2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046827 بازدید | 684554 پست
سلام رویا جان منم انتقالم فردا هست ان شاالله مامان هستیم بچه ها برامون دعا کنید ما فقط درد هم ...

عزیزم ایشالله وروجکات کنگر بخورن لنگر بندازن و نه ماه دیگه بپرن بغلت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا استفاده میکردم ولی پنج میل دوقلو هم باردارم به نظرم خیلی کمه دچار شک شدم دکترم که رفتم چیزی نگفت ...

عزیزم پنج میل که ماکزیممه....

همونو ادامه بده نیاز باشه کمش میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا ببخشید قبلا به یه خانم گفته بودی هیتروزیگوت نمیدونم دو الل یک الل و بدترین حالتش یکیش بود.ممکنه ...

عزیزم ببین هر ژن اگه اشتباه نکنم دو تا الل داره که از هر والد یکیو میگیره....

اگه یه دونش جهش داشته باشه هتروزیگوته....

دوتاش مثل هم باشن هموزیگوته....

حالا هموزیگوت دو نوعه.....

هموزیگوت موتان یعنی با دو الل جهش یافته که بدترینه....

هموزیگوت وایلد یا نرمال که یعنی سالمه.....

پس اگه دو الل جهش پیدا کنه بدتره، یه الل جهش یافته و یه الل سالم مشکل کمی خفیفتره و هر دو الل سالم باشن که دیگه نور علی نوره و جای شکر داره.....

ای خدا خودت رحم کن ..خیلی متاسفم عزیزم  عزیزم دکتر دلیلشو نگفت ازمایشات تکمیلی رو دادی ؟

بار اول بود انتقال میدادم ولی ازمایش ایمنی و انعقادی همه چی داده بودم 

دکتر گفت احتمالآ ژنتیکی هست چون درخواست سلامت جنین داده بودم و جنینام بلاستوسیست بودن یعنی اینکه مشکلی نداشتن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بچه ها یه سوال گونال اف فقط به ای وی افی ها میدن؟؟ استرادیول چی؟

عزیزم خوب گونال برا تحریک تخمدانه.....

یکی با تحریک تخمدان میتونه طبیعی هم باردار بشه.....

دز تجویزی فرق میکنه.....

استرادیولم برا تنظیم ضخامت هست و میتونه تو بارداری طبیعیم اگه کمبودش حس بشه تجویز بشه.....

چطور؟

واي خيلي ناراحت شدم تجربه شو داشتم ميدونم كه خيلي سخته خدا قبلتو اروم كنه  بعدش سريع ميتوني بع ...

همه ازمایشی داده بودم 

دکترم گفت حداقل دوتا پریودی بعد از سقطت واسه انتقال بعدی اقدام کن که رحمت اماده باشه

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خيلى ناراحت شدم😔😔ايشالا خدا به بهترين شكل دلتو شاد كنه🙏🏼🌸 غصه نخور عزيزم با اينكه سخته ام ...

ممنون گلم 

توکل بر خدا

بچه ها چند شب پیش یه خانومه تو دوران عقد بوده نمیدونین چه بیبی چکی داشت یعنی بیبی چکای همه تونو رو ...

عزیزم خوب معلومه بالا باشه رو فاکتور سرعت تاثیر میذاره و خانومم به ارگاسم برسه بیتاثیر نیست.....

*********   ***********سلام عزیزان من۲۲مهر هیستروسکوپی کردم بعدش دکتر داکسی سایکلین.مترانی ...

عزیزم برو دکتر چک کنه نیاز باشه مجدد دارو میده....

متاسفانه قلب جنینم ایستاده  دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه ...

الهی که بحق پیامبر دلتون اروم بشه ، تو همین ماه یه معجزه دیگه از خداوند شامل حالتون بشه که اینروزا رو یادتون بره

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم واسه انتقال میزدین؟واسه چی هست اصلا؟ما که دیگه نمیخوایم تخمک آزاد بشه پس چرا باید اینو بزنیم😒

عزیزم خوب میخوان کلا خاموشت کنن.....

دگمه آفت رو میخوان بزنننننن.....

خخخخخخخ.....

پس آزاد نمیشه نگران نباش.....

اصلا نمیذاره فولیکولی بالغ بشه که آزادم بشه....

سلام چند روز بعد از قطع ال دي پريود ميشم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
متاسفانه قلب جنینم ایستاده  دکتر گفت باید سقط کنم گفت داروهام قطع کنم تا خونریزی شروع بشه اگه ...

وای خدای من نمیدونم چی بگم انقد که ناراحتم هفته چندم قلبش وایستاده یه سونو دیگه میرفتی خدااااااا

سلام‌ روز همتون به خیر، دوستان شما کدوم آزمایشگاه آزمایشهای ایمنی و انعقادی که آنا جون‌گفتند رو ...

من نیلو....

اما اخیرا دوستان مراکز دولتی هم انجام دادن.....

بقیه الله....

طالقانی....

و.....