2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بار چهارم بازم آ بود؟ واي همون بهتر كه توي رويان نميگن، اخه گفتنش يه طرف كارشناسي احمقانه ي خانم دكت ...

اره عزیزم ..بخدا به گرید اینا نیست ...خدا بخواد با یه دونه جنین .گرید هر چی باشه میگیره ...

توکل بخدا عزیزم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله ب سلامتي بري تو سيكل و ب خواست خدا سختيهات رو با بچه دار شدن تموم كنه  الهي آمين ❤️

ممنونم خواهری الهی آمین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان یه سوال داشتم کسی میتونه کمکم کنه من یکشنبه خراش داشتم که این ماه انتقال بدم به امید خدا ...

مگه این ماه که خراش داشتی،ال دی مصرف نمیکردی؟ ال دی ت رقطع کردی خون سیاه میبینی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

می گن بعد از انتقال باید جوراب بپوشی و پاها را گرم نگه داری . من می پوشم چون سرد هست دیروز یکم برف آمد ولی یکدفعه گُر میگیرم و شبها هم اصلا حتی پاهام را زیر پتو نمی تونم بکنم .بنظرتون چکار کنم?

خدا با ما است ❤❤
بچه ها من خیلی خیلی فکر کردم با خودم،تصمیم گرفتم چهل روز چله ی شادی و امیدواری بگیرم،نتیجه هرچی شد ش ...

واااای چه پیشنهاد خوبی😆😆😆تو این فکر بودم که چله ی چی بگیرم دیگه که حالمو خوب کنه😂😂😂

آناجون به نظرت با وجودی که خراش دادم امپول پروژسترون بزنم برا پریود شدن؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوب عزیزم با تحرک صفر چطور اسپرم خودشو به تخمک برسونه؟ مگه اینکه قبلش درمان بشه......

چه درمانی؟

هر بار کلی قرص و دارو میخوره 

یه ازمایشش یه کم بهتر میشه ازمایش بعدی دوباره مثه قبل میشه

واسه تحرک اسپرم چه درمانی هست؟

😕

اگه درمان نشه فقط میشه میکرو کرد؟

یا اونم نمیشه

جانا دلم ربوده ای فریبانه...
چه درمانی؟ هر بار کلی قرص و دارو میخوره  یه ازمایشش یه کم بهتر میشه ازمایش بعدی دوباره مثه قب ...

غصه نخور ميكرو مگه چيز بديه؟ يه راهيه خدا عنايت كرده پبش پاي بنده هاش گذاشته استفاده كنن، اصلا هم غول نيس

سخت نيس، اگه قبلا دارو امتحان كردين الان ديگه وقتو تلف نكن خب برو تو سيكل با توكل به خدا

بيمارستاناي دولتي گويا هشتاد و پنج درصد هزينه رو دولت ميده

به درك كه اس حركت نميكنه خودش بره تو تخمك، با ميكرو يقه شو ميگيري ميبري فرو ميكنيش تو تخمك و نيني نازتو ميزارن تو دلت انشالله

...
غصه نخور ميكرو مگه چيز بديه؟ يه راهيه خدا عنايت كرده پبش پاي بنده هاش گذاشته استفاده كنن، اصلا هم غو ...

مرسی 🌹🙏

بعد عمل واریکوسل همسرم چند سال کلا بیخیال درمان شده بودیم 

الان که دوباره پیگیری کردیم فکر میکردیم دکتر میگه iui  ولی دکتر همسرم گفت دوسه ماه قرص بخور بعد بیا 

فعلا نگفت میکرو  

😕

ولی اگه با قرص های جدید هم تغییری نکنه حتما میگه میکرو

جانا دلم ربوده ای فریبانه...