2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046775 بازدید | 684548 پست
سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

مباركه عزيزم ايشالا بسلامتي تا اخرش بري❤️❤️

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها من اين چند روز مدل هاي مختلف بي بي چك رو استفاده كردم.البته همشون بعد يك ربع بيست دقيقه هاله انداختن.الان يه دونه مدي كور گذاشتم كاملا منفي😢نكنه بتام رفته بالا بعد افتاده پايين و😢😢😢😢

امروز روز يادهمه

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . من امروز رفتم سونو یه ساک حاملگی دیده شد قلب جنین هم تشکیل شده بود .واسه لکه بینی دیروزم دکتر ...

بسلامتي عزيزم.براي ما هم دعا كن😘😘😘

عزیزم هر چی که مناسب طبعته بخور.....  هر چیزی ممکنه برا یکی خوب باشه برا یکی بد.....

این چند وقته رعایت نکردم چون حالم بشدت بد بود فقط ماست درمانم بود !

بادکش میتونم انجام بدم ؟الان ۶ روز از پانکچرم میگذره!

تشکر ازت عزیزمم که وقت برامون میذاری😘🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مبااااارکه مامان شدی عزیزم🌸❤🌸اون یدونه مدیکور اخری خرابه❤❤❤

اخه روى همه اينا نوشته بيشتر از ٥ دقيقه جواب نامعتبره.قلبم داره از سينه ام ميزنه بيرون از غصه...خدايا اگه منفي بشه من ميميرم😢😢😢

بچه ها من اين چند روز مدل هاي مختلف بي بي چك رو استفاده كردم.البته همشون بعد يك ربع بيست دقيقه هاله ...

باز باززرر رفتی سراغ تست وایسا کارت دارم🥄🥄🥄😂😂 

بابا ننه جان اون اخری خرابه میدونمم خبرایی هست یه روز بدون استرس یه جا بشین خو  

باز باززرر رفتی سراغ تست وایسا کارت دارم🥄🥄🥄😂😂  بابا ننه جان اون اخری خرابه میدونمم خبرایی ...

😂😂😂يعني بي بي چك بدست همش تو راه دستشويي ام😁

اخه روى همه اينا نوشته بيشتر از ٥ دقيقه جواب نامعتبره.قلبم داره از سينه ام ميزنه بيرون از غصه...خداي ...

نزن این حرف رو عزیزم تصورش هم سخته😔 

سلام به همگی . یه سوال داشتم من مشغول ای وی اف هستم و چهار روز پیش انتقال جنین فریز داشتم به من گفتن ...

عزیزم احتمالش هست به خاطر لانه گزینی باشه.... 

ایشالله که همینطوره عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزی م دی اف آی ما مشکل داشت به دارو جواب داد بستگی به میزان مشکل داره.....  ایشالله بهترین منت ...

اوکی انا جون ایشا د  اف ای ما جوابش بد نباشه.

الله ائلشنی ساخلاسین

شاید شنبه اماده بشه.

راستی انا جون من ده روز پیش از پریودی پاک شدم با اینکه قرص ضد باردارداری میخوردم در کمال تعجب امروز پریود شدم اونم بعد ده روز حجمش کمه و قهوه ای تیره.نمیدونم چی شده.بنظرتون از چی میتونه باشه.الان این پری سومم میشه بعو قطع داروهام

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم اگه بتای اول مال دو تا جنین باشه یکی رشدش متوقف بشه بتا پایین میاد و بعد دوباره بالا میره..... ...

عزیزم امروز بازم ازمایش دادم اومده رو ۱۰😭😭😭😭میدونم با گریه و ناراحتی چیزی حل نمیشه خودم همیشه به دوستام دلداری میدادم ولی الان خودم اصلا نمیتونم درک کنم واقعا حالم بده اشک امونمو بریده ،اصلا اشک چشام قطع نمیشه هرچقدر زار میزنم اروم نمیشم هیچوقت تو زندگیم اینجوری نشده بودم حتی اونموقع که بهم گفتن باید تخمک اهدایی بگیرم ،واقعا انگار اون دوهفته ی قبل با خیال جنین های تو شکمم عادت کرده بودم ،دلم تنگ میشه واسه آمپول زدنام شیاف گذاشتن ام واقعا که با عشق قرص و امپولامو استفاده میکردم ای خداااا😭😭😭😭😭😭😭

😂😂😂يعني بي بي چك بدست همش تو راه دستشويي ام😁

ای بابااا 😂😂از دستت برو مادرم من راحت بدون فکر بشین تست که الکی هاله نمیندازه منم استفاده کردم خیلی استرس اوره