2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047011 بازدید | 684567 پست
اینکه دکتر میگه با آی یوآی میشه یعنی واقعا امکان داره یا نه حتما آی وی اف آخه دکتر شسته شده اسپرم می ...

میگفتی تا چند بار آی یو آی باید درب و داغونم کنین رضایت بدین؟

۴بار یعنی کمه؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب همون دو تا کافیه.....  مهد کودک که نمیخوای....  چرا الکی الکی وروجکات اسکیمو ب ...

😂😂ای خدا از دستت 😂

آنا بخدا تقصیر دکتراست دست من نیست حرفایی میزنن دنیارو سرم خراب میکنن 

خودشون تصمیم گرفتن تخمکهارو فریز کنن اون موقع دیروز ازم میپرسه چرا فریز شده 🤬تورا خدا این کحای دلم بذارم گفتم خودتون تصمیم گرفتید زنگ زد به اونای دیگه نمیدونم چی میگفت نمیدونم اخر عاقبتم با این دکتر چی میشه 😔سرش خیلی خیلی شلوغه کارش خوبه ولی حواس پرته چه کنم تازه شروع کردم میلان اگر برم سه برابر باید خرج کنم درحالی که هیچی دستمون نیست 😭

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید من ایندفعه سیاه دونه خوردم تخمکها و جنینام کمتر شد😕

نمیگم میتونه اثر بد بذاره.....

احتیاطا گفتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی این امپولها قرار نیست دوباره تخمک هام رو فعال کنن؟

چرا اول مهار ميكنن تا خودشون با دارو فعال كنن و بعد كه حسابي فعال شد مجبورن مهار كنن تا اختيار برداشتن تخمك بياد دست دكتر و هم اينكه بعد از پانكچر مهار ميكنن تا عوض اون فعاليت اضافي درآد، حالا ميزان و زمان اين مهار و فعاليت ها بسته به نوع سيكل متفاوته

...

سلام بچه ها

من اومدم دوباره 😁 با یه معده درد وحشتناک

رفتم بیمارستان بهم چندتا امپول و سرم وصل کردن.حالت تهوعم رفع شد حدودا.الان فقط معده م خیلی درد میکنه.کلی قرص و شربت و امپول واسه معده م دادن...

دعا کنید واسه م تو رو خدا تااین دردم کمتر بشه ...چقدر سخت بوده!😕

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
یعنی این امپولها قرار نیست دوباره تخمک هام رو فعال کنن؟

نه دیگه میخوان فعال نشن.....

🌿🍂🍁🌸🌹🌹🌹🔔🔔🔔 خانما من بخوام از دوم سیکل داروهامو شروع کنم، کنارش میتونم گرمیجاتی مثل شیر شت ...

سياه دونه رو نخوري بعضي وقتا گويا پرولاكتينو ميبره بالا بي ادب

...
سلام بچه ها من اومدم دوباره 😁 با یه معده درد وحشتناک رفتم بیمارستان بهم چندتا امپول و سرم وصل کرد ...

سارا جون خداروشكر كه بهتري مايعات زياد بخور

سارا متفورمين ميخوردي؟ چن وقت؟ زنان داد يا غدد؟

...
بچه ها امروز دکترم معاینه کرد گفت بعد از قطع کردن پروستروژن باید پریود بشی و اگر کیست هایی که مونده ...

دورت بگردم الهام جان...اولا که کلی تخمک فریز داری ...ثانیا بیشتر از دوتا بچه میخای؟؟ انشاالله دختر و پسر باشن.جنست جور شه .دیگه اصلا راتم به اون مراکز نخوره..😍😍😍

سلام بچه ها من اومدم دوباره 😁 با یه معده درد وحشتناک رفتم بیمارستان بهم چندتا امپول و سرم وصل کرد ...

سلامممم خانمی الان میخواستم صدات بزنم بیادت بودم خداروشکر بهتر شدی مواظب خودت باش 😘❤️انشالله بهترهم میشی اره گلم سخته منم نمیدونستم فکر میکردم تخمک که بکشن دیگه کم کم هایپری رفع میشه!

حرفای دلم رو زدی منم دقیقا مثل تو فکر میکردم این همه راه رو میری اخرش هیچی حالا جسم و روحت هم داغون ...

منکه اینقدر بداخلاق شدم شوهرم میگه تورا اینجوری شدی ،اعصابم خورده.دم دمی شدم یه ذره خوبم یه ذره بد ،داغونم.همش بهونه میگیرم ،کلافه ام اصلا دوس ندارم کسی حرفی بزنه بهم..شما که ماهی ...اصلا ب چیزای بد فکر نکن مهم اینکه خدا هر لحظه کنارته انشاءالله که این دفعه قسمتت بشه خبر بارداریتو همین جا بشنوم ومنم کمی بیشتر امیدواربشم برای دفعه بعد،آخه ایندفعه استرسم بیشتره دفعه اول خیلی ریلکس بودم این شد،حالا این دفعه که غوغا میکنم ،همچین آدمی هستم من😂😁😀

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
اوخی خوب خسته شده همه اش دیده باید نگران باشه...حق دارن این شوهرای ما...یا مریضیم یا نگرانیم یا گریه ...

سلام عزیزم .حالم اصلا خوب نیست احتیاج دارم برم روانشناس 😖پس کی منو درک میکنه حالم بده

خدایا شکرت 
دورت بگردم الهام جان...اولا که کلی تخمک فریز داری ...ثانیا بیشتر از دوتا بچه میخای؟؟ انشاالله دختر و ...

سارا جان باورت میشه دلم یه جوری خوش بود میگفتم اگر این نشد اون دوتای دیگه حالا دیروز با خیال راحت میگن اینطوری شده عجیبه برام چرا اون شش تای دیگه رو هم نذاشتن جنین بشه دیروز از من میپرسه چرا فریز شده تخمکات باور کن داشتم میترکیدم از دست اعصابنیت 

عزیزم میفهمت اما به همسرم حق بده......  واقعا روزای عمرمون دارن میگذرن و چیزی ازش نمیفهمیم.... ...

ممنون عزیزم.اما همسرم حالش اصلا خوب نیست مدام بهونه های الکی میگیره و از همه چی شکایت داره این باهث شده من کم بیارم😖

خدایا شکرت 
سارا جون خداروشكر كه بهتري مايعات زياد بخور سارا متفورمين ميخوردي؟ چن وقت؟ زنان داد يا غدد؟

اره محیا جان.روزی سه تا داده بود دکتر زنان.ولی من همون یه دونه روزی رو خوردم..نمیتونستم تحمل کنم .معده م ضعیفه .نمیتونستم هضمش کنم.یه سالی میشه میخورم..قندم ۸۹ بود دکتر تجویز کرد برام.

من تو دوران داروهای پانکچرم روزی دوتا قرص رویال ۳ خوردم.زنجبیل تازه هم میخوردم صبحها.میریختم اب جوش دو سه لیوان میخوردم دم نوششو..

همینا رو خوردم فکرکنم داغون شدم.