2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
سلام خواهریا نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دلم یخورده گرفته کسی نیست جز مامانم که مشکلمو بدونه اونم که ...

عزیزم منم هدیه ای که خدا بهم داد رو وقتی سقط کردم همین جوری نامه نوشتم کاریش نمیشه کرد از خدا میخوام یه صبر عجیلی بهمون بده ولی ما کفش آهنی پوشیدیم مگه نه💪

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام خواهریا نمیخوام ناراحتتون کنم ولی دلم یخورده گرفته کسی نیست جز مامانم که مشکلمو بدونه اونم که ...

عزیزم.خدا نزدیک شکسته دلان هست . ایمان دارم زودی تمام اشکهات به شادی تبدیل میشه . ولی یک چیزی توی دلم هست که باید بگم هیچ وقت بت نسازیم و برای خدا شریک نگیریم . نه بچه , نه شوهر , نه پدر و مادر را از خدا بیشتر دوست نداشته باشیم .شاید باید به خدا اعتمادمون را بیشتر کنیم وقتی می گیم خواست و اراده تو یعنی اگر هم نداد نداد بازهم شکرش کنیم . دنیا به آخر نمی رسه . منظورم اینه که اینقدر این مسئله را بزرگ نکنین که تمام لحظه های قشنگ الانمون هم نبینیم . محکم باش عزیزممم. . اون مادرهایی که دور از جون همه جونهاشون را از دست میدن چی ? پس شکرگزار باش .دستت را بذار رو زانوت و بلند شو . مطمئنا همسرتون هم از شکستن شما بیشتر می شکنه . براتون قوت و آرامش مضاعف خداوند را می طلبم . ❤❤❤❤

خدا با ما است ❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید متنم به تاپیک مربوط نیست اما خوندنش وقت زیادی نمیگیره

به نیت سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان عج و حاجت روایی همه دوستان

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

《اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم》

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

لطفا هر کس صلوات فرستاد اعلام کنه تا تعداد رو بفهمیم

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴
سلام، اینجا هنوزم برقراره؟

سلام عزیزم اینجا قراره برقرار بمونه حالا حالاها.کلی مامان جدید داشتیم و خواهیم داشت😍

شما از قدیمیای تاپیکی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات بشم از لطفی که داری منتظر معجزه عزیز... عزیزم با حرفای زیبا گفتن که نیست... مادر بودن صبوری میخ ...

انا جونم هرچقد پستای قبل مامان شدنتو میخونم بیشتر عاشقت میشمممم.خیلی ماهی.واقعا لیاقت بهترینارو داری

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها دکتر اورولوژیست خوب میشناسین ؟

عزیزم انا جون گفتن دکتر امیرجنتی خوبن.مثل اینکه از اورولوژیستهای ابن سینا هم هستن

من تو۱۰ ساله انتظار. هنوزخودمم باورم نمیشه اینهمه سال انتظار ر!!!!!😭😭😭😭 هیچ وقت فکر نمی کردم ر ...

منم مثل شما ده ساله منتظرم و باورم نمیشه این همه سال انتظار و حسرت رو

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
عزیزم قوی باش انشالله بزودی زود دامنت سبز بشه گلم🤲

خیلی ممنون عزیزم از مهربونیت،من نمیدونم شماهم مشکل دارید یا نه ولی انشاءالله که به هرچی که میخوای زود زود برسی ،خیلی برام دعا کنید چون کسی از مشکلم خبر نداره حداقل شما دوستان برای من دعا کنید..شب وروزم شده غصه،بدتر از اون  اینکه باید جلوی بقیه حفظ ظاهر کنم.توروخدا برام دعا کنید،همش میگم خدایا نزار امیدمون ازدست بره..

اره تهرانم الان اين گلبول قرمزه چرا رفت بالا يا خدا حالا هي يه چيزي ميشه نتونم انتقال بدم

نگران نباش عزیزم...گلبول قرمز واسه همون غلظت خونه که با اسپرین میاد پایین...هم فشارت با اسپرین کم میشه هم غلظت خونت...کاملا طبیعیه...اصلا استرس نده...همین استرس عاملیه واسه افزایش فشار.

رویا جون ..نرفتی سونو قلب عزیزم ..کی میری .. منم یکی دو روزه حالت تهوعم شروع شده ..خیلی بدم میاد ...

من هفته دیگه میرم سونوی قلب

منم دو روزه حالت تهوع دارم. اول کم بود یه وقتایی از روز زیاد میشه.... منم از حالت تهوع بدم میاد.... اما خدا نی نی رو بده حالت تهوعش هم به دیده منت😊

سلام ب همگی .بجه ها من ده روز دیگه انتقال دارم .استرس سرماخوردگی گرفتم و همش میترسم تو این هوا و ادم ...

به هرچی زیاد فکر کنی به سرت میاد...عزیزم جای استرس عسل و لیموترش توی اب گرم بریز بخور هر روز یه فنجون...شلغمو سوپ جوجه و اب لیمو شیرین بخور...استرس چیه الکی گرفته!!!!