2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
واي شب ميلاد پيامبر رحمت نينيات ميان تو دلت، كارت تمومه ننه شدي رفت☀️💫🌟✨

😍😍خودمم به همین عنایت حضرت محمد و شفاعتش امیدوارم

خیلی خسته شدم دیگه ..

التماس دعا دارم محیا جون❤

هفته چندی عزیزم ..چرا تیکر نزدی .. منم همش استراحتم ولی لک دارم ..خیلی کلافه شدم ..

هفته 11عزیزم ...منم وقتی لک میبینم یه حس بدی میگیرم .خدا خودش بخیر کنه وان شالله این دوران رو به سلامتی  تموم کنیم 

خیلی دوس دارم تیکر بزنم سر فرصت ان شالله تیکردار میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من درد نداشتم در اثر مصرف استرادیول کیست بوجود اومد وباعث دردمیشد بخصوص نزدیک قاعدگی  شد ...

شاینا جون یعنی اول کیست نداشتی بعد بوجود اومد؟؟

چه جالب.. من فک میکردم از همون اول وجود داره.

بعد این کیست ها هم مث کیست تخمدان با دارو رفع میشه یا نه؟؟

یجای دیگم خوندم این همه دارو استفاده میکنیم بی عوارض ک نیست..

چون من اصلا اصلا سابقه درد و تیر کشیدن این چنینی نداشتم. همون سینه درد معمولی پریود.فک میکنم با مصرف داروها جدید بوجود اومده این درد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دیروز رفتم سونو عزیزم قبلا سونو هام نشکلی نداشت دکترم ولی می گفت فیبروکیستیک ونامه داد به دکترم که م ...

همین دکتر زنان سونو سینه میکنه یا دکتر مخصوصی داره؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
هیستروسکوپی نوعی عمل هست. که توش برسی رحم صورت میگیره و تو این عمل میتونن خراش هم بدن خوب کاری کرد ...

مرسی عزیزم ان شالله با شمای دوست   ممنون از توضیحت فک کنم من همون خراش روانجام دادم 

هفته 11عزیزم ...منم وقتی لک میبینم یه حس بدی میگیرم .خدا خودش بخیر کنه وان شالله این دوران رو به سلا ...

انشاالله بسلامتی  و سالم بیاد بغلت عزیزم ..

اره واقعان ادم لک میبینه ناخودآگاه دست دل و ادم میلرزه ..

انشاالله خیره ..هماتوم نداشتی یا جفت پایین باشه ..

قرص دوفاستون بهت نداده دکتر برای لک ..

چون هفته 11دیگه لک دیده نمیشه ..

شاینا جون یعنی اول کیست نداشتی بعد بوجود اومد؟؟ چه جالب.. من فک میکردم از همون اول وجود داره. بعد ...

جراح بهم گفت یا کیست ها بوده از قبل اما با مصرف داروهای هورمونی بزرگتر میشن ودردناک ....

یا در اثر داروها دچار کیست شدی 

انشاالله بسلامتی  و سالم بیاد بغلت عزیزم .. اره واقعان ادم لک میبینه ناخودآگاه دست دل و ادم می ...

توی سونو نوشته اندکی مایع اکوژن به اندازه 0/1سی سی که مطرح کننده ساب کوریونیک هموراژی هست ...گفتن یه هماتوم کوچیک !

باید سونو بشم وضعیتم رو.ببینم 

شاینا جون یعنی اول کیست نداشتی بعد بوجود اومد؟؟ چه جالب.. من فک میکردم از همون اول وجود داره. بعد ...

متاسفانه با دارو از بین نمیرن 

معمولا به یه اندازه ای که میرسن یا باید درشون اورد یا حداقل نمونه برداری میکنن

عزیزم شکر.... خوبیم.... دخترمم کجدار مریز طی میکنیم با هم.... اگه حساسش نکنی خوبه.... خیلی دوسش ...

ایشالا از این قیامت به پا کردن ها نصیب ما بشه💚🍃🍀

یه حس خوبی داد بهم پستت آنا جون🍀

میگفتی تا چند بار آی یو آی باید درب و داغونم کنین رضایت بدین؟ ۴بار یعنی کمه؟؟؟

اگر حالم رو بدونین اینبارم با اصرار آی وی اف کرد که داروها جواب نداد فقط سه تا تخمک بود و سیکل رو کنسل کرد باز اینماه دوباره آی یوآی میشه  اگر نشد با دز بیشتر دفعه بعد آی وی اف اگر دوباره کیست نداشته باشه.بخدا صبر ایوب .قلب آهنی کوه پول میخواد که هیچ کدوم نیست

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
جراح بهم گفت یا کیست ها بوده از قبل اما با مصرف داروهای هورمونی بزرگتر میشن ودردناک .... یا در اثر ...

اوکی.شاینا جون یه سوال خنده دار.. فامیل دکتره جراح یا تخصصش جراح بودنه😁😁😁 

طرازی کجا فرستاد تورو؟