهربون هستن.انشالله به مراد دلشون برسن.بله هر دوتاش رو تو مراکز ناباروری انجام دادم.اولی رو تبریز و دومی رو مراکز ناباروری شیراز

مال منم همین بود و با دارو راحت کنترل شد.... تازه من پای وانمم جهش داشت و مشکلم بیشتر بود..... اصل ...

واقعا حرفی که لایق محبت های شما باشه پیدا نمیکنم فقط میتونم بگم خدا اندازه دل مهربونت بهت روزی بده

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
من تهرانم و از طریق کلینیک آندومتریوز و دکتر خ زع ل ی عمر کردم که تو این زمینه یکی از بهتریناست.....

چند وقت پیش عمل کردی هزینه اش چقدر شد؟پیش همون خزعلی میکرو شدین

سلام به روی ماه همه تون امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشین من بعد از غیبت کبری برگشتم اول از همه ...

تبریک میگم قدم گل پسرتون پر از خیرو برکت .با ناز پدرو مادرش بزرگ شه وبهترینها براش رقم بخوره😍😘

منم همینطور الانم میبینی بعد عکس رنگی هی به همه میگم درد پریودی دارم درحالی که ملت بعدش پاشدن رفتن ...

وای منم بعد عکس رنگی خیلی درد شدیدی داشتم.شما هم مشکل اندومتریوز داری