2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام شما قراره انتقال جنین داشته باشید؟؟میشه بگید چه کارهایی براتون قبل از انتقال انجام دادن؟؟چه دار ...

بله 

قبب انتقال فقط پروژسترون دادن و گفتن فمیبیون که میخوریو ادامه بده

داروهای پانکچرمم گونالو منوپیورو اورگالوترون بود که از روز 3 به مدت 8 روز زدم و روز 12 هم پانکچر

فک کنم شما چون ال دی داری بهش میگن سیکل لانگ

اطلاعاتم در همین حده عزیزم💚

به نظرم رویایی برو خونه...توی خونه هم غذاهات راحتتره پختنشون هم خودت..اصلا نگران نباش...پشت ماشین را ...

درسته تو خونه را حتترم 

از بس خوندم که سه چهار روز اول خیلی مهمه ...محتاط شدم

توکل بر خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه ان عزیزم انتقالت برای کی افتاده ؟؟ برای پروستروژنت چی گفتن ؟

گفتن دوین پریودت بیا پروژسترون هم خودش پایین میاد

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سوپرفکت چطوری تزریق میشه عزیزم؟اخه واسه چی دادن؟چندتاس؟منم دیروز رفتم واسه دوم پری ال دی دادو گفت 15 ...

منم مثل شمام .از دوستان پرسیدم واسه چی سوپر فکت دادن میگن واسه مهار کردن تخمدان.احتمالا 15 روز دیگه به شمام سوپر فکت یا یه همچین چیزی بدن زیر جلدیه و اینکه منم 45 روز دیگه انتقال میدن.البته دوماهم بعد از هایپر شدنم استراحت دادن

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
مبارکه عزیزم..... 

اینجا نوشته بقبه جنین ها درصورت بلاست شدن فریز میشود   

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

منم دوماهه استراحت هایپرم...عزیزم ممنون از جوابت...چندتا سوپرفکت دارین؟هرشبه؟

والا یه توضیحی بهم داد گفت از روز 14 هر روز صبح 50 سی سیش رو بکش تو سرنگ انسولین بزن.حااا نمیدونم امپوله چقدر توش هست و دوتا برام نوشته.خارجیشم نیست ایرانی باید بگیرم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
والا یه توضیحی بهم داد گفت از روز 14 هر روز صبح 50 سی سیش رو بکش تو سرنگ انسولین بزن.حااا نمیدونم ام ...

چقدر زیاد 50 سی سی😦😒حالا خوبه دوتاس...از روز 14 تا روز 16 میشه دیگه...خیالم راحت شد که کمه...اخه مگه قبل انتقال فقط ال دیو اسپرین نمیدن این از کجا دراومده😞

والا یه توضیحی بهم داد گفت از روز 14 هر روز صبح 50 سی سیش رو بکش تو سرنگ انسولین بزن.حااا نمیدونم ام ...

عزیزم دکترتون کی هستن؟مرکز ناباروری میرین؟تهرانین؟

انگار ما انتقالامون نزدیکه همه😊🌸🌸

عزیزم دکترتون کی هستن؟مرکز ناباروری میرین؟تهرانین؟ انگار ما انتقالامون نزدیکه همه😊🌸🌸

من تهران رویش.دکترم هم دکتر ازموده