2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخخخخخخخ....  خدایا خودت رحم کن.....  احتمالا سونوگرافی مشکل دید داشته.....  شای ...

سلام

عزیزم یک سونو نبوده بلکه چند سونوی مختلف!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خداروشکر که مثبت شد گلم ، مبارکت باشه خانومی، راستش من فقط ازمایشات هورمونی دادم چون قبلا بارداری طب ...

من خودم با ازمایشات فهمیدم انعقادی مشکل دارم انوکسا دارم الان ...

ممنون عزیزم .انشاالله که به زودی قسمت خودت..

منم چون مشکل خاصی نداشتم اولین بار فکر میکردم صد در صد مثبت میشه ..وقتی منفی شدم .دنیا رو سرم خراب شد ..

من حرفا از اطرافیان شنیدم که نگم بهتره ...

منم خیلی خیلی سختی کشیدم و خیلی وقتا حس تو رو دلشتم ..ولی بعد هر بار منفی شدن دوباره ادامه دادم .درسته سخته .ولی همین امیده که باعث میشه ادم دوباره شروع کنه ..من بار سوم که منفی شدم نه گریه کردم نه ناراحت شدم نه که ناراحت نشم مثل دفعات قبل ناشکری نکردم .و گفتم خدایا حتمان حمکتی تو کارته .و گفتم خدا رو شکر ..باور کن از ته دلم گفتم نه از روی ناراحتی یا عصبانیت .چون دیدم تا اون نخواد .من هیچکاری نمیتونم در برابر قدرت اون بکنم ...

خواهر تو رو خدا ناشکری نکن ..سخته .چون درکت میکنم .ولی توکل داشته باش از ته دلت بهش اعتماد کن ...

بحق پنج تن که به زودی زود جواب میگیری .و مامان میشی و میای اینجا میگی عزیزم ...

بچه ها گلو اگر چركي بشه يعني از اين نقطه هاي سفيد بيوفته روي لوزه، آيا امكانش هست بدون انتي بيوتيك ب ...

عزيزم اگه چركى باشه اينا هم آنتى بيوتيك مى دن اما نه اينكه سرخود بخوام بخورم هر عفونتى آنتى بيوتيك خودشو داره

اما در حالتهاى معمولى فقط پاراستامول تجويز مى كنن و يه سرى آب نباتهايى كه حالت درمانى داره براى گلو كه با مكيدن گلودرد بهتر مى شه و آب نمك

مبارکت باشه دوستم نمیدونم تبریک گفتم یا نه اما میچسبه دوباره میگم خدا رو هزاااااار مرتبه شکر انشال ...

عزیز دلم ..تو هم مامان میشی من مطمئنم چون حس خوبی داری و مثبت فکر میکنی .با اون دل مهربونت دوستان رو دلداری میدی ...😎😎😚😚

بخدا هر لحظه برای تک تکتون دعا میکنم که به زودی شما هم این معجزه شیرین رو تجربه کنید ❤❤💙

افرین راهش همینه  😍👍 من هم کلی غذا گذاشتم فریزر چون همسر هم طفلی خسته میاد خونه نمیشه توقع ...

عزیزم مطمئنم با این حس عالی که داری حتمان حتمان مامان شدی گلم ..💃💃💃💃💃

به زودی با یه بتای تپل میای خوشحالمون میکنی ..

عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی من بار اولم منفی شدم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم 8.2 بود.دنیا روسرم آوار ...

عزیزم بخدا ناراحت شدم ..درکت میکنم با تک تک سلولهام ..و خیلی وقتا با منفی شدن دوستان خدا رو شاهد میگیرم گریه کردم .از ته دل براشون دعا کردم..و با مثبت شدنشو به وجد امدم و خدارو شکر کردم ..چون درکت میکنم .چون کشیدم ..

میدونم الان دقیق چه حسی داری ..گریه کن و خودتو خالی کن ..ولی امید داشته باش ..امید .به خدا ...

منم اولین بار چون مشکلی نداشتم .مشکل از همسر بود .بخودم میگفتم اونا که منفی شدن خودشون هم مشکل داشتن . من ندارم .حتمان حتمان مثبتم ..و اصلا به منفی فکر نمیکردم ...

ولی وقتی منفی شدم ..دنیا رو سرم خراب شد .تا چند مدت یا گریه میکردم یا فقط سکوت ..و چه حرفا شنیدم.بعد منفی شدن.که دیگه دفعات بعد جز شوهرم به کسی نگفتم ..

ولی وقتی حالم بهتر شد دوباره شروع کردم ..چون حس مادر شدن قوی تر از اونی بود که ولش کنم و بیخیال بشم ..

بخدا ما هم اوضاع مالیمون خیلی خرابه .خیلی ..اونقدر از اینو و اون قرض کردیم فقط خدا کمکمون کنه ...پس بدیم ..

ولی چاره چیه باید تلاش کرد و توکل ...

بخدا خواهر حالتو میفهم ..انشاالله دوباره شروع کن و این بار حتمان حتمان مامانی گلم ...چون تو داری تلاشت رو میکنی خدا میبینه ..و کمکت میکنه ...من مطمئنم ...

تو میتونی و حتمان این معجزه برات اتفاق میفته ..😘😘

فکر کتم بخاطر مشکل ایمنی م هستش،آخه من anti TPOو anti troglobinام بالاست و cd19ام بالاست ،به دکتر گف ...

عزیزم خوب این که خوبه یعنی کلی با مامان شدن نزدیک شدی..... 

دریادل جونم مثل شما بود فکر کنم و دفعه بعد سرم گرفت و شکر خدا چیزی به زایمان نمونده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم ان شالله🙏😘 هی گفت اسم مستعارت وجود داره .تا یبار اسممو غلط تایپ کردم ثبت شد .حالا یه , ...

عیبی نداره نرگست خواسته خودشو برا مامانش لوس کنه شده نگسی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها .یه سوال ازتون داشتم راجبه طب سنتی😟میخوام درمانم رودوباره شروع کنم منتها اینبار با طب س ...

لااقل یه جای معتبر برو و زیر نظر پزشک طبی سنتی باش..... 

افرین راهش همینه  😍👍 من هم کلی غذا گذاشتم فریزر چون همسر هم طفلی خسته میاد خونه نمیشه توقع ...

خوشبحالتون با دیدگاه زیباتون. کاشکی فقط دل منم اروم شه کاش بتونم راضی بشم به شرایطم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
💟💟بچه ها منو پیور رو به ب ا س ن باید زد؟

بله معمولا عضلانی تجویز میشه و به باسنه.....