2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
شاینا جون من با مصرف قرص اچ دی تو این ماه. سینه چپم گاهی درد میگیره و تیر میکشه.. نگرانم کرده. اصلا ...

عزیزم منم با مصرف استرادیول  س ی ن ه درد گرفتم دکتر گفت برو سونو چک شو ...بهتره بری سونو که اگه کیست باشه با ویتامین ای دردت از بین بره 

متاسفانه داروهای هورمونی مشکلاتی هم داره واسه ما وبهتره با احتیاط مصرف بشه 

شاینا جون من با مصرف قرص اچ دی تو این ماه. سینه چپم گاهی درد میگیره و تیر میکشه.. نگرانم کرده. اصلا ...

و همين طور از مظر غلظت خون بهتره حواست باشه، اِچ دي شنيدم خونه غليظ ميكنه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاسی راستی خود دکتر صارمم تو اتاق عملها میچرخه.حواسش هست به همه چی.پرستاراشم تا بگی مهربون بودن..انق ...

عزیزززم معلومه لپو هستی🙆🙆🙆منم خیلی راضی بودم با  اینکه خیلی خودمو لوس کردم، ولی نازمو کشیدن، مامانمم دو شب پیشم موند، اصلا هسته نشد، بهش خوش گذشت🤣🤣

😁😁😁 یاسی عسل و دارچین  بخور .بذار کیفیت تخمکات خوب بشه.از الان بخور.هم خودت هم همسرت.همسرمن ...

اره فرتیل پلاس و پنتوکسی فیلین میخوره، تخم مرغ محلی با پیاز و روغن زیتون، عسل فراوان و خرما، شیر شتر با موز، ولی یواشکی چیزای بدم میخوره مثل نوشابه و دلستر فراوان😠😤

عزیزم منم با مصرف استرادیول  س ی ن ه درد گرفتم دکتر گفت برو سونو چک شو ...بهتره بری سونو که اگه ...

آها.. حالا من دارم اچ دی میخورم.۱۱ آذرم باید میکرولین بزنم پریود شم برم برای انتقال... اگه دیدم دردم بیشتره ک زودتر میرم.. اگر نه همون موقع پریود شدم رفتم برا انتقال میگمش.. فیبرو کیست انتقال رو ک کنسل نمیکنه؟؟؟

میدونی دردم مثلا امروز تیر میکشه باز خوبم ،دوروز بعد شرو میشه.... کلا هم الان چندروزه ک شرو شده .. اصلا سابقه نداشتم.ایستادم یا خابیدم درد ندارم.. نشستم تیر میکشه.. 

سرماهم خوردم بدتر.. انقد حالت تهوع دارم با این اچ دی

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
و همين طور از مظر غلظت خون بهتره حواست باشه، اِچ دي شنيدم خونه غليظ ميكنه

محیا جونم آسپرینم میخورم.. ولی این اچ دی انگار نمیسازه بهم..

وگرنه مرتب خودم رو چکاپ سینه میکنم با انگشتام.

به قول دوستان این همه قرص و امپول بلاخره تاثیر میزاره دیگه..

خدا همرو حفظ کنه ایشالا💚 هممونم به نی نی کپل برسیم..

حالا مامانم میگه ترشت کرده که درد داری.. چای رو سوپ میخوریو قاطی پاتی😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خانم ها راهنمایی کنین لطفا تو بیمارستان آبان ،(دکتر طرازی) هیسترو برای خراش،هزینه چقدر می ...

عزیزم من برای خراش تو بیمارستان آبان با دکتر طرازی حدود دوتومن دادم..

پانکچر ۳۵۰۰ و انتقال فریز ۱۷۰۰ و خود جنین فریز۱۱۰۰تومن.

از پی آر پی اطلاع ندارم.

به سلامتی. سرش شلوغه؟ راحت وقت میده؟  زایمان طبیعی هم انجام میده؟

سرش بله خيلي شلوغه 

اما دكتر خوبيه دقت داره براي مريض وقت ميزاره  

بله زايمان طبيعي هم انجام ميده 

براي باردارا نوبت ميده 

شما قشم هستين درسته؟

اين دكتر روزي ك نوبت داري بايد ساعت ٣ اسم بنويسي تا معطلي كمتر باشه 

چون اونجا هستين بياين برگردين خيلي زحمته 

الان بندر زير نظر هستين يا همون قشم ؟

سرش بله خيلي شلوغه  اما دكتر خوبيه دقت داره براي مريض وقت ميزاره   بله زايمان طبيعي هم ا ...

آره.پس بیخیال شم.

آره اینجا تحت نظرم.

البته احتمال زیاد برای زایمان یا میرم تهران یا مشهد. از قبلش میرم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ممنون عزیزم.اما همسرم حالش اصلا خوب نیست مدام بهونه های الکی میگیره و از همه چی شکایت داره این باهث ...

عزیزم بهتر میشه....

مردا واقعا صبرشون کمه و برخلاف ظاهرشون زود میشکنن....

فرصت بدی خودشو پیدا میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من درد پریودی گاه گداری.بیشتر سینم درد میکنه و تیر میکشه. قبلا با مصرفش مشکلی نداشتم ها.الان نمیدون ...

منم تا به حال موقع مصرف ال دی درد پریودی نداشتم ولی اینسری نمیدونم چرا اینطور شد 

تو عوارضش درد پریودی نیست به خاطر این نگران شدم 

قبل اینکه ال دی بده سونوم کرد گفت کیست نداری 

حالا بازم صبر میکنم برم سونو ببینم چه خبره 😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
عزیزممم دعاگوت هستم انشالله بزودی زود خبر ننه شدنت رو بدی گلم 🥰🤲🤲🤲😍😘 کی سیکلت رو شروع میکنی ! ...

ممنون از دعای قشنگتت انشاءالله ، فکرنکنم به این زودی بشه،چون همسرم باید هورمون درمانی بشه منم درحال تقویت هستم که حداقل یکی دوماه طول میکشه ،فکرمیکنم فقط تا قبل از عید بتونیم پانکچر رو انجام بدیم وانتقال بمونه برای سال بعد البته هرچی خدابخواد ما اینجوری پیش بینی کردیم ...خواهش میکنم برام دعا کنید 

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
آره.پس بیخیال شم. آره اینجا تحت نظرم. البته احتمال زیاد برای زایمان یا میرم تهران یا مشهد. از قبلش ...

دكترش خيلي خوبه 

اما چون بندر نيستي خيلي خيلي سختت ميشه 

من خودم يكساعت تا بندر فاصله دارم 

روزي ك ميام بايد ب داداشم بگم بره اسمم رو بنويسه بازم تا ميام معطل ميشم ميخوام برگردم 

شما ك بيشتر اونم مسافت راه و دردسرش ارزش نداره  

ان شاءالله خدا برات حفظش كنه و سالم و صالح بغلش بگيري حالا هر جا باشي