2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
سلام به همگی  من امروز روز ۸ انتقالم هست حالت خستگی زیاد دارم و کمر هم درد میکنه اما دلم نه خ ...

ایشالله مامانی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تحرک همسرت پایبنه، مورفو ۲ درصد نرماله.... شرایطتون برا میکرو خوبه نگران نباش.....

اون مال 3ماه پیش هست 2روز قبل یکی دیگه داده اگه اونو بفرستم میشه نگاه کنی

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوب گونال برا تحریک تخمدانه..... یکی با تحریک تخمدان میتونه طبیعی هم باردار بشه..... دز تجوی ...

چون یه نفر این داروهارو استفاده میکرد

بالای ۱۰ ساله دنبال بارداریه

گفت هر کاری کرده واسه باردار شدن

بعد بهم میگفت ای وی اف نمیکنم

و من اتفاقی متوجه شدم این دارو رو استفاده میکنه

و من هم اصلا ازش چیزی نمرسیدم که مجبور بشه دروغ بگه

گفتم بپرسم بیینم راست میگه و من بدبینم یا اینکه دروغ میگه

چون من چندبار خواستم راهنماییش کنم فک کردم همه چیزو بهم نگفته نمیتونستم درست راهنماییش کنم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ماشالا چه ویتامین دی تپل داری

اتفاقا ویتامین د خیلی پایینی داشتم و پرولاکتین خیلی بالایی.6ماهه دارم واسه هر دوتاشون قرص میخورم که کنترل شدن

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
ماشالا چه ویتامین دی تپل داری این برای 20668 بود ریپلای نشد براش

چرا عزیزم ریپلای شد

چون یه نفر این داروهارو استفاده میکرد بالای ۱۰ ساله دنبال بارداریه گفت هر کاری کرده واسه باردار شد ...

هر احتمالی هست.....

به نظرم به روش نیار بخواد بگه خودش میگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
این آز دوم که شرایط بهتره کجا انجام داده؟

شیراز پیش رستمی.والله به دکتر ها هم اعتمادی نیست هر دو تا آز رو تو جای جداگانه و معتبر انجام دادیم حالا نمیدونم کدومش درسته و کدومش اشتباه

ایشالله مامانی عزیزم.....

ممنون آنا جان مهربون

انشالله و به امید لطف و رحمت خدا

واقعا این ۱۴روز سخت میگذره تا کسی تو موقعیتش نباشه عمراً درک کنه.

من هم اولین بارِ انتقال میدم نمیدونم چی نرمال چی آنرمال

ولی خیلی آرومم چون قلباً باور دارم به غیر از رعایت کردن های درست ، بقیه کار از دست من خارجِ

پس توکل کردم به خودش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه عزیزم یادم نمونده..... الانم ندارم فکر کنم پیدا کنم حتما عکسشو میذارم.....

من شوهرم رو مجبور کردم برام پروژسترون رو بزنه چون بعد انتقال بیرون رفتن برام سخت میشه با همین سرنگ معمولی می زنه ولی میگه تا ته هم سوزن رو فرو نمی کنم چون بلنده

مشکلی ایجاد میکنه یعنی باید تمام سوزن رو داخل بدن کنه؟

موقع زدن که اصلا درد نداره ولی ۷ ساعت بعدش یه کوچولو جاش درد می کنه که مهم نیست

اولین باره همسرم داره تزریق می کنه عمود می زنه توی ناحیه ی تزریق وآهسته تزریق می کنه نکته ی دیگه ای نداره

بهش بگم

راستی وقتی مواد رو توی سرنگ میکشه هرسری نزدیک نیدل هوا جمع میشه که هواگیری می کنه نمیشه کاری کرد از اول اون هوا توی سرنگ جمع نشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
شیراز پیش رستمی.والله به دکتر ها هم اعتمادی نیست هر دو تا آز رو تو جای جداگانه و معتبر انجام دادیم ح ...

من فقط نتیجه مرکز ناباروریو قبول دارم....

چون به خاطر مرکز غیر ناباروری حتی خیلی معتبر دو سال دنبال نخود سیاه بودم......

اتفاقا با توجه به عدد ذخیره کوتر برات لازمه..... البته با دکتر خوب که فکر کنم ال ب ر ز ی از دکترای ...

منpcoهستم که دکتر گفت اینم یه مشکل واسه خودش.شما کدوم شهر هستین

من شوهرم رو مجبور کردم برام پروژسترون رو بزنه چون بعد انتقال بیرون رفتن برام سخت میشه با همین سرنگ م ...

عزیزم بگو تا ته فرو کنه نگران نباشه.....

اینطوری بعدشم درد نداری....

هر احتمالی هست..... به نظرم به روش نیار بخواد بگه خودش میگه.....

منم به روش نیاوردم

اتفاقا اصلا سوال نمیپرسم

خودش تازه ازم میپرسه

من هیچ وقت نمیپرسم

اون امپولو هم اتفاقی متوجه شدم

یعنی یه چیزی شد خودش مجبور شد بگه ازم و بپرسه

من بهش گفتم باید ایمنی انعقادی چک بشی

گفت آزمایشای گرون دادم.چون سواد نداره نمیدونست چی داده چی نداده.

منم یه لیست براش نوشتم بره چک کنن براش.

چون خودش میگفت فولیکولای خوب و ۱۹ و۲۰ م دارم

مشکلی نداریم اما باردار نمیشیم

اتفاقا دوس دارم زودتر از من باردار بشه

چون خیییلی دل شکسته اس و تا میشنوه یکی باردار شده اشک تو چماش جمع میشه

کل زندگیش شده بچه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
مامانی طاها فکر کنم قبل این مامان شدنش کوتر تخمدان داشت.... شکر خدا الانم بارداره....

طبیعی باردار شد؟کوتر تخمدان یعنی همون برداشتن اندومتریوز