2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
چقدر زیاد 50 سی سی😦😒حالا خوبه دوتاس...از روز 14 تا روز 16 میشه دیگه...خیالم راحت شد که کمه...اخه م ...

نوشته از تاریخ 20 آذر امپول سوپر فکت تا خط 50 سرنگ انسولین روزی یک عدد تزریق شود.بعد زیرش توضیح داده اگر از 20 آذرتا 14 روز امپول تزریق شود و پریود نشدید روز 15 تزریق مراجعه برای سونو.دوبارم برام توضیح داد ولی باز متوجه نشدم یعنی چی حالا خدا کنه پریودم عقب نیفته

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
ممنونم عزیزم🌸❤🌸❤

شما کجا هستید.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما میدونید چرا قبل از تخمک کشی قرص ال دی میدن؟

به من برای تخمک کشی نداد ولی برای انتقال داده .نمیدونم واسه چیه

من تهران ابن سینا میرم...یه دکتر به اسم طاهری برام انتخاب کردن که هیچ شناختی ازش ندارم

شرایطمون مثل همه با هم باشیم.....فک کنم انتقالمونم با هم باشه

خانما، من قرص ال دی دکتر بهم داد از روز پنج پریودی با آ اس آ، بعد هفت تا مونده تا قرص تموم بشه افتادم رو لک، بعد لک زیاد شد یه چیزی شبیه خون، منم دو تا ال دی تو یه روز خوردم فرداش هم دوتا خوردم ا اس ا هم قطع کردم، حدودا پنج روز لک خیلی شدید داشتم ولی مثل پریودی نه، الان ال دی ها تموم شده و من همچنان لک و خونم، چند ساعت خون چند ساعت لک، نمیدونم چیکار کنم، کاشکی دکتر بهم ال دی نمیداد تمام سیستم بدنمو بهم ریخته، از این ميترسم که برای ماه بعد که پانکچر دارم بدنم درست هورمون هاش کار نکنه، چون  واقعا سیستم بدنم بهم ریخته و دکتر دوباره گفته از روز پنج پریودی دوباره بخور ال دی رو

بچه ها میشه یه همفکری به من بدین از ابن سینا تا خونم 3 ساعتی راه هست البته اگه اروم بریم شماها میگ ...

من بودم میرفتم.

از ابن سینا من کسایی رو دیدم کاشان و کرمان همون روز رفتن.

مثبتم شدن

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چقدر زیاد 50 سی سی😦😒حالا خوبه دوتاس...از روز 14 تا روز 16 میشه دیگه...خیالم راحت شد که کمه...اخه م ...

منم اصلا توقع این امپولها رو ندارم فکرم نکنه دوروز باشه چون نوشته اگه پریودت عقب افتاد امپولا رو ادامه بده ...انگار تو هر امپول زیاد هست و هی باید از توش بکشم به سرنگو تزریق کنم.من هر کی رو دیدم فقط پروژسترون دادن و ضخیم کنه رحم اما من نمیدونم چرا انقد باید انتظار بکشم😢😢😢

منم اصلا توقع این امپولها رو ندارم فکرم نکنه دوروز باشه چون نوشته اگه پریودت عقب افتاد امپولا رو ادا ...

والا منم سوپرفکت ندیدم ...

خوشگلایی که سوپرفکت داشتین میشه راهنمایی کنین واسه چی. خوبه توی انتقال؟ میشه نزنیمش😒😒😒

*******-خانم های عزیز من ال دی مصرف میکردم تا دو روز پیش پریود شدم حالا خونریزیم نسبت به ماه های قبل خیلی کمتره  این طبیعی هست؟ فردا که روز سوم هست باید برام دکتر که دارو ها رو بده ولی پریودم انگار داره تموم میشه 

نه هنوز  فردا انتقال میدم نزدیک اذونه   التماس دعا دارم😢💜💜

سلام رویا جان

منم انتقالم فردا هست

ان شاالله مامان هستیم

بچه ها برامون دعا کنید

ما فقط درد همدیگه را درک میکنیم

بچه هااااا اين بى بى چك هاله انداخته به نظرتون؟ 

مبارکت باشه عزززززیزم💚🍃🍀

التماس دعا🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘