2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها.....بچه ها.... یه چیزی کشف کردم،الان انگشت کردم تو واژنم مثل اونموقع که شیاف میذاشتم داخل وا ...

من شیاف نداشتم همش امپول بود😥

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم خداروشکر که جواب گرفتی من بار اولم منفی شدم دیروز جواب ازمایشمو گرفتم 8.2 بود.دنیا روسرم آوار ...

قربونت برم نگران نباش غصه نخور خدارو كه داري ما هممون مثل هميم همه با زحمت اين پولواماده ميكنن  براي همه سخته خدا خودش كمك ميكنه نگاهت به اون بالا باشه در ضمن ذخيرت با يبار پانكچر صفرنميشه نترس عزيزم ايشالا خدا كمكت ميكنه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
وای وای ترسیدم. منم ۲-۳ روزه فقط قطع و وصلی دل درد دارم. همین

عزیزم چه ربطی داره 😁 هر کی یه مدله ، الان اینجا هیچکدوم از بچه ها علائمشون مثل هم نبوده

وای وای ترسیدم. منم ۲-۳ روزه فقط قطع و وصلی دل درد دارم. همین

نه گلم نترس دوستم که با من مثبت شد مثل من بود اصلا به علایم توجه نکن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
واقعا چه جالب،من فکر کردم جذب میشن ،معمولا چند روز دیگه پریود میشم؟

منكه بعد پانكچرم چون انتقالم عقب افتاد دكتر گفت تا يك هفته شياف بزار بعد قطع كن بعد قطع كردنم سه روز بعد پريود شدم شما هم بستگي به بدنت داره اما از سه روز بعد ديكه ميشي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
قربونت برم نگران نباش غصه نخور خدارو كه داري ما هممون مثل هميم همه با زحمت اين پولواماده ميكنن   ...

قربون دل مهربونت عزیزم.امید اول واخرم که خداست فقط.

فکر میکردم دیگه ذخیره نداشته باشم خوب شد کفتی.

میگم فکر کنم شما شیرازی بودی.؟

من هم آمپول داشتم هم شیاف،دلم واسشون تنگ شده😿😿،الان تو چه مرحله ای هستی؟

عزیز دلم ، دلتو با صلوات اروم کن ، الان روز ۱۲ انتقالم و منتظر شنبه که برم ازمایش بدم ان شاالله، البته تا امروز بی بی چک ها همه منفی بودن😁

عزیز دلم ، دلتو با صلوات اروم کن ، الان روز ۱۲ انتقالم و منتظر شنبه که برم ازمایش بدم ان شاالله، الب ...

من که یبارم تاحالا بیبی چک نذاشتم و تاحالا از نزدیک ندیدم ،بیبی چک رو ول کن ایشالا که بحق قران شنبه خوش خبری 🌈💚💜

قربون دل مهربونت عزیزم.امید اول واخرم که خداست فقط. فکر میکردم دیگه ذخیره نداشته باشم خوب شد کفتی. ...

اره نا اميد نباش دخيره داري نه من تهرانم عزيزم

قربونت برم نگران نباش غصه نخور خدارو كه داري ما هممون مثل هميم همه با زحمت اين پولواماده ميكنن   ...

نمیدونم برا انتقال بعدی که جنینای اخرمه چکارکنم که شانسم بالا بره.

ازمایش ایمنی و انعقادی بدم؟هزینش چقدره که میگن زیاده؟