2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
عزیزم منم با مصرف استرادیول  س ی ن ه درد گرفتم دکتر گفت برو سونو چک شو ...بهتره بری سونو که اگه ...

سینه درد حین مصرف استرادیول فک کنم طبیعیه سری پیش منم داشتم که به مرور بهتر شد 

خداجونم شکرت       

سلام دوستان 

یه سوالی از دیشب بدجوری ذهنمو درگیر کرده .لطفا آناجون وهر کدوم از دوستان میتونید راهنماییم کنید 

میخام بدونم ESR جزو فاکتورهای ازمایش ایمنیه ؟همونایی که باعث سقط جنین میشه؟ اگه بالا باشه ممکنه که بدن جنین وقبول نکنه؟

ESRیعنی سرعت رسوب گلبولهای قرمز خون تو لولهای ضد انعقادی آزمایشگاه .جایی خوندم که یه جور بیماری خود ایمنی است که بدن به خودش واکنش نشون میده. مثلا گاهی به پوست وبیشتر به استخوان ومفاصل .ولی نمیدونم نسبت به چیز جدید که وارد بدن میشه چه جوره 

من سابقه ESRبالا داشتم حدودا دوسال پیش که بخاطر التهاب لنگی بیمارستان بستری شدم .ظرف چند ماه آزمایشو تکرار کردم ولی پایین نیومد منم دیگه کلافه شده بودم .کلا بیخیال شدم وبرای یه مدت دکتر نرفتم بعدشم عوض کردم دکترم 

حالا تو آزهای جدیدم این آز نیس .از اونجایی که اگه مشکلی نباشه چند روز دیگه میرم تو سیکل .نگرانم که این مشکلم هنوز حل نشده باشه .ودر اخر باعث بشه بدنم جنینو پس بزنه

بنطرتون چیکار کنم .قبل شروع پری برم مرکز وبخام این آزو برام بنویسه؟یا چیز خاصی نیس نگران نباشم

وای ببخشید خیلی طولانی شد ولی این فکرا دیشب خوابو از چشام گرفته😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكترش خيلي خوبه  اما چون بندر نيستي خيلي خيلي سختت ميشه  من خودم يكساعت تا بندر فاصله دا ...

پس ما کمتره😁

ما ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا بندر راه داریم .

دوستام هستن اونجا برام وقت بگیرن.

اما احتمالا اگر مجبور بشم برا زایمان بمونم آخراش بیام پیشش.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پس ما کمتره😁 ما ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا بندر راه داریم . دوستام هستن اونجا برام وقت بگیرن. اما احتمالا ...

اگه با تندرو مياي درسته 

چون ماشين شخصي خيلي دردسره 😀

اگه دوستات هستن ك خيلي خوبه 

ميتوني از همين حالا هم بري زير نظرش 

من ٢٦ آبان نوبت دارم خواستي تا برات نوبت بگيرم 😊  

😁 گوشت گوسفند بگیر... کوچولو برش بده برای عصاره گوشت تاس کباب خوبه رون مرغ با آلو و به خوشمزه می ...

عزیزم تاس کباب رو چه جوری می پزید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
بچه ها چند روز بعد از پانکچر پریود شدید؟ من ۶ تا پروژسترون زدم.کی پریود میشم به نظرتون تا از این در ...

عزیزم من پروژسترون نداشتم ۵روز بعد پانکچر پریود شدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آها.. حالا من دارم اچ دی میخورم.۱۱ آذرم باید میکرولین بزنم پریود شم برم برای انتقال... اگه دیدم دردم ...

نه عزیزم سیکل رو.کنسل نمیکنه فقط باید هر 6ماه چک بشی 

ان شالله چیزی نباشه وزود رو به راه بشی عزیزم

عزیزم بهتر میشه.... مردا واقعا صبرشون کمه و برخلاف ظاهرشون زود میشکنن.... فرصت بدی خودشو پیدا میکن ...

سلام عزیزم

شما میدونی سوزن مخصوص تزریق عمیق عضلانی واسه تزریق پروژسترون از کجا میتونم تهیه کنم؟ کدوم داروخانه؟

سلام روزتون بخیر 

خانما کسی اینجا درخواست سلامت جنین هم داده؟؟؟هزینش جدیدآ کسی میدونه چقدره؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
بچه ها چند روز بعد از پانکچر پریود شدید؟ من ۶ تا پروژسترون زدم.کی پریود میشم به نظرتون تا از این در ...

واژینال استفاده کردی ؟؟ فقط ۶ تا ؟؟

من معمولا بعد دو سه روز پریود میشم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ن 7 تا تخمک گرفتند ازم که فقط دوتا جنین شد یکی گرید آ یکی سی

گلمم انشالله ایندفعهههههه خبر خوش بهمون بدی و قری بدیم برات 🤲🤲🤲😘💃💃💃

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸