2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
من بودم میرفتم. از ابن سینا من کسایی رو دیدم کاشان و کرمان همون روز رفتن. مثبتم شدن

جدی !

توکل بر خدا ..بهترین راهو جلو پام بذاره 

همه ی اینا واسع آرامشه...وگرنه بخاد بشه میشه با هر وضعی

*******-خانم های عزیز من ال دی مصرف میکردم تا دو روز پیش پریود شدم حالا خونریزیم نسبت به ماه های قبل ...

عزیزان اگه کسی میدونه میشه جواب بده نگران شدم تا حالا خونریزیم این طوری کم نبوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم میرفتم. از ابن سینا من کسایی رو دیدم کاشان و کرمان همون روز رفتن. مثبتم شدن

راستی مرجان جون روز انتقال تونستی سوالاتو بپرسی از دکتر...چون دکترا معمولا سریع میخوان برن سراغ بعدی

و اینکه باید مثانه خالی باشه ؟

سلام رویا جان منم انتقالم فردا هست ان شاالله مامان هستیم بچه ها برامون دعا کنید ما فقط درد هم ...

انشالله هم شما و هم رویا جون چند روز دیگه با خبرای خوبتون قراره اینجارو گلبارون کنین

خداجونم شکرت       
****** سلام انا جون صفحه ۶۵۶۱ لطف میکنی عزیزم

عزیزم سی بی وی + نمیدونم چیه ولی چون iggش + هست یعنی آنتی بادی شو داره و جای نگرانی نیست.....
اچ اس وی + هم که iggش + هست یعنی آنتی بادی ویروس هرپس رو داره....
احتمالا قبلا مبتلا شده....
چون igmش منفی هست جای نگرانی نیست.....
تست ebv + هم که ظاهرا از خانواده هرپس هست، که این دفعه igmش + هست یعنی ویروسو داره.....

به سیتامگال ویروسم که آنتی بادیشو داره....
به توکسوپلاسمام ایمنه و آنتی بادیشو داره....

صفحه بعدم که چربی بااایت و یکی از فاکتورای کبدشم مورد داره فکر کنم.....
کبد چرب نداره؟

عزیزم اینا چیزایی بودن من به ذهنم رسیدن....
حالا درست و غلطشو نمیدونم....

اینکه خودتم نیازه انجام بدی یا نه، به نظرم بدی بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی مرجان جون روز انتقال تونستی سوالاتو بپرسی از دکتر...چون دکترا معمولا سریع میخوان برن سراغ بعدی ...

من دکتر معترف برام انتقال داد. دو تا ویزیت آخرم رو هم با خودش بودم میشناخت قشنگ.آره پرسیدم ، قبل انتقال که وایساده بودیم عکس جنین ها رو ببینیم پرسیدم.

و چند تام حین انتقال.

نه.چون با سونو انجام نمیدن ، لازم نیست.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
داري ناشكري ميكني؟؟؟ بدشانس چيه دخترم نااميدي رو بذار كنار فقط با خدا حرف بزن هرجور كه راحتي بذار دل ...

ان شالله 😖باور کن شوق زندگی رو از دست دادم چقد به آینده امیدوار بودم من میخواستم یه خانواده ی سه نفره یا بیشتر بشیم اما به حرفای شوهرم تاامید شدم

خدایا شکرت 
نه عزیز دلم ازمایشگاه خصوصی تو تهران داده.. حتما باید مرکز ناباروری ازمایش اسپرم بده یعنی اینا درست ...

میگن خیلی تفاوت داره نتیجش

برا مارو که نقبولیدن

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ان شالله 😖باور کن شوق زندگی رو از دست دادم چقد به آینده امیدوار بودم من میخواستم یه خانواده ی سه نف ...

عزیزم میشی

فقط‌یه چند وقت فاصله بگیر از این مسایل

خودتو پیدا کن

بعد با انرژی و امید بیشتر راهتو ادامه بده

در انتظار بهار بمان

هر چیزی در زمان خودش رخ می دهد

باغبان اگر درختانش را غرق آب کند خارج از فصل خود میوه نمیدهند

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
اگه منظورت هتروزیگوت بودنه بله مال منم هترو بود و در حد مال تو..... 

انا ببخشید قبلا به یه خانم گفته بودی هیتروزیگوت نمیدونم دو الل یک الل و بدترین حالتش یکیش بود.ممکنه خواهش کنم مجدد بگین

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه