2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047016 بازدید | 684567 پست
سلاممم دوستان و آنا جون من الان زنگ زدم مرکز واحد جنین شناسی ..گفتن شنبه بیا برای انتقال  نه ...

رویا جون چندتا تخمک داشتی؟

حتما اوضاعت خوب بوده دیگه.دکترت نوشته انتقال بدن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم دوستان و آنا جون من الان زنگ زدم مرکز واحد جنین شناسی ..گفتن شنبه بیا برای انتقال  نه ...

نگران نباش عزيزم

بعد از پانكچر منم سونو ديگه نداشتم و دو روز بعدش رفتم براى انتقال

خودشون همه چى رو در نظر گرفتن و شرايطتو بهتر مى دونن

فقط شاد باش و با روحيه عالى به استقبال جنينهات برو🙏🏼🌸

سلام دوستان وقت به خير من روز ١٣ انتقالم ازمايش دادم بتام ٢٣٨ بود دو روز بعد ازمايش دادم دوباره كه ...

مبارکت باشه عزیزم ، لطفا اصلا به این چیزا فکر نکن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

دوستان عزيزم به لطف خدا من ديروز زايمان كردم، ٣٦ هفتگي. دخترم و خودم خوبيم، براي همه منتظرا اين لحظه شيرين رو آرزو ميكنم، انشاالله تا پايان امسال كل بچه هاي اين تاپيك باردار شده باشن. الهي آمين

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
دوستان عزيزم به لطف خدا من ديروز زايمان كردم، ٣٦ هفتگي. دخترم و خودم خوبيم، براي همه منتظرا اين لحظه ...

تبریک میگم ..از طرف من ببوسش

التماس دعای زیاد دارم ....خدا امیدمونو ناامید نکنه

***** دوستای خوبم من سوال دارم ، دکترم به من گفته اگه بار دوم‌هم منفی بشی بهتره لاپاراسکوپی و هیستر ...

عزیزم والا منم همه چیم نرمال بود، سونو، عکس، آز،..... 

اما آندومتریوز شدیدا لگنمو درگیر کرده بود..... 

دردهای شدید پریود داشتم.... 

درد حین ن ز د ی ک ی..... 

معمولا موقع پریودی مشکل دفع داشتم..... 

والا برا منو تو کلینیک آندومتریوز دکترم با معاینه تشخیص داد ولی در کل تشخیص قطعیش با لاپراست..... 

میتونی یه سر بری اونجا ویزیت بشی..... 

اگه دیدی مشکل داری میتونی عمل کنی..... 

با سونوی تخصصی هم میتونن احتمالا تشخیص بدن اما بازم میگم تشخیص قطعی با لاپراست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزيزم به لطف خدا من ديروز زايمان كردم، ٣٦ هفتگي. دخترم و خودم خوبيم، براي همه منتظرا اين لحظه ...

مبارك باشه عزيزم🎊🎉ايشالا بهترين روزهارو در كنار همسر و دخترت و همه عزيزانت در پيش داشته باشى🌸💕

نه ولی من میترسم از هایپری گفتم پیشگیری کنم     ذخیره ام پایینه یعنی یکه ولی با داروهایی ...

عزیزم پس خواهشا اشتباه میکروی اول منو نکن..... 

هر کسی هایپر نمیشه..... 

منم از ترس هایپر نشدن سر میکروی اول کلی دوغ خوردم و زدم خودمو ناکوت کردم..... 

تو تغذیه مناسب طبع تو داشته باش و التماس میکنم از کسی تقلید نکن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش.....  اگه جای نگرانی بود دکترت میگفت.....  نهایتش سلفری هم انجام میدی و ...

مثل هميشه ممنونم خواهر جان 

ان شاءالله همه چي برام ب خوبي پيش بره 

جنسيت الان ك گفت ب احتمال زيااد گل پسره 

ان شاءالله هر چي هست سالم و صالح بغلش كنم 

الهي آمين