2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
حرفات درسته گلم فعلا مغزم کار نمیکنه دلم میخواد بشیم دلمو خالی کنم هرکاری میکنم حتما یه جاش مشکل پید ...

نه عزیزم این حرفا چیه همه ی ما بالاخره ی طاقتی داریم و عجول هستیم دوس داریم زودتر ب نتیجه برسیم ولی وقتی پا توی این راه میزاریم تازه میفهمیم که اولین قدم اولین کار اینکه روی صبور بودن خودت کار کنی،من خودم خیلی ناامید شدم بعداز منفی شدن انتقالم خیلی ناراحتی کردم خیلی با خدا حرف زدم که چرا نشد چرا نمیخواد که مشکلات تموم بشه ولی وقتی چندروز گذشت حالم بهتر گفتم شاید قسمتم این بوده مخصوصا وقتی که توی سایتی خوندم که خانومایی بودن که وضعیت بدتری از ما داشتن ولی بچه دارشدند اونم با صبرو تلاش،خیلیام بودن مثبت شده ولی ب نتیجه نرسیده خیلیا بودن جنین زیاد داشتن تا۹ بار انتقال داشتن ولی هیچ کدوم نتیجه نداشته خیلی بودن با یدونه جنین الان مادر شدن پس ناشکری من برای منفی شدن ویا نداشتن جنین فریز واینکه باید دوباره وقت بزارم ،هزینه کنم کلی دارو بگیرم  کمی نامردیه پس منفی شدنم رو گذاشتم پای تقدیر وحکمت بااینکه هنوزم همش میگم خدایا آخه چقدرحکمت پس کی میرسیم به رحمتت،من ازطرفیناراحت بودم که چرا منفی شده چجوری ب همسرم بگم از طرفی جفتمون ناراحتیمون از این بود که چرا جنین فریز نداریم وباید از اول شروع کنیم،شما توکل کن به خودش اصلا ب تعداد جنینات فکرنکن مهم اینکه تلاش کنی تا ب نتیجه برسی اگه خدا نخواد ماها اگه دنیایی جنین خوبم داشته باشیم نمیشه که نمیشه پس ب چیزای مثبت فکر کن از کجا معلوم که با همین انتقال مادر نشی چرا اینقدر ناامیدی که به نداشته هات فکرمیکنی خواهری؟!

میشه لطفا برام دعا کنی آخه خیلی وقته که منتظرم خدا ی معجزه مهمونم کنه..
حرفات درسته گلم فعلا مغزم کار نمیکنه دلم میخواد بشیم دلمو خالی کنم هرکاری میکنم حتما یه جاش مشکل پید ...

الهام جون خوشحال میشم که دردودل میکنی وغر میزنی😀 ماها اگه برای هم حرف نزنیم که دورازجون دق میکنیم..همه اینجا دلشون پره حرفی داشتی خوشحال میشم بشنوم 😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا میری دکترت کیه؟

میترا فروتن کلینیک س ا ر ا 

میشناسید آیا؟!!!کسی هست که اطلاعی از این کلینیک یا دکتر داشته باشه و بشناسه؟!

از چند نفر هم پرسیدم همینو گفتن ،منم دیگه پشیمون شدم میرم همون دکتر کشاورزی  انشالله انتقالت ب ...

ممنون گلم😘😘واقعا یه ماما ساده هزار برابر جلیلیان بهتره هنوزنشنیدم یکنفر ازش راضی باشه ، کشاورزی خیلی خوبه اگه بتونی پیش چوبساز بری که دیگه قدمتو محکم برداشتی ، هیچکس مثل چوبساز باتجربه نیست اما کشاورزی هم خیلی خوبه ، انشاله بزودی زود توی همینجا بیای مادرشدنتو اعلام کنی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام ببخشید من یه سوال دارم. کسی تا حالا با جنین گرید b یا c باردار شده؟ امکانش هست بگیره یا فقط جن ...

نه عزیزم من دیدم خانومی که با یدونه جنین گرید B و حتی ضعیف بودن رحم که اصلا دکتر بهش امید نداشته باردارشده والان بارداره هنوز زایمان نکرده. نگران نباش وبه این چیزا فکر نکن.

سلام به همه دوستان تمام آزمایشات من اماده شده دوشنبه میرم دکتر تصمیم بگیره در مورد درمانم ولی نا امیدم.از تک تکتون عاجزانه خواهش میکنم به حق مادریتون دعام کنید میترسمبهم بگن رحم اجاره کنم نمیتونم نه هزینشو نه از لحاظ روحی میتونم از همتون خواهش میکنم دعام کنید.خواهش میکنم از صمیم قلب دعام کنید.

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام به همگی  خیلی خوشحال شدم سوگلی جان ..ان شالله قدمش پر خیر وبرکت ...عزیزم زایمانت با دک ...

قربونت عزيزم، روزي خودت كنه، بله با دكتر سعادتي بودم، واقعا پزشك حاذق، متعهد، پيگير، واقعا راضي بودم، وقتي تماس گرفتم و پارگي كيسه آبم رو اطلاع دادم، ١٥ دقيقه بعد از بيمارستان تماس گرفتن و گفتن دكتر توي اتاق عمل منتظره، اين كارش خيلي برام ارزش داشت و اينكه ديشب مدام با بخش تماس ميگرفت و از پرستارا گزارش حال من و دخترم رو ميگرفت، چون من ٣٥ هفته و ٦ روز بودم و نگران دخترم بود، من واقعا راضي بودم.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
پسرم ٢ ماه ديگه ٨ سالش ميشه  اونم ب همين طريق باردار شدم  چون شوهرم آزو هست عزيزم

به سلامتی.

خواستم بدونم بینشون چقدر فاصله باشه خوبه.

مخصوصا با این روش. که یه جوری دست خود ، آدمه و میتونه ب نامه ریزی کنه.

ممنون

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
قربونت عزيزم، روزي خودت كنه، بله با دكتر سعادتي بودم، واقعا پزشك حاذق، متعهد، پيگير، واقعا راضي بودم ...

تبریک میگم تولد دردونتووو عزیزم

خدا حفظش کنه براتووون.برای ماها هم دعا کن گلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

هیچ کس نبو سوال منو جواب بده؟؟😢😢😢گفتم من دوماه پیش هایپر شدم امروز رفتم سونو شدم برای انتقال .دکتر بعد از سونو برام امپول سوپر فکت نوشته که از روز فک کنم چهاردهم پریدی بزنم.هر چی سرچ میکنم این امپول برای تخمک گذاریه .برای چی برام این امپولو داده؟؟اگرم قیمتشو میدونید بهم بگید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
قربونت عزيزم، روزي خودت كنه، بله با دكتر سعادتي بودم، واقعا پزشك حاذق، متعهد، پيگير، واقعا راضي بودم ...

خداروشکر عزیزم 

خیلی ممنونم ازت بابت معرفی دکتر واینکه تجربه ت رو در اختیار گذاشتی 

مواظب خودت وکوچولوت باش