2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
بچه ها منم رفتم از دادم منفی بود متاسفانه    

متاسفم عزیزم..... 

ایشالله به زودی همه اون انرژی‌های +ی که به کائنات فرستادی چندین برابر میشن بهت برمیگردن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ازمایشی که مرکز برام نوشته شنبه ، من امروز بتام ۱ بود ، بنظرتون امپولمو قطع کنم ؟ واقعا حوصلش ...

حتما ادامه بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مگه همه هایپر میشن؟  مگه ذخیرت چنده؟  عزیزم حتی اگه مستعد هایپری هستی بازم قبل پان ...

نه ولی من میترسم از هایپری گفتم پیشگیری کنم  

ذخیره ام پایینه یعنی یکه

ولی با داروهایی که واسه iui میکرفتم همیشه فولیه خوب داشتم

مرسی انا جان که راهنماییم کردی  

باشه دوغ نمیخورم

بچه ها این ازمایش شوهرمه ، من تازه یادم اومده اینچیزا رو بررسی کنم 🤣 نمیفهمم چی به چیه ؟ چی باید خو ...

عزیزم همسرت عفونت نداره؟ 

خوب تحرکش کمه که برا میکرو مهم نیست.... 

مورفو هم ۳ هست که خوبه..... 

نه.اينجا اينقدرا لي لي به لا لاي ما نميزارن😂

چرا عزیزم ابن سینا که عکس رو نشون میدن.... 

آبانم دی وی دی فیلم لقاح و عکس جنینا و میدن.... 

الهام جون میشه بگی چندسالته؟ کجایی؟ کجا رفتی واسه درمان؟ مشکلت چیه؟ البته اگه دوس داشتی جوابمو بده .

نه عزیزم راحت باش چراکه نه ! من ۲۵ سالمه ایران نیستم ایتالیا هستم !من تنبلی تخممدان دارم تحت نظر دکتر از خیلی وقته هستم بدون نتیجه ۴ بار ای یو ای منفی شد بدون اون میگفتن باید طبیعی باردار بشی به سختی پرونده درست کردن برای ای وی اف !! ۸ ماه پیش ای وی اف میخواستم انجام بدم ولی اوضاع روحیم خراب بود روز دهم سیکل کنسل کردن چون استروژن بالا بود و داروها جواب نداد بهم گفتن بعد دوماه بیا ولی من رفتم برای همیشه همسرم کنار نمیومد با این قضیه که حتما باید پیش ببری کارتو نصفه ول کردی و هزینه های بیخودتت😢

از سر دوباره شروع کردم هفته پیش پانچکرم بود فردا وقت دارم برای معاینع ببینم دکترم انتقالم رو برای کی انداخته !

تقریبا سه چهارسالیه که راه بیماریستان رو میرم میام گلم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
نه عزيزم نداشتم مگه موقع انتقال آنتى بيوتيك بايد خورد؟؟؟فكر نمى كنما

اینجا هم انتی بیوتیک نمیدن قبل پانکچر وقت با یه مایع شستشو انجام دادم روز هم داخل سرم انتی زدن تمام گفتن موقع انتقال هم نمیدیم 😒

قربونت برم الهام نازم اره فکرکنم از بیهوشیه خیلی حال بدیه

اره عزیزم میفهمت خیلی سخته سعی اهسته اهسته بخوری غذاتو باز بالا نیاری !

دوغ یادت نره

متاسفم عزیزم.....  ایشالله به زودی همه اون انرژی‌های +ی که به کائنات فرستادی چندین برابر میشن ...

ممنونم انا جانم ، میشه لطفا بهم بگین واسه تقویت شوهرم چه کارایی انجام بدم ؟ قرص سرخود بهش بدم ؟ دیگه نمیاد دکتر افسرده شده منم نمیخوام اذیتش کنم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘