2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046942 بازدید | 684566 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انا عکسا رو گذاشتم

عزیزم اولیو که کاریوتایپه نفهمیدم داخل پرانتز چی نوشته..... 

دومیم که فقط یه جهش تو mthfr داری..... 

برا من به این خاطر قبل شروع سیکل ب۶ و 12 دادن با فولیک 5.....

عزیزم آب زیاد بخور..... 

انارم خوبه الان فصلشم هست زیاد بخور فقط اگه طبعت سرده انار شیرین بخور..... 

چیزایی که ویتامین کا دارم کمتر بخور نمیگم کلا نخور اما کمتر بخور..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من زیر جلدی خودم توی شکمم میزدم  

فکر کنم خارج از ایران معمولا خانواده منوتروپین رو هم زیر جلدی تجویز میکنن اما ایران اکثرا عضلانی تجویز شده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام من برا من ۹ تا جنین تشکیل شده ۴گرید a و ۵ گرید b

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

يعني بچم سقط شد؟؟؟توروخدا دعام كنين چيزي نشده باشه الان اومدم مركز سونو شم

الهی بگردم

نگران نباش..استرس نگیر ؛چیزی نیست.حتما هماتوم بوده طبق تجربه ی بچه های تاپیک که دیدم..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم انا جانم ، میشه لطفا بهم بگین واسه تقویت شوهرم چه کارایی انجام بدم ؟ قرص سرخود بهش بدم ؟ دیگه ...

عزیزم من مکمل سر خود به هیچ کس توصیه نمیکنم..... 

خنک نگه داشتن ب ی ض ه رو جدی بگیره.... 

طبعشو بشناسه و مناسبش بخوره..... 

آب زیاد بخوره..... 

اگه چربی داره درمانش کنه..... 

مکملم اگه میخوایی بخوره طبق تجویز دکتر باشه..... 

به سلامتی رویا جان انشاالله همه شون جنین بشه واسه تون من زنگ زدم گفتن ۴۸ ساعت بعد عمل مشخص میشه چن ...

مرسی سارا جون

دعا کن برام....خدا رحمتشو شامل هممون کنه 

جنینای تپلتم منتظرتن مامان جون