2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست
من نیلو.... اما اخیرا دوستان مراکز دولتی هم انجام دادن..... بقیه الله.... طالقانی.... و.....

عزیزم اگه تونستی راجب آز و سونو منم نظر بده لطفا

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
آنا جون کلینیک آندومتریوز ابن سینا منظورتونه؟ کدوم‌سونوگرافی رو برا تشخیصش پیشنهاد میدین؟ سونوی خاصی ...

بله عزیزم همون ابن سینا منظورمه.....

طبقه همکفش بود الانو نمیدونم....

سونو هم خودشون میگن کجا بری.....

سونوی دکتر نصر خیلی معروفه.....

کلینبک خودشم میفرستن دکترایی که تو این زمینه کار کردن.....

سونوی همونجام هست فقط فکر کنم برا آندومتریوز سخت وقت میدن چون فکر کنم هر روز دکترش نیست بازم بپرس.....

اون زمان رویا ن ا ص ر ی بود.....

که هم اونجا سونو میکنه هم مطبش.....

من به زور همونجا وقت گرفتم چون بیمه تکمیلی مون مطب هزینه سونوی بالای ۸۰ رو نمیده....

اون زمان هزینه سونوی من حدود سیصد شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سلام من اولین بار هست که به تایپیک شما سر میزنم قبل از همه چیز ممنون از استارتر بخاطر تایپیک مفید ...

عزیزم به خونه خودت خوش اومدی.....

اینجا همه دوستان در حد توانم به هم کمک میکنن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی باید عمل شم و بعد برمivf

آره . اگه الان داروهای ای وی اف رو شروع کنی اصلا ب داروها پاسخ نمیدی و تخمکت سایزش بالا نمیره . شما لاپارا انجام بده شاید کارت ب آی وی اف نکشید و طبیعی باردار شدی خیلی شانست بالاست چون خیلی تخمک داری و بخاطر همین سایزشون کوچکه وقتی ک تفدادیشو سوزوندن دیگه تخمکاتون تو تخمدان ازادی حرکت بیشتری دارن و سایزشونم بالا میره و اونوقت وقتی تخمک بالغ داشتی خودت طبیعی حامله میشی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من 7سال هست مشکل نازایی دارم و به هر دکتری مراجعه کردم که حرف های مختلف میزدن.خودم شدیدا پلی کیستیک ...

عزیزم پس ذخیرت بالاست و ممکنه کوتر تخمدان خیلی کمکت کنه و میفیت تخمکاتو بالا ببره.....

عزیزم نگران نباش.....

منم آندومتریوز داشتم و بعد درمانش هم مامان شدم هم برا بار دوم در کمال ناباوری طبیعی مامان شدم....

عزیزم پبگیر درمانت باش و امیدتو از دست نده.....

صفحه اولو نگاه کنی، اسممو پیدا کنی، میبینی من با چه مشکلاتی مامان شدم اونم دو بار!!!!

متاسفانه قلب جنینم ایستاده  دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.....

ایشالله به زودی خدا واست جبران کنه....

عزیزم امیدوارم راحتترین سقط رو داشته باشی....

گروه خونیت منفی نیست که؟

اگه هست و همسرتم + هست روگام یادت نره!!!!

آره pcoکه 7ساله میگن هستن ولی یه جایی هم نوشته اندومیتریما اونو سر در نمیارم

عزیزم فقط چون فولی ریز تو تخمدانات زیاد داری قبل شروع سیکل تحریک تخمدان این رژیم رو شروع کن...

آب زیاد بخور.....

سفیده تخم مرغ آب پز هر چند تا که بتونی از کم شروع کن که بتونی بهش عادت کنی.....

گوشت و مرغ و ماهی و کلا پروتئین زیاد بخور.....

طبعتم بشناس و تغذیت مناسب طبعت باشه.....

ایشالله همه چی خوب پیش میره....

همسرتم اگه مرکز ناباروری آز نداده حتما انجام بده.....

آره pcoکه 7ساله میگن هستن ولی یه جایی هم نوشته اندومیتریما اونو سر در نمیارم

تحرک همسرت پایبنه، مورفو ۲ درصد نرماله....

شرایطتون برا میکرو خوبه نگران نباش.....

رستمی تو شیراز.من خیلی میترسم از عمل،بعدش هم میگن عوارض زیاد داره و ذخیره تخمدانی رو میاره پایین اصل ...

عزیزم ذخیره تون بالاست نگران نباش....

عزیزم اینم آزمایش همسرم مال دو روز پیش هست

این آز دوم که شرایط بهتره کجا انجام داده؟

سلام استارتر عزیز لطفا نظرت رو راجب آزمایش های منم بگو.چیکار باید بکنم دکتر نوشته واسه عمل ولی من می ...

اتفاقا با توجه به عدد ذخیره کوتر برات لازمه.....

البته با دکتر خوب که فکر کنم ال ب ر ز ی از دکترای خوبه.....

من با خز علی عمل کردم البته من تخمدانم درگیر نبود و لگنم درگیر آندومتریوز بود.....

ذخیره من پایین بود بک و خورده ای ولی خوب تخمدان من مشکلی نداشت....

برا شمام چون ذخیره خیلی بالاست جای نگرانی نیست....

یعنی مشکلات منو داشت؟کاش بیاد و یکم کمکم کنه از نظر روحی خیلی داغونم اصلا حالم خوب نیست.بعد 7سال دون ...

مامانی طاها فکر کنم قبل این مامان شدنش کوتر تخمدان داشت....

شکر خدا الانم بارداره....