2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047017 بازدید | 684567 پست
اخه این با کورتاژ خیلی فرق میکنه...این عمل تخمدان تحریک میشه به شدت حجم داروها هم زیاد بوده هورمونا ...

مرسی گلم از راهنماییات.زحمت دادم.ببخشید

خداروشکر حالت تهوعم خیلی کم شد.دوغ خوردم دو سه لیوان.موند تو معده م بالاخره...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی گلم از راهنماییات.زحمت دادم.ببخشید خداروشکر حالت تهوعم خیلی کم شد.دوغ خوردم دو سه لیوان.موند ت ...

بهتر میشی عزیزم...فردا هم سوپ ماهیچه یا کله پاچه ابشو بخور جون بگیری...خیلی مایعات قوووووی بخور...توروخدا یکمی هم گوشیو بذار کنار بخواب...بذار استراحت کن بدنت...البته میدونم ذوق نی نی هاتو داری ولی استراحت کن بذار جون بگیری مامان قوی بشی❤🌸❤🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه این با کورتاژ خیلی فرق میکنه...این عمل تخمدان تحریک میشه به شدت حجم داروها هم زیاد بوده هورمونا ...

منم گرفتار ی ب و س ت شدم 😥 میوه هرچی بگی خوردم تاثیری نداشته😒 

امشب زحمت کشیدم برگه ای که دکترم داده بود خوندم نوشته بود ۷ روز استراحت کارهای سنگین ممنوع کرده بود خدا خیرت بده میخواستم ورزش کنم🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من دفعه اولم بود واز نظر آزمایشا و دکترم مشکلی نداشتم فقط کم کاری ترویید داشتم،ولی خودم دوس دارم مطم ...

نپرسيدين جنين ضعيف يعني چي؟؟ منظورشون از ضعيف چي بود؟

...
بهتر میشی عزیزم...فردا هم سوپ ماهیچه یا کله پاچه ابشو بخور جون بگیری...خیلی مایعات قوووووی بخور...تو ...

باشه گلم 🙈 خاب من خیلی کمه.اصلا از ظهر نخابیدم ..اونجا هم گفتم به پرستارا.قرار بود قرص بدن اومدنی خونه.هم من یادم رفت هم اونا 😥

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی گلم از راهنماییات.زحمت دادم.ببخشید خداروشکر حالت تهوعم خیلی کم شد.دوغ خوردم دو سه لیوان.موند ت ...

سارا جون نگران نباش اگه رژيمو رعايت كني در عرض دو سه روز همچين خوب ميشي خودت باورت نميشه، دوغ برا منم خيلي خوب بود، انشالله يه هفته بعد پريود ميشي كلا بدنت برميگرده به روال سابق، فقط رژيمو رعايت كن

...
خیلی لطف کردی دوستم 😘تهرانم ،لیست رو پیدا کنم ببرم برای دکترجون انشاءالله که قبول کنه چون لفظی بهش ...

چه دارويي داد برا تقويت تخمك، دكتر خنگ من اصلا معتقد نبود تخمك ميتونه تقويت بشه😐 شما از چن تا تخمك چن تا جنين شد؟

...
منم گرفتار ی ب و س ت شدم 😥 میوه هرچی بگی خوردم تاثیری نداشته😒  امشب زحمت کشیدم برگه ای که دک ...

سبوس جو بریز تو هر غذایی میخوری .خیلی خوبه .کم ولی تو هر وعده بریز .بخور..

دکتر بهم گفت. برای من که خیلی عالی بود ..

موفق باشی گلم 

انا جون .شیاف دارم روزی دو تا .. الانم کردم سه تا شیاف  .آسپرینم قطع کردم ولی باز لکه دارم .. ...

اصلا انگار هركي ميكرو ميكنه اون لك رو يه بارم كه شده ميبينه، بابا اصلا خيليا بارداري طبيعي دارن وي تا اخرش لك بيني دارن، فقط به خودت استرس نده، به خودت بگو به خاطر يه چيز عادي كه نود درصد دارن چرا بايد نگران شم، توكل به خدا

...
انا جون .شیاف دارم روزی دو تا .. الانم کردم سه تا شیاف  .آسپرینم قطع کردم ولی باز لکه دارم .. ...

عزيزم نگران نباش من كه تا قبل از سونوي قلب دو بار خونريزي داستم و يك بار هم بعد از سونوي قلب فقط استرس نداشته باش توي بارداري طبيعي هم لك طبيعي هست چه برسه به ما كه آي وي اف كرديم . 

عزیزم میشه بگی آز دی اف ای چطوری هستش؟! چجوری؟ از کجا ؟ ازچی گرفته میشه؟! هزینه اش چقدر شده؟!

از همون نمونه اسپرم گرفته میشه اگه دکتر بنویسه همزمان با آزمایش اسپرم هزینش دقیق یادم نمیاد عزیزم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
اصلا انگار هركي ميكرو ميكنه اون لك رو يه بارم كه شده ميبينه، بابا اصلا خيليا بارداري طبيعي دارن وي ت ...

فدای تو دختر دلسوز و مهربون ...

ممنون از دلداریت .اخه این لک نمیذاره بارداری برای ادم  لذت بخش باشه .وقتی میبنه ادم .دست و دل ادم میلزره ..

توکل بخدا ...خدا کنه زودتر لکه تموم شه .ما هم یکم با خیال راحت حس بارداری داشته باشیم ..بعد این همه سختی ..

بخدا از وقتی مثبت شدم هر لحظه برای تک تک منتظرا دعا میکنم ..

انشاالله شما هم زودی زود مامان بشی گلم ..😚😘

عزيزم نگران نباش من كه تا قبل از سونوي قلب دو بار خونريزي داستم و يك بار هم بعد از سونوي قلب فقط است ...

عزبز دلم ممنون ..

خدا دختر گلت رو واست نگه داره..عاقبت بخیر بشه عزیزم ..😘😘

فدای تو دختر دلسوز و مهربون ... ممنون از دلداریت .اخه این لک نمیذاره بارداری برای ادم  لذت بخش ...

ممنونم از دعاي قشنگت عزيزم، خيلي محتاجم، خيييلي

غصه ميخورم، احساس ميكنم دكترم خيلي بي حساب كتاب حرف ميزنه، ميگم بش كه ١٢ جنين همش گريد سي شد و جنين شناس گف تخمك ضعيف بود، احمق بدون حساب كتاب ميگه پس اهدايي😥 يكي نيس بگه بي تربيت پس ين ١٢ تا چي هستن؟😭😭😭😭 خيلي قلبم شكسته، فقط به خاطر خدا آرومم كه يه وقت ناشكري نشه و هزار استغفرالله ايمان به قدرتشو نديده نگرفته باشم با عقل ناقصم، فقط به خاطر قدرت خدا من روزا ميخندم و شبا ميخوابم، وگرنه از خدا پنهون نيس از شما چه پنهون بعضي شبا اشك امونمو ميبره

@تورك_آنا 

...