2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
سلام انا جون روز 13 انتقالم پریروز بتام 8.2 شد و امشبم هم لکه بینی دارم که دیگه یعنی پریود و تمام... ...

عزیز دلم...غصه نخوریا...ایشالله سیکل جدید با انرژی بیشتر شروع میکنی و اخرش حسااااابی دلت شاد میشه❤🌸❤🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مهربون از کمکت  امروز نیم کیلو لوبیاسبز بخارپز کردم وخوردم گوجه هم چند روزه روزی ۴تا می ...

اولا نیم کیلو لوبیا سبز زیادِ نفخ میکنی حالا بیا اونو درست کن

دوماً به رو نپخته بخر بخور

دورش رو با کاغذ بپوشون بزار یخچال بیشتر از یک هفته برات میمونه

درشت باشه و رسیده(زردِ زرد)

بخور نوش جونت بچسبه به اندومترت😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
روز دوازدهم انتقال ۱۲۷شد روز چهاردهم انتقال ۶۳شد و روز شانزدهم که بتامو تکرار کردم ۱۰شد 😭😭😭بتام ا ...

برامنم گفتن کیفیتشون عایه برا روحیه دادنمون میگن.

خدای ماهم بزرگه عزیزم

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
عزیز دلم...غصه نخوریا...ایشالله سیکل جدید با انرژی بیشتر شروع میکنی و اخرش حسااااابی دلت شاد میشه❤🌸 ...

قربون محبتت خواهری.

به امیدخدا..

من شنیدم گوجه فرنگی باعث سقط میشه 😩😩

هر چی زیادیش بده

البته من گوجه رو نشنیدم

تو روز ۲تا بخوری هیچی نمیشه

سلام انا جون روز 13 انتقالم پریروز بتام 8.2 شد و امشبم هم لکه بینی دارم که دیگه یعنی پریود و تمام... ...

نه شاید بتا نرفته بالا پریروز یعنی روز ۱۱ خوب یکم زوده برای ازمایش

دار‌وها رو قطع نکن

دختر جان شاید بارداری

لک رو همه داشتن

متاسفم عزيزم😞خدا بزرگه ايشالا اين بار دلتو شاد و پر از آرامش مى كنه🙏🏼🌸💕

ممنون عزیزم شما مثبت شده بودی درسته؟

والا دیگه قاطی کردم کلا بچه های تاپیک رو

نه شاید بتا نرفته بالا پریروز یعنی روز ۱۱ خوب یکم زوده برای ازمایش دار‌وها رو قطع نکن دختر جان شای ...

نه عزیزم روز 13 انتقالم بود.

نه دیگه مرکز هم گفت منفیه

عزیزم مرسی از حس همدردیت ولی واقعا سخته دوباره سرپا شدن 😢دعا کن برام اون حس های قشنگ دوباره تجربه ک ...

۳ روزه انتقال دادم یه جنین بیشتر نداشتم

چه بشه چه نشه خدا خواسته من هم تابع فرمانشم

خانوما ازمایش تیرویید دادم tshشده 0/29  دکتر گفتش  مشکلی نیست ولی من استرس گرفتم یک دهم کم ...

یک دهم استرس داره🤔

حیف آنا دستش بنده وگرنه با ماهیتابه میومد سراغت😉

ول کنید این استرس رو چی میخوایید از جونش بزارید یکم استراحت کنه