2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست

وای تو چقدر ماهی عزیزم ..ممنون که اینا رو میفرستی ...اشکم درامد ..خدا رو شکر دوستان خوبی داریم اینجا و از ته دل دلسوز همدیگه هستن .بحق همین سوره ها که به زودی زودی حاجت دلت رو بگیری عزیزم...😘😙😙😘😘💛💛💚💜💜 

بله معمولا عضلانی تجویز میشه و به باسنه..... 

سلام انا جون برات پیام گذاستم تو تاپیک.

روز 13 انتقالم از دادم نوشته بود 

Beta hcg titer>8.2

دیگه داروهامو قطع کردم.

دیشب که روز 15 انتقالم بود یکم لک داشتم ولی تا الان دیگه هیچی ندارم.

دلیلش چی میتونه باشه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اگه چركى باشه اينا هم آنتى بيوتيك مى دن اما نه اينكه سرخود بخوام بخورم هر عفونتى آنتى بيوتيك خ ...

يعني بزاق رو مثلا ميدن ازمايشگاه كشت ميكنن بعد انتي بيوتيك ميدن؟

...

سلام خانما دکتر به من گفته ای یو ای انجام بدم خودم تنبلی دارم شوهرمم یکم ضعیفه هفت ماه پیش سقط داشتم..دوساله بچه میخوایم ولی من دلم میخواد انتقال بدم دیگه خسته شدم اخه میگن ای یو ای زیاد درصد موفقیت نداره..مرکز رحیانه در قم با هزینه های دولتی انجام میده..بنظرتون چکار کنم؟

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم  
وای تو چقدر ماهی عزیزم ..ممنون که اینا رو میفرستی ...اشکم درامد ..خدا رو شکر دوستان خوبی داریم اینجا ...

فداتبشم عزیزم ، ان شاالله ۹ ماه بسلامتی بگذرونید واسه منم دعا کنید این روزا رو ببینم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
کسایی که انتقال دادند خیلی سخته ؟ موفقیتش چطوره؟

نه عزیزم مثل یه معاینه سادست درصد موفقتیشم ۳۵ تا ۴۰ درصد

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من خودم با ازمایشات فهمیدم انعقادی مشکل دارم انوکسا دارم الان ... ممنون عزیزم .انشاالله که به زودی ...

ممنون عزیزم 🌷 🌷🌷 🌷 🌷خدا نی نی  نازتو حفظ کنه برات ، انشاله هیچکس این غم تو زندگیش سایه نندازه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
منظورم ای وی اف هست..تخمک کشی و اینا چطور؟

عزیزم بهت دارو میدن مصرف میکنی چند بار باید بری سونو واژینال وقتی تخمکا ب سایز مورد قبول رسیدن نوبت برا تخمک کشی میدن ک با بیهوشیه و طبق گفته دوستان بعد از ب هوش اومدن یه درد خفیف زیر دل مثل پری داری.بعدش اگه جنین تشکیل بشه نوبت برا انتقال میدن ک برا اکثر بچه ها بدون درد بوده مثل معاینه ولی اگه از دردش میترسی میتونی درخواست بیهوشی کنی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
کسایی که انتقال دادند خیلی سخته ؟ موفقیتش چطوره؟

عزیزم سخت بگیری سخته .اسون بگیری اسون پیش میره 

من اولش اسمشم میومد وحشت میکردم دو سال طول کشید قبول کنم  برم تو این مراحل ...

ولی یکی دیدم تو مرکز ناباوری.سنشم کم بود حدود 20ولی میگفت خودم یه کاری کردم بیام ای وی اف ..اخه عاشق دو قلو هستم .گفتم صبر کن سنت کمه .گفت نه من دوست دارم ای وی اف کنم ..خیلی خوشحالم بود انگار به ارزوش رسیده بود با اب و تاب میگفت ..

سختی داره این راه ..امپول زدن .هی دکتر رفت .چک شدن ..توکل بخدا ..شاید خدا ناکرده .خدا ناکرده برای اولین بار ادم جواب نگیره باز باید این راه رو چندین بار بره ...

ولی از من میشنوی راحت بگیر .ذوق کن که راهی پیدا شده که مامان بشی .با عشق مادر شدن برو جلو ..و توکل بخدا و امید داشتن تو این راه حرف اول رو میزنه .هر چه امیدوارتر باشی زودتر به نتیجه میرسی ..

برو به امید خدا .که همه مراحلش برات عالی پیش بره به زودی مامان بشی گلم ...🌷🌷🌷

رویا جان ایشالله عملت خیلی خیلی راحته...اصلا هیچی متوجه نمیشی🌸❤ من از دو روز قبل پانکچر بی اشتهای ...

عزیزم ..چقدر سختی کشیدی انشالله که نتیجه شیرینیشو زود میگیری💟

ممنون از دعای خوبت