2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
خدا یه دادم برسه هم چیزی ندادن منم روم نشد به دکترم بگم مشکلم چیه 😒بیشتر سیب میخورم و اب ولرم صبح ع ...

عزیزم سیب با پوست باید بخوریا!!!!

بدون پوست باعث یبوسته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس ی پستونک بخر واسه سر سفره هفت سین عید ۹۸ ک تو راهی داری😍

مرسی عزیز دلم.ایشالا💚💛

والا تو مغازه میرم چیزی چشمم رو بگیره میخرم 🍃🤗 جلو جلو رفتم پیشواز.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه نی نی میخواااااااام شبیه عکس پروفایلم خدایاااااا بده بغلمممممم😆😆😆🐣🐣🐣🍼🍼🍼

انشالله قسمتت گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
😂😂😂لاکپشت شدم رفت

😁😁😁

یاسی عسل و دارچین  بخور .بذار کیفیت تخمکات خوب بشه.از الان بخور.هم خودت هم همسرت.همسرمن که انقدر خرما و عسل داده بودم به خوردش و نزاشتم هرچیزی رو بخوره؛از پریروز هول کرده هرچی هله هوله س میریزه تو شکم مبارک.طفلک داروهاشم برداشت گذاشت ته کمد 😁😁

راستی همسرت دارو میخوره؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
کلا زیاد خوب نیست.بعد از موز تو میوه ها ، سیب رو هم میگن با احتیاط بخورین. خیار و کیوی و  گلاب ...

ممنون که گفتی 🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره محیا جان.روزی سه تا داده بود دکتر زنان.ولی من همون یه دونه روزی رو خوردم..نمیتونستم تحمل کنم .مع ...

زنجبيلو نخور سارا

واي من فك كنم برم تو كار متفورمين

چون قند ناشتام نزديك صده اصلا، نود و هشته، از قديم همين بوده تا حالا، سارا قد و وزنت چن بود وقتي متفورمين دادن؟

...
سلام بچه ها من اومدم دوباره 😁 با یه معده درد وحشتناک رفتم بیمارستان بهم چندتا امپول و سرم وصل کرد ...

سارا جون خدا رحم کرده فکر کنمیخواستی دز داوتو زیاد کنیا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزدلم حالت چطوره؟بهتری؟؟_کاش اگه رفتی بیمارستان امشبو‌ بمونی اونجا تا ان شاالله حالت خوب خوب بشه

مرسی عزیز دلم..تا شب اونجا بودم.داروی جدید گرفتم اومدم خونه.دیشب حالم اصلا  خوب نبود.ولی الان بهترم...🌹🌹🌹

سلام عزیزم از خدا میخام بهترین ها برات رقم بخوره بی صبرانه منتظر بتای خوشگلتم 😍😍😍شما مامان میشی ...

سارا جون دکتر شما کی بود؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نمیدونم من خراش انجام دادم اخرین قرص ال دی رو خوردم رفتم واسه سنو و خودم از دکترم  خراش خواستم ...

هیستروسکوپی نوعی عمل هست.

که توش برسی رحم صورت میگیره و تو این عمل میتونن خراش هم بدن

خوب کاری کردی گفتی خراش بدن،بی تاثیر نیست

در اصل اون قسمت از رحم که خراش میدن هم آندومتر بهتری میسازه هم خراش یه شوک به رحم هست و باعث میشه خونرسانی ش رو بهتر کنه.

ایشاللللله که همین سری مامانی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سارا جون خدا رحم کرده فکر کنمیخواستی دز داوتو زیاد کنیا.....

اره انا جون.هی میگفتم کم داده دارو.اولین روز یه ذره بیشتر زدم .🙈بعد گفتی میترکی ترسیدم تکرار نکردم.خدا بهم رحم کرد.مرسی گلم🌹🌹

سلام عزیزم .حالم اصلا خوب نیست احتیاج دارم برم روانشناس 😖پس کی منو درک میکنه حالم بده

عزیزم درکت میکنیم.....

چون درکت میکنیم برا اینه که دویت داریم مشکلت زود حل بشه.....

برا حل شدنشم آرامش نیاز داری.....

یه کم به خودتون فرصت بدی همه چی بهتر میشه....

زنجبيلو نخور سارا واي من فك كنم برم تو كار متفورمين چون قند ناشتام نزديك صده اصلا، نود و هشته، از ...

زنجبیلو خوردم خواهررر..پریروز انداختم سطل اشغال.

محیا جون منم همیشه قندم ۹۸ بود.قدم ۱۶۶ .وزنم ۵۷ بود.دکتر گفت واسه عملکرد بهتر تخمدان میدم.یه چربی سوزم داد بهم.روزی یه دونه بخورم..تازگیها قندم اومده ۸۹ شده