2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزيزم تو هم يزد بودي؟منم يزدم.ببين يجا ديدم نوشتي كه از بين هشت نفر فقط دوتا مثبت شدين.نگران شدم.برا ...

بانوجون دکتر جنین شناس گفت 25 درصد منم پارسال که مرکز بوعلی انتقال دادم فک کنم 4 یا5 نفر بودیم من فقط مثبت شدم ولی بعد بتا اومد پایین.

همش به سیستم بدنمون و جنینامون ربط داره وگرنه اونا همشون باتجربن

هر موقع به صلاحمون باشه نی نی دار میشیم

از زندگیت لذت ببر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم فردا پانکچرمه 

به سلامتی عزیزم

من ناراحت بودم که دارن زود پانکچر میکنن .نذاشتن رشد کنه تخمکام 😁

هایپر نشدی رویا جون خدانکرده؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نمی گویمممم 😂😂 ۴۹ شدم البته دیگه وزن نکردم فردا باید دوباره وزن کنم اگر سکته نده🥺  ای خد ...

به به چه وزنی

ایشاللله تنت سالم باشه.....

قدت چقدره؟

من با رژیم از 86 به 75 رسیدم از نیمه دوم شهریور تا الان...البته با قد 173....یعنی داروهایی که برا ای وی اف و ای یو ای میدن وزنو اضاف میکنه؟؟؟؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
حدس زدم ۴۹ ای.تو رو واقعاباید با ماهیتابه انا زد 😆😆😍 همیشه این خیلی لاغرا فوبیای چاقی دارن 😆 او ...

هی مادر درکم کن😂نزن خومن خیلی کوچولو ام 🥺 

فوبیا خودش یه ویروسه   که من دارم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

من ک باید تو آذر انتقال میدادم خودم کنسلش کردم

به خاطر چربیم . رنج تیروئیدم

دکتر جنین شناس گفت هر موقع آرامش دارین تو زندگیتونو استرس ندارین برین واسه انتقال منم گفتم اگر این ماه انتقال بدم همش دارم حرص میخورم آخ چربیم بالاس حالا ال میشه بل میشه

به به چه وزنی ایشاللله تنت سالم باشه..... قدت چقدره؟ من با رژیم از 86 به 75 رسیدم از نیمه دوم ...

سلامت باشی عزیزم وزنو بگم حتما کفگیر مبارکت میاد😍😂😂

۱۶۰ هستم  

با این داروها یی که میدن وزن بالا میره اول نمیتونستم غذا بخورم الان که میخورم اینه حالم😆

به به چه وزنی ایشاللله تنت سالم باشه..... قدت چقدره؟ من با رژیم از 86 به 75 رسیدم از نیمه دوم ...

اره همه ش از داروهاست.من پارسال ۵۳ بودم.با داروهای سه بار ای یو ای رسیدم ۵۸.با ای وی اف هم رسیدم ۶۳.علی برکت الله.فکر کنم با بارداری برسم ۱۰۰ 😑😑

قدت بلنده عزیزم 😍

سلامت باشی عزیزم وزنو بگم حتما کفگیر مبارکت میاد😍😂😂 ۱۶۰ هستم   با این داروها یی که میدن وز ...

وای من با کلی رژیم و ورزش وزن کم کردم اگه داروها وزنمو اضاف کنه و نتیجه بگیرم عیبی نداره اما......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
هی مادر درکم کن😂نزن خومن خیلی کوچولو ام 🥺  فوبیا خودش یه ویروسه    که من دارم

انشاالله دوقلو باردار شی صدکیلو شی..😆😍حسودم خودتی 🙄🙄

به سلامتی عزیزم من ناراحت بودم که دارن زود پانکچر میکنن .نذاشتن رشد کنه تخمکام 😁 هایپر نشدی رویا ...

نه فک نکنم یعنی

دکتر حرفی از هایپری نزد ..اگه بودم میگفت خودش 

فک کنم ذخیرت بالاس سارا جون

من یه حالیم امروز .

😣😣

اره همه ش از داروهاست.من پارسال ۵۳ بودم.با داروهای سه بار ای یو ای رسیدم ۵۸.با ای وی اف هم رسیدم ۶۳. ...

سارا نگووووو😣

برا منم سه دوره ای یو ای دادن......

یا خدا امیدم به خودته

نميدونم واقعا.دلم نميخواد خوشحالي كنم.ميترسم خوشحال شم بعد دلم بشكنه.من خيلي ضعيفم خودمو ميبازم.بي ب ...

عزیزم وقتی بتا پایین باشه بیبی چک دیرتر رنگ می گیره.تو حتما بارداری.مبارک باشه